Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: РистоскOFF

Мнениеот gzagorov » 05 апр 2009 11:30

Sagittarius написа:Гледай каквото си искаш през въжетата,но повторенията от всякакви позиции показаха следното:
1.Симулация на Гонзо
2.Симулацията беше даже извън наказателното поле

Е,какво искате не мога да разбера аз?Да ви даде дузпа за симулация,която на всичкото отгоре е и извън полето ли?Никакъв срам нямате даже,нито чест.Гонзо е долен симулант и измамник,човек без достойнство!

Точно повторенията показват:
1.Разкрачените пергели на 5-ти номер от Черно море, които застават на пътя на единия крак на Гонзо.
2.Нарушението е почти на границата на наказателното поле. С малко е вътре, но е вътре. Със сигурност обаче не се вижда да е извън него.
С такива като теб, дето казват на черното бяло, не трябва да се спори.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Синя окупация

Re: Зле сме много за съжаление!

Мнениеот Синя окупация » 05 апр 2009 11:39

itelim написа:Дългичко ти е изложението, добре си го написал, но какво предлагаш?

Като за добро начало да си замине Велев... Вижда се, че този човек много се мъчи. Няма никакви идеи. Пуска играчите и от там нататък е като зрител. Какъв тренер е това !? :oops:
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 05 апр 2009 11:40

Ми знам ли! Кокала на мен лично ми е симпатичен обаче имаше вече повече от половин година да придаде поне някакъв облик на отбора, а това е толкова далечна цел, че се съмнявам, че с него ще я постигнем! Ако поне изглеждаше сякаш нещо се подобрява в играта както преди време беше при Мъри окей...Аз лично имах много големи очаквания след зимната подготовка, а дори мога смело да кажа, че в сравнение с края на миналия полусезон сме си горе долу на същото дередже! С тази игра догодина в евротурнирите пак ще берем ядове така че най-логично ми изглежда кокала да си ходи. Аз съм все повече фен на мнението,че Краси Балъков беше по-удачния вариант! Вярно е, че загубиха бая точки Черноморец обаче дори вчера срещу Локото показаха много грамотни неща. Просто си личи, че Краси има някаква генерална стратегия за нещата и си работи в тази посока и ще видите, че ще му се получи! А Кокала няма идея за играта! ИГраеме мач за мач на мускули и толкова НЕ СТАВА!

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 05 апр 2009 11:43

Според мен човека ясно и просто си го е написал - Кокала не става за треньор на Левски! И аз съм на абсолютно същото мнение. Откакто той е начело се превърнахме в отбор без никакво лице. Просто където и да го праща Батков на стаж, където и да ходи да гледа как работят в белите държави, то си има една приказка, че от всяко дърво свирка не става и това е.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Христо Йофоф - Бижутера

Мнениеот more » 05 апр 2009 11:45

А вие още 30 години до като влезете отново ШЛ с тази шампионска игра ще има да ви бият разни скиорчета и колхозници.А на ЦСКА ще хвърлим както и на вас.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 05 апр 2009 11:54

Курдов: Емил Велев е смешник и некадърник

21.10.2008 14:45

Бившият футболист на Левски Петър Курдов се изказа доста "ласкаво" за настоящия треньор на сините Емил Велев, като го оприличи на смешник и некадърник.

Според бащата на играча на Леверкузен Атанас Курдов, Кокала никога не е ставал за треньор и неговото назначаване начело на сините е било ръководителска грешка.

"Няма как да искаме от Емил Велев високи резултати. Той няма и представа как да ги постигне. Първо Емил Велев никога не бил голяма личност като треньор. Той е пълен смешник", заяви за "Меридиан мач" Курдов.

"Това футболистите го знаят и нямат необходимия респект към него. Затова си позволяват да правят каквото си искат".
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 05 апр 2009 11:56

Мислиш, че някой при нас ще чака дълго време да дойдат успехите? Колкото до Велев, да мъчи се и сигурно не е най-добрият вариант, но ако приемем, че Батков го махне, кой да дойде в момента? Смяна заради самата такава също е безсмислено. Ако реферът беше свирил дузпа и/или Йовов беше вкарал, дали темата щеше да бъде пусната и ние щяхме ле да пишем всичко това сега...

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 05 апр 2009 12:06

айде стига с това дайте да махнем тоя и ония. Просто във Варна винаги играем трудно и това е. Всеки път е една мъка.
И като махнат Кокала, кой да дойде. Борат няма да даде пари за чужденец....
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 05 апр 2009 12:07

В момента не трябва да се мисли за Кокала, за негова смяна... това е абсолютно неправилно. Още преди да почне зимната подготовка пишехме във форума, че Джеймс може би не става за треньор и почти всички бяхме на едно мнение. Но сега като остана той начело трябва да подкрепим и него и отбора в мачовете с Локо СФ, Литекс и после с ЦСКА и всички мачовете докрая, защото точно от това има нужда отбора, за да знаем, че ние феновете сме направили всичко, което се иска от нас, а футболистите са длъжни да оправдаят подкрепата ни и да правят това, което се иска от тях на терена-да играят с желание и хъс за победата до последната секунда.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Кой е по по най -Бижутера ?

Мнениеот XTaz » 05 апр 2009 12:08

BGarmy написа:
goteborg написа:popcorn,да не плачете след мача пак,така както само вие си го можете :D ?

Але,ние до 10 кръг сме си взели титлата ;)

мечтите са позволени :D
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Върни се в “Архив”