Г-н Русев,
в последните години непрекъсната има фурболисти от Левски, които са с контузии и все се чака нещо да се оправят. Това, което искам да ви напиша, е свързано с това.
От повече от 15 г. в България има едно нещо, което може съществено да помогне. По същество то е много по-голям и мощен вариант на тези енергийни гривни, дето са луднали по тях. Не е панацея, но при тежки удари, счупвания, разтежения и трявми от този вид много помага.
Аз съм бивш състезател по лека атлетика и травмите ми се обаждат непрекъснато. Затова и смятам, че може да помогне в такива случаи. При мен намалява около 2 пъти времето за оправяне, а при счупване на ръка на 15 ден докторът не можа да види къде точно е счупването. Казва се 'Енион на Зорин' - добро руско военнно изобретение, което разпадането на империята е изпуснала на пазара.
Пробвайте го и ако на вас ви помага - кажете го на хората от футбола и спорта. И един да се оправи за важен мач - пак ще е добре.
P.S. Това не е реклама - нито аз, нито мой познат го продава. А наистина помага.
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Томислав Русев
баце томи пише ти една майна от пловдив
знаеш ли дали има треньорски школи в софия ама не само в НСА , нещо по кратко така като курс един вид.
Питам защото ми казаха че във форума го има тва и вие знаете. ако може деа ме светнете, евала.
Thanks предварително. Естествено така и някви координати да ми дадете на школите ако има такива да се разбера за плащането евентуално.
знаеш ли дали има треньорски школи в софия ама не само в НСА , нещо по кратко така като курс един вид.
Питам защото ми казаха че във форума го има тва и вие знаете. ако може деа ме светнете, евала.
Thanks предварително. Естествено така и някви координати да ми дадете на школите ако има такива да се разбера за плащането евентуално.
Томе, Денкова може да е станала шампионка и на Марс, но ако като ръководител не е добра и действа с двоен аршин, тогава какво правим?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- obi4am_pirin
- Контакти:
Томе приятели сте с Денкова но не така явно...Излагаш се!Плюеш си на името!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
До Томислав Русев
Кога ще нааправие нешто за другите клубове ? A група не е само Левски.

Кога ще нааправие нешто за другите клубове ? A група не е само Левски.

Не мога да разбера защо се затварят теми,в които се задават елементарни въпроси към Томислав Русев,в които няма нищо за цензуриране?
Ясно е че са неудобни,но олеквате по този начин.Нали уж сте за феърплея или за пред микрофоните сте много силни,а когато трябва да го докажете се криете като мишоци
Ясно е че са неудобни,но олеквате по този начин.Нали уж сте за феърплея или за пред микрофоните сте много силни,а когато трябва да го докажете се криете като мишоци

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
- Контакти:
Г-н Русев ,не е хубаво да изпускате нервите си пряко в ефира.Това че някакъв малоумен олигофрен е заплашил Вас и семейството Ви е непреемливо,но защо трябва в ефир да си изпускате нервите,тези глупаци това целят да провокират.Довечера пак ще го направят.Имате доста други начини да влезете в контакт с тях,без да ги правите известни по ефира,а пък и полицията за часове може да намери автора на заплахата и да си получи заслуженото.А колкото до пламенната защита на МВР ,която заявихте вчера,ще ми позволите ли да не се съглася.Какво имам предвид...Как 1500 полицаи и жандармерия не можаха да извадят на почивката от клетката 100 лумпена и да задържат началото на второто полувреме до решаване на проблема.Имало ли е въобще някакъв план за евентуална евакуация на сектора за гости или всичко е било импровизация на един човек ,който си стоял в къщи и гледал телевизия.В тази "кошара" бяха мои познати,деца на мои близки,които знам че не са провокирали по никой начин полицията,защо им беше застрашен живота.Нали ако някой беше останал стъпкан или нанизан на железата щяхте по друг начин да реагирате и коментирате.Част от феновете имат вина и по видеозаписи трябва да бъдат изловени и осъдени.ФК Левски има вина като организатор на срещата и трябва да понесе наказание.Този,който е дал лиценз на този стадион трябва да бъде санкциониран.Полицията трябва да поема отговорност за това че е застрашила живота на хиляди граждани на РБългария.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Така.
Абе що никой не казва, че заради говедарското държане на феновете на ЦСКА, и ЦСКА трябва да понесе наказание?
Какво ще рече, на стадионът не е трябвало да се дава лиценз? Чакай малко. Че, ако пуснеш тези озверели говеда в червено и в Сектор А и него ще направят на мармалад. И после, връщайки се на другия ден на "бойното поле" за да се заснемат пораженията, пак ли ще говорим, че вижте на какво мязал Сектор А, как ще даваме лиценз.
Как пък досега, при толкова изиграни мачове, само невинните овчици в лицето на червените фенове писнаха колко зле бил стадиона. Направо се излагат защитниците на червените.
И, още нещо - ЦСКА играе в А група и без санкции в точките, само заради страхливото БФС. Не забравяйте това. Би трябвало в следващите месеци да бъдете по-ниски от тревата.
Абе що никой не казва, че заради говедарското държане на феновете на ЦСКА, и ЦСКА трябва да понесе наказание?
Какво ще рече, на стадионът не е трябвало да се дава лиценз? Чакай малко. Че, ако пуснеш тези озверели говеда в червено и в Сектор А и него ще направят на мармалад. И после, връщайки се на другия ден на "бойното поле" за да се заснемат пораженията, пак ли ще говорим, че вижте на какво мязал Сектор А, как ще даваме лиценз.
Как пък досега, при толкова изиграни мачове, само невинните овчици в лицето на червените фенове писнаха колко зле бил стадиона. Направо се излагат защитниците на червените.
И, още нещо - ЦСКА играе в А група и без санкции в точките, само заради страхливото БФС. Не забравяйте това. Би трябвало в следващите месеци да бъдете по-ниски от тревата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Абе Томе колко пъти да ти кажа : Стига за това 99% от времето за футбол, да слушаме само за кои говеда пърдели пияни и кои прасета се насрали прави ! 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
ehh написа:Така.
там е работата,че май пак само ЦСКА ще го отнесе..всички се правят на принципни на гърба на ЦСКА,а когато преди години левскарите превърнаха Армията в руини,всички си траеха ни лук яли,ни лук мирисали ..
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините