Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Re: Аз повече не мога да понеса!

Мнениеот ticha.ultras » 04 апр 2009 21:40

Христолов преебава един отбор с история... Тоя няма ли да се усети и да се върне на село?? Само не изпадайте щот Пловдивскоро дерби си е най-интересното!

Потребителски аватар
todi73
Контакти:

Мнениеот todi73 » 04 апр 2009 22:04

ТВЪРДО СЪМ ЗА ВАДЕНЕ НА ОТБОРА !!!
НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ СРАМ ДА ПОНАСЯМЕ ,ПО ДОБРЕ ВЪВ "В" ГРУПА АКО ТРЯБВА И НЯКОЛКО ГОДИНИ ОТ КОЛКОТО ТОЗИ РЕЗИЛ В "А" ! ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЩЕ ИЗПАДНЕМ, НЯКОЙ МИСЛИ ЛИ ЧЕ ИМА ВАРИАНТ ДА СЕ СПАСИМ СЛУЧАЙНО ? ПО ДОБРЕ ДА СПРЕМ РЕЗИЛА И МЪКАТА НИ ДО КРАЯ НА ПЪРВЕНСТВОТО !!!
ЛИЧНО АЗ НЯМА ДА МОГА ДА ГЛЕДАМ НА "ЛАЙНУТА" ПОСЛЕДНИЯТ КРЪГ КАК ЩЕ НИ ИЗПРАТЯТ В "Б" !
НЕМИСЛЯ ЧЕ ИМА ИСТИНСКИ БОТЕВИСТ КОЙТО ДА ИСКА ТОВА ДА ГО ГЛЕДА, ЗАТОВА ДА НЕ ЧАКАМЕ А ДА ВАДИМ ОТБОРА !!
Последна промяна от todi73 на 04 апр 2009 22:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
xepop
Контакти:

Мнениеот xepop » 04 апр 2009 22:05

Омръзна ми да ми дават само примери.... Берое били на същия хал, ЦСКА - също...... Абе, аланкоолу, вие не сте добре бе!!! Как ще ми сравнявате АГОНИЯТА НА БОТЕВ, която е вече повече от 10 год с Берое или ЦСКА ?!!! Това е пълна глупост! И двата отбора много бързо се отърваха от мъките си! А за Ботев - вече си мисля, че това ни е СЪДБАТА ........... :o :o :o :o :o[/quote]
вие не бяхте недоволни от него до преди година и половина.плащаше ви и си го обичахте.сега в един период стига ве4е,как да го разбираме това?

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 04 апр 2009 22:17

Ако ще го вадим да е по рано. Последния кръг няма да го понеса............

Потребителски аватар
nikytodorov
Контакти:

Re: Давайте да ги извадим................

Мнениеот nikytodorov » 04 апр 2009 22:36

19 години е починал,дайте да замалчим!!!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 04 апр 2009 22:39

xepop написа:Омръзна ми да ми дават само примери.... Берое били на същия хал, ЦСКА - също...... Абе, аланкоолу, вие не сте добре бе!!! Как ще ми сравнявате АГОНИЯТА НА БОТЕВ, която е вече повече от 10 год с Берое или ЦСКА ?!!! Това е пълна глупост! И двата отбора много бързо се отърваха от мъките си! А за Ботев - вече си мисля, че това ни е СЪДБАТА ........... :o :o :o :o :o

вие не бяхте недоволни от него до преди година и половина.плащаше ви и си го обичахте.сега в един период стига ве4е,как да го разбираме това?[/quote]
Ама много си информиран бе. Да не си един от тия дето им плащаше селяка. Или на теб ти плащаше банев.
Айде марш, селяк. :evil:

Потребителски аватар
bob79
Контакти:

Мнениеот bob79 » 04 апр 2009 22:42

xepop написа:.......................................................................................................................................................вие не бяхте недоволни от него до преди година и половина.плащаше ви и си го обичахте.сега в един период стига ве4е,как да го разбираме това?

Без коментар!!! :o :o :o

s.s.
Контакти:

Re: Давайте да ги извадим................

Мнениеот s.s. » 04 апр 2009 22:54

19 години е починал,дайте да замалчим!! какво искаш да кажеш

Потребителски аватар
xepop
Контакти:

Мнениеот xepop » 04 апр 2009 23:46

sorcererals написа:
xepop написа:Омръзна ми да ми дават само примери.... Берое били на същия хал, ЦСКА - също...... Абе, аланкоолу, вие не сте добре бе!!! Как ще ми сравнявате АГОНИЯТА НА БОТЕВ, която е вече повече от 10 год с Берое или ЦСКА ?!!! Това е пълна глупост! И двата отбора много бързо се отърваха от мъките си! А за Ботев - вече си мисля, че това ни е СЪДБАТА ........... :o :o :o :o :o

вие не бяхте недоволни от него до преди година и половина.плащаше ви и си го обичахте.сега в един период стига ве4е,как да го разбираме това?

Ама много си информиран бе. Да не си един от тия дето им плащаше селяка. Или на теб ти плащаше банев.
Айде марш, селяк. :evil:[/quote]
селяк може да ме наричаш ако подкрепям твоето отборче

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 04 апр 2009 23:59

Истината е, че пак ще си пишем по форумите и най-накрая няма нищо да стане. Няма да се отървем скоро от селския. Единствения начин е да го убият, но не виждам, кой си би сложил главата заради селю...

Затъваме и няма какво да направим по въпроса.

Върни се в “Архив”