Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Аз повече не мога да понеса!

Мнениеот plan-2012 » 04 апр 2009 21:17

Незнам да вадим или не но на тези ИГРАЧОРИ не трябва да им се позволява да тренират на ''Колежа''

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 04 апр 2009 21:19

Canaries front написа:Добре вадим го отбора и какво правим след това,Селския няма да си замине бетонираме го,няма кой да купи отбора във В,те в А не искат та във В ли ? Какви са ви плановете след като го извадим след като го желаете трябва да сте решили какво правим по нататък ?

Поне не търпим 5:1 и 6:0 от селски и изкуствени отбори. Това е МИНИМУМА, да не говорим че по няква причина винаги като изпадаме се старае да ни върне в А, явно извън А не му вършим работа.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bob79
Контакти:

Мнениеот bob79 » 04 апр 2009 21:19

Canaries front написа:Добре вадим го отбора и какво правим след това,Селския няма да си замине бетонираме го,няма кой да купи отбора във В,те в А не искат та във В ли ? Какви са ви плановете след като го извадим след като го желаете трябва да сте решили какво правим по нататък ?

:o :o :o Абе, приятелю ние нямаме настояще, ти ни питаш "кокво ще ни е бъдещето"...........

Потребителски аватар
trakia

Re: Давайте да ги извадим................

Мнениеот trakia » 04 апр 2009 21:21

Пичове нека си спестим коментарите за Селския ...той от инатът си ще се прастне и вероятно накрая ще здаде отбора без пукната пара заради алчността си. Ала има и друго болно звено в отборът ни и тва са Футболистите,как мога да ги коментирам ,кво да кажа за тях ? Тези сельовци все пак носят Жалто-черната фланелка и не го осъзнават правят ми некво боикотче за 1 тренировка 'щот ги мързи и са некадърни ,после се пречупват и започват отново тренировка за да дойде този велик мач за тях с,който васщност ми обаркаха представите кой на какав пост играе и изобщо те самите знаят ли какви са и каде трябва да игрят ??!!! Но тва е най-малкото .У тях няма дух,няма нито сила ,нито желание да бранят Легендарната фланелка!!! Та нима редовия бачкьор в некъв завод няма финансови проблеми??? Всички ги имаме ,ала те освен некадърни са и смразяващ кръвта продажници .За мене те са съратници на Сельо ,а тези които можеха да направят нещто футболно точно за 1 полусезон селския изгони и изпродаде ...Смъртна присада дебила от крумово си има но аз сам на мнение ,че и 11-те на терена днес са заслужили сащтата присада !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 04 апр 2009 21:22

Я се разкарайте от тук всички говеда и вагони. Не сме правили нищо, а като направим сме лумпени и идиоти. Но щом всички са против нас държава, журналисти, бфс и т.н. трябва да ударим тях, за да се разчуе и пак ще сме лошите. Добре война ще има, пазете се начело със сельо.

Потребителски аватар
xepop
Контакти:

Мнениеот xepop » 04 апр 2009 21:23

момчета и според мен не е наи правилното да се вади отбора.много велики отбори са преминали през лоши периоди.понасяите загубите като маже,не може да сте вечно велики.берое също е велик отбор ,един кретен се подигра с него но мом4етата поеха мъжки загуби ,никога не застанаха срещу отбора си.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 04 апр 2009 21:25

И тези пеповци и кочев защо се излагат да работят за христолов, я веднага вън, мизерници!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 04 апр 2009 21:25

Не Мето нямам по-добра идея,но не мисля,че и ващо изобщо е идея да се отървем от Селския. А и незнам какво мислим изобщо след като има такива като днескашните 20-на в Ловеч.Обсъжда се едно после някой си правят съвсем друго. За какво говорим, та ние не сме единни помежду си ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
bob79
Контакти:

Мнениеот bob79 » 04 апр 2009 21:30

xepop написа:момчета и според мен не е наи правилното да се вади отбора.много велики отбори са преминали през лоши периоди.понасяите загубите като маже,не може да сте вечно велики.берое също е велик отбор ,един кретен се подигра с него но мом4етата поеха мъжки загуби ,никога не застанаха срещу отбора си.

Омръзна ми да ми дават само примери.... Берое били на същия хал, ЦСКА - също...... Абе, аланкоолу, вие не сте добре бе!!! Как ще ми сравнявате АГОНИЯТА НА БОТЕВ, която е вече повече от 10 год с Берое или ЦСКА ?!!! Това е пълна глупост! И двата отбора много бързо се отърваха от мъките си! А за Ботев - вече си мисля, че това ни е СЪДБАТА ........... :o :o :o :o :o

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 04 апр 2009 21:39

Kobra666 написа:trakia, тъй де...толкова сте безсилни и като телета в кланница срещу "сельо" / колкото и да се перчехте какво можете да направите / , че допря да обясняваш на фен на ботев да се криел.Ще се оправиш ...вЕрвай ми ;)

Ский ся мазен,т'ва си е ваша запазена марка да се биете помежду си(тук не визирам тебе ,ти си смотаняк, вероятно никога не стъпвал на стадиона.Говоря за НЕВЕРНИТЕ ви фенове).Ние може да се разменим некоя остра дума между нас си ала бой като вашия, в вашата си публика ,помежду си! Е тва само вие го можете и ако ние го правим или го направим ще бъде единствено с идеята да спечелим наказание за отбора си .Всички власти ви бутат напред и вероятно никога нема да разбереш ква е тази ситуация но недай боже да стане нещо подобно при вас ,ти сам ще се убедиш колко нещастни фенове сте и ще се срине великото ви реноме на НАРОДЕН ОТБОР .Всъщност това си е мазно твърдение на пристрастни коментатори ,които калят БГ ефир с мръсните си усти .Ако мозеше да се долови миризма от ТВ Приемника ,ти сам би установил ,че смърди на развалени заби .Отбор на народа не сте и нема да бадете но на Народната Милиция бяхте и май сте си !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Архив”