Харесвате ли чалга ? (АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли чалга ?

Да
95
29%
Не
175
53%
Само,когато съм пиян
49
15%
Не мога да преценя
9
3%

Общо гласове: 328

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Харесвате ли чалга ? (АНКЕТА)

Мнениеот slavia_forever » 16 яну 2011 20:09

storm написа:Абе пичове правете разлика между чалгата от сорта на кючеците или Амет и Кондьо и поп фолка ...Чалгата и аз я мразя много и не я слушам , но има поп фолк песни ,които ги слушам . Аз като ида на дискотека , метъл ли да слушам ?

Не - диско, хаус, хип-хоп, хард рок, етно, ретро и много други.
На чалгатека - чалга. :lol: :oops:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 16 яну 2011 20:10

РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НЕ.Харсвам музика която се слуша в Европа и по света,а не в кръчмите на село и то която е с крадена музика и набързо скълъпен и пошъл текст
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 16 яну 2011 20:12

Тук един индивид се изказа нещо за нечистоплътност.Чалгата е начин на живот на нечистоплътните.Нечистоплътни отвътре дребни душици.Най-видните педераси, които ни ги натрапват от всеки тв канал, са свързани с чалгата."Жени" с потури, "мъже" с педалски прически и розови дрешки, и тълпи от цигани без никаква култура и морал поклащаши си дирниците на фона на ориенталски ритми.Ето това е "вашата" чалка.Който одобрява този начин на поведение, не е нищо повече от мангала в гетото до неговата лъскава къщичка или апартаментче, където звучи същата гнус и се издигат същите идеали.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 16 яну 2011 20:15

http://vbox7.com/play:dfbf1386
Това ли имате предвид под тъп текст?Аз виждам много истина в този текст.Да това е поп фолк. ;)
http://vbox7.com/play:41e30e7e
Това аз наричам тъп текст!И знаете ли защо толкова се котира тази песен?Не се слуша защото хората се възхищават на текста или изпълнението!Слуша се защото начина по който пее тоя манго е смешен,смешен е и текста на песента.Текста предизвиква иронични усмивки,преминаващи в откровена лигавщина.При мен лично е така.
И не ми излизайте с номера за разголените момичета...тъпо е.Всичко идва от семейството.Познавам доста момичета слушащи чалга,които се обличат съвсем нормално,без дълбоки декултета(дикултета,дукултита или там както се казва) въпреки че имат какво да покажат.
Музиката не определя човека!!!
Сещам се за едно момиче отново от моя клас което слуша метъл.Виждал съм и зърната повече отколкото своите...въпреки че не разполага с големи...възможности, носи доста дълбоки декултета...
И ако ви интересува не,не са и яки зърната :lol:

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 16 яну 2011 20:16

valkata_levski написа:Когато отида на купон искам да слушам лесно смилаема музика,да пия,пуша и да ям нездравословни неща.
На сутринта се връщам към тежкото ежедневие причинено от хора слушащи AC/DC и Metalica, защото хората управляващи ни в момента са израснали в такова време,в което се е слушало предимно това!!!

... малко по-късно ...

valkata_levski написа:...
Музиката не определя човека!!!

Извод: Приятел, водиш 'война' за изгубена кауза, пък и май много не си наясно какво говориш .. :lol:
Но бъди сигурен, че един ден ще те управляват хора, които са израстнали с чалгата .. и тогава горко ти на теб, и на всички, които живеят в БГ! /то сега не е розово положението, представи си какво идва ;)/

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 16 яну 2011 20:19

Песните са ритмични и ми харесват,макар че наистина има разлика между чалга и поп-фолк .. А иначе цялата тая индустрия ми е противна,но това не ме засяга,стига да не ощетява гражданите ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Мнениеот heavymetal » 16 яну 2011 20:20

До всички, които слушат, харесват... или не им пречи - ИЗВИНЕТЕ!
Мъчно ми е... жал ми е за вас! Вие не го осъзнавате и няма и как - късно е! Самото начало на харесването означава, че с вашите души е свършено. Независимо дали се е започнало в казармата, в кварталната кръчма или в дискотеката... означава само едно - край с вас! Край на вашето културно аз! И... късмет... ще ви е необходим!!!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 16 яну 2011 20:21

Не!!! Бойко трябва да е забрани със закон :twisted: Иначе мога и класическа музика да слушам, но никога това подобие на олигофрения! По глупави текстове НЯМА.
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Re: Харесвате ли чалга ?

Мнениеот YoTheReal » 16 яну 2011 20:22

Levskar_90 написа:
ENTOMBED написа:Ненавиждам я.Това е най-гнусното и урудливо нещо в нашата мила родина.Проста "музика", за тотално прости "хора".

А метъла е за интелигентни и начетени нали :lol:

Батка в метъла се пее за далеч по-интересни и разнообразни неща. Сега има и групички като Рамщайн, дето пеят за пу*ки и бензин, ама такива ги има във всеки стил.

Иначе ми се налага да слушам чалга, когато съм с приятели. Не я харесвам. Не бих си я пуснал пред компа. Като цяло слушам родственото дърво "rock n roll". :)
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Върни се в “Архив”