Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот zlatan » 15 яну 2011 23:18

на мен ще ми е интересно да видя в някоя контрола състава на Левски в схема 4-4-2,но за нея нямаме добър ляв бек,щото при схема като тази бековете са от изключителна важност,но примверно -карето отзад е ясно Митрев,Мулдер,Милиев,Иванов,Минев-следва ромба-Серж,Димов,Гаджев,Тасевски-като Серж и Димов са връзката защита- средна линия-бекове,а Влади и Дарко двете крила и напред двете перли.Подобно схема изповядват Интер и Челси.В тази схема отпадат типичните крила Жо и Младенов.Опция в тази схема са Йовов и Кривия в средата,но пак казвам бековете при 4-4-2 са много важна част.
Иначе Левски ми е ясен като Ясен със старата схема.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 яну 2011 23:25

Яската е много добър треньор, не се правете на треньорчета само. Ясен и Гонзо си знаят работата. ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 16 яну 2011 00:28

Физическите тестове на "Герена" завършиха с шокиращи резултати, пише в днешния си брой "Меридиан мач". Те провъзгласиха 36-годишния Александър Александров за №1 в Левски. Кривия надтичал всичките си съотборници в първия отбор. Основният конкурент на халфа в надбягването е бил 30-годишният Веселин Минев. Двамата единствени от първия тим стигнали до ниво 18 на теста. Левият бек тичал рамо до рамо с Александров, но се отказал преди него. Останал без конкуренция, Кривия спрял да бяга след 20-30 метра, въпреки че видимо имал сили да продължи тежкото натоварване. Интересно е да се спомене, че и друг ветеран - Христо Йовов, който тази година става на 34 години, се е представил отлично на теста. Първи още на 14 ниво са се отказали двойката централни защитници Йордан Милиев и Иво Иванов. Логично двамата са записали най-слабия резултат на теста. Иначе най-силно във физическото изследване на "Герена" се е представил юношата Христо Стамболийски, който е два пъти по-млад от Кривия - 18 години. Той единствен стигнал до ниво 19.

Искам да чуя,тези които твърдяха,че Кривия може да издържи максимум едно полувреме :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 16 яну 2011 00:32

zlatan написа:на мен ще ми е интересно да видя в някоя контрола състава на Левски в схема 4-4-2,но за нея нямаме добър ляв бек,щото при схема като тази бековете са от изключителна важност,но примверно -карето отзад е ясно Митрев,Мулдер,Милиев,Иванов,Минев-следва ромба-Серж,Димов,Гаджев,Тасевски-като Серж и Димов са връзката защита- средна линия-бекове,а Влади и Дарко двете крила и напред двете перли.Подобно схема изповядват Интер и Челси.В тази схема отпадат типичните крила Жо и Младенов.Опция в тази схема са Йовов и Кривия в средата,но пак казвам бековете при 4-4-2 са много важна част.

ауууууууууууууууууууууууууууууууууу , не така бе братлееееее кви крила тасевски и гаджев айде моля ти сеее къде го сложи и титуляр Иво ...

Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 яну 2011 08:12

Абсолютна сензация е издръжливоста на "Кривия" !
Все пак, в мачовете в които е играл повече от половин час, той видимо се измаряше след споменатото време.

Тука има и нещо друго ...
Обикновеното тичане не е като да играеш мач !
Който се е занимавал по сериозно с футбол, знае и се сеща за какво говоря ...

Но както и да е !
Респект към Алекс !
Показва на младите, че и на тия години няма да им се даде !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 16 яну 2011 13:10

THE GAME го каза много правилно - тичането е едно, съвсем друго е отиграването на топката (и грешно, и правилно - всяко едно движение измаря), физеческия контакт с противници, ритане, спъване, скачане за високи топки...
Видимо е, че Кривия се измаря вече бързо. Помня мача с Калиакра какво беше...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Мнениеот slambang » 16 яну 2011 15:11

zlatan написа:на мен ще ми е интересно да видя в някоя контрола състава на Левски в схема 4-4-2,но за нея нямаме добър ляв бек,щото при схема като тази бековете са от изключителна важност,но примверно -карето отзад е ясно Митрев,Мулдер,Милиев,Иванов,Минев-следва ромба-Серж,Димов,Гаджев,Тасевски-като Серж и Димов са връзката защита- средна линия-бекове,а Влади и Дарко двете крила и напред двете перли.Подобно схема изповядват Интер и Челси.В тази схема отпадат типичните крила Жо и Младенов.Опция в тази схема са Йовов и Кривия в средата,но пак казвам бековете при 4-4-2 са много важна част.
Нещо май ти куцат нещата
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 яну 2011 15:15

Мидълзбро,при схема 4-4-2 крилата са липсващи , те са типични само за схемата която в момента изповядваме.А и ясно съм споделил че Влади и Дарко остават вътрешните халфове.Иначе ми е ясно братле че схемата няма да я променяме и че Базил ще играе или от ляво или от дясно в зависимост от това дали Гарра остане.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 яну 2011 15:30

Да се лишим от Жо, заради Димов :shock: И Иванов - титуляр... няма нужда :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 16 яну 2011 15:59

zlatan написа:Мидълзбро,при схема 4-4-2 крилата са липсващи , те са типични само за схемата която в момента изповядваме.А и ясно съм споделил че Влади и Дарко остават вътрешните халфове.Иначе ми е ясно братле че схемата няма да я променяме и че Базил ще играе или от ляво или от дясно в зависимост от това дали Гарра остане.

И аз мисля,че Базил ще играе по-крилото ако Дембеле остане а схемата си остава същата.

Върни се в “Архив”