Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Залагайте на Левски срещу Морето!!
Твърдо съм за 2-ка в мача на Миньор - справка мачовете на Локо пд и Спартак. Преди домакинствата си срещу цска, печелеха като гости. След това падаха с лекота като домакини.
Да съм казал, че двойката е твърда? Само ще ти дам прогноза ,че ще паднете от "чорбата" и мисля, че знаеш защо?
футбол е, може да дадат дузпи и да паднем или да нямаме късмет срещу който и да е отбор може да се случи, но Черно море и ТИМ няма да влизат в никакви селски сметки като вашите прости собственици, така че ще го ду*хате сини и червени шопски боклуци
Здраво са се оакали говедцата страх ги е вече, да не би случайно да паднем от чорбата тънките ви сметки не стават без кръчмаря, бием наред сини, червени и оранжеви манафи
- bigbonusprize
- Контакти:
Varna1913 написа:Здраво са се оакали говедцата страх ги е вече, да не би случайно да паднем от чорбата тънките ви сметки не стават без кръчмаря, бием наред сини, червени и оранжеви манафи
Тихо бе хюмне... Вземи си зелената фанелка и я изгори ритуално в двора си в квартал Максуда...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Varna1913 написа:Здраво са се оакали говедцата страх ги е вече, да не би случайно да паднем от чорбата тънките ви сметки не стават без кръчмаря, бием наред сини, червени и оранжеви манафи
Тихо бе хюмне... Вземи си зелената фанелка и я изгори ритуално в двора си в квартал Максуда...
питай майките си кой е хюмне син на ромски курви, ще ти изгоря рогата малко гейче малоумно и ще искаш под хуяне да свириш
- bigbonusprize
- Контакти:
Varna1913 написа:bigbonusprize написа:Varna1913 написа:Здраво са се оакали говедцата страх ги е вече, да не би случайно да паднем от чорбата тънките ви сметки не стават без кръчмаря, бием наред сини, червени и оранжеви манафи
питай майките си кой е хюмне син на ромски курви, ще ти изгоря рогата малко гейче малоумно и ще искаш под хуяне да свириш
Смелчага... В събота съм във Варна. Ще ви видя тогава колко сте силни... Варненски бастун с хероинова пристрастеност....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
тоз гагаузин още ли го траете вън бе мангал
eMs1 написа:Като разгледах тиража май само единици (без Ч.М. и Левски)
то това е най-твардата еденица.Не разбрахте ли,титлата ще се реши в директния двубой между Левски и цска а дотогава и двата отбора ще сеи взимат мачовете
Смелчага... В събота съм във Варна. Ще ви видя тогава колко сте силни... Варненски бастун с хероинова пристрастеност....
от кое село ще идваш ве смешник, тия вицове ги разправяй на някой друг, няма нужда да се правиш на оргинален като си прост селяк, аман от чуждопоклонници, като си шопар отивай в шопско да живееш не да ми говорите колко селянчета ще напълните клетката в събота
- plamen etov
- Контакти:

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.