Добре ....
Гарра тук, Гарра - там ? ?
Айде кажете ми, как този човек ще е в час, ако случайно остане в Левски ?
Особенно при положение, че явно и самият Дембеле иска да напусне ....
На кой беше нужна тази дандания ... на Левски ли, или пък, на самият Гарра ? ? ?
Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Фен тема Гарра Дембеле
от THE G.A.M.E на 14 Яну 2011 19:03
Добре ....
На кой беше нужна тази дандания ... на Левски ли, или пък, на самият Гарра ? ? ?
Някъде бях чел,че за това си е виновен агент Тара.Той се самозабрави и не си мери приказките.Преди време се бил заял с виши ченгета.До сега изцепките на Гара се разминавали,но ченгетата тоя път му скроили капата,за да отмъстят на Батков.Имало нареждане от горе да дебнат Дембеле.Целта е да бръкнат в джоба на агента,лишавайки го от трансферната сума за играча.Но пак повтарям,че това може да е вестникарска измислица.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
Да, прекалено сложно звучи ...
Ако искаха да му навредят финасово, все си мисля, че можеха да измислят нещо по просто ...
В случая с Дембеле, забраната за напускане на страната вече е снета, така, че спокойно може да се уреди трансфер.
Друг в въпроса, че "адвоката" удря яко на камък до момента, дали заради прекалено висока цена, или заради претенциите на самият футболист, ще го разберем евентуално след транфера ...
Факт е обаче, че един на пръв поглед лесен транфер ( щото в крайна сметка, желаещи има ) ... се превърна в ненужна сага ....
Ако искаха да му навредят финасово, все си мисля, че можеха да измислят нещо по просто ...
В случая с Дембеле, забраната за напускане на страната вече е снета, така, че спокойно може да се уреди трансфер.
Друг в въпроса, че "адвоката" удря яко на камък до момента, дали заради прекалено висока цена, или заради претенциите на самият футболист, ще го разберем евентуално след транфера ...

Факт е обаче, че един на пръв поглед лесен транфер ( щото в крайна сметка, желаещи има ) ... се превърна в ненужна сага ....
THE G.A.M.E написа:Добре ....
тук вече всичко опира до неговият професионализъм
-
- Контакти:
TodorT написа:Против отиването на Гарата в Стяуа съм!!!Не мисля, че амбициите на Стяуа се различават много от нашите.... а пък и класата не им е кой знае каква... ТОВА ГО КАЗВАМ НАПЪЛНО СЕРИОЗНО!!! Сумати футболисти отидоха там и се върнаха посърнали: Ст. Ангелов, Д. Тодоров и др. Да не говорим, че Андоне (бившият треньор на ЦСКА) довежда класните Панку и т.н. и като ги видяхме колко са класни ги върнаха в Стяуа... Дембеле няма място там!!!
Съгласна съм!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
-
- Контакти:
Гарата няма място в отбор като стяуа и тем подобните локо москва,трабзон,киево или онези чогунени канчета- 'уес хям', 'бляк бърн' кухалници от албиона. Левски си припозна Дембеле и Дембеле припозна Левски само там му е мястото а на лято или есен в класен европейски отбор.
nomer_9_bate_iwo написа:Гарата няма място в отбор като стяуа и тем подобните локо москва,трабзон,киево или онези чогунени канчета- 'уес хям', 'бляк бърн' кухалници от албиона. Левски си припозна Дембеле и Дембеле припозна Левски само там му е мястото а на лято или есен в класен европейски отбор.
А къде му е мястото в Барса и Реал ли? Тоя най-много в някой балкански "гранд" от рода на Стяуа, Трабзон или Паок. Това му е максимума.

boys85 написа:nomer_9_bate_iwo написа:Гарата няма място в отбор като стяуа и тем подобните локо москва,трабзон,киево или онези чогунени канчета- 'уес хям', 'бляк бърн' кухалници от албиона. Левски си припозна Дембеле и Дембеле припозна Левски само там му е мястото а на лято или есен в класен европейски отбор.
А къде му е мястото в Барса и Реал ли? Тоя най-много в някой балкански "гранд" от рода на Стяуа, Трабзон или Паок. Това му е максимума.
А защо да не го продадем на ПСЖ или Бордо ?
ЕМИЛ написа:boys85 написа:nomer_9_bate_iwo написа:Гарата няма място в отбор като стяуа и тем подобните локо москва,трабзон,киево или онези чогунени канчета- 'уес хям', 'бляк бърн' кухалници от албиона. Левски си припозна Дембеле и Дембеле припозна Левски само там му е мястото а на лято или есен в класен европейски отбор.
А защо да не го продадем на ПСЖ или Бордо ?
Щото няма интерес.
ЕМИЛ написа:А защо да не го продадем на ПСЖ или Бордо ?
Защото нивото му не става дори и за Лига 2, пък камо ли за водещи отбори от Лига 1. Или си помислихте, че заради някакъв си 24 годишен играч с едва около 50-60 мача в цялата кариера (половината изиграни във втора гръцка дивизия) ще се наредят за него на опашка водещите европейски клубове щото вкарал 16 гола в А група и ще дават по 2-3-5 млн. както им се иска на някои журналисти плюс Батков? Това че е вкарал толкова голове означава само, че просто му е потръгнало в клуба и най-вече че българското първенство е отчайващо слабо. А последното няма как да не е вярно щом най-добрите ти играчи в него са футболисти като Дембеле, Карвальо, Нифлор, Барт, Бенжелюн изобщо боклуци дето не ги искат и във втора и трета дивизия на Франция. Че вие видяхте новите на проби в Локо Пд, дето ги е довела Мадам Ба? Играчи от 4-та и 5-та дивизия на Франция. Аз такова нещо не мога да си представя играчи от полупрофесионални и аматьорски клубове да идват тук във водещите ни отбори на проби. Като нищо и те ще се впишат без проблем в обстановката и ще са едни от най-добрите в първенството...