България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: България - Кипър 2:0 (Попов 8', Макриев 94')
Абе идеята е, че Мъри промени играта ни, личи си мотивацията, желнието за игра. Кога сте гледали българите да си подават по такъв начин, както в на4алото на ма4а??? И то играем без титулярни играчи като: Тунчев, Марто и Бербатов, Божинов, Янков и т.н. Не разбирам от какво сте недоволни. Да има грешки и слаби играчи като Стоянов и Благо, но те като бъдат заместени от титулярите става един много стабилен отбор 

- sedem_!_dva
slavistite написа:Dzverko написа:Жалка картинка е националния ни отбор. Срам за тях самите, пък и за всички българи. Гледах целия мач и непрестанно се чудех как е възможно българския запалянко да е снижил толкова много критериите си и обективността си. Всеки е патриот, всеки иска да вижда желанието за победа.... Аз такова нещо днес не видях. Изключение правят двама-трима (Стилян, Иванков, Пелето), докато останалите бяха пълна мизерия. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? Защо нито един журналист не зададе този въпрос? Как е възможно срещу отбор като Кипър ние да се притесняваме и да убеждаваме, че нямало вече футболни "джуджета"?!?!?! Защо никой не си признае, че вече ние сме тези джуджета и за десетина минути във всеки мач имаме проблясъци. Онова нещастно коментаторче по кЪнала изпадна в делириум, когато се съобщи, че продължението на срещата е 5 минути. Как може да се говори за опълчение срещу Кипър ?!?!?! Отвратен съм от играта на националите. Докато се действа по този начин нищо добро не ни чака. Молете се да не отидем в ЮАР - тогава срама ще е световен. Ходил съм на почти всички мачове на националите и съм ги подкрепял, въпреки грозноватите победи. Но днес видях един променен отбор - колектив. Колектив, който, ако го пуснем да се провери във висшата лига на Англия, се съмнявам да победи повече от три-четири отбора (и това е оптимистичния вариант). Оказва се, обаче, че българина може да търпи до безкрай. Искам специално да изкажа хвалби за хората, които бяха на стадиона и подкрепяха наште с пълни сили. Поклон пред такава публика.
Е, момчета, може да сте доволни от свършената си работа на терена, но имате ли очи да погледнете обикновения запалянко на трибуната и когато той ви попита "не ви ли беше срам?" вие спокойно да кажете: "НЕ, НЕ НИ Е СРАМ". Когато го почувствате със сърцата си бъдете спокойни, че целия български народ никога няма да ви забрави.
АБСОЛЮТНО ПОДКРЕПЯМ ТОВА МНЕНИЕ ,НЕЩТА СА ТОЧНО ТАКА АМИ АК НИ БЯХА ВКАРАЛИ КОГАТО ПЕЛЕТО ИЗЧИСТИ ОТ ГОЛЛИНИЯТА КАКВО ЩЯХТЕ ДА ГОВОРИТЕ???
Кои ние бе педал грозен... Ти не си ли от този отбор, не искаш ли да бием. Чакай да си взема бира, че ще откача с такива индивиди като славистите и да гледаме Италия-Ейре...
NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:Dzverko написа:helll написа:нека критиците да си затворят човките поне за малко.от този отбор мирише на футбол,твърде отдавна не е било това,сигурно от времето на балъков.айде със здраве,нека завистниците да намерят по здрава стена вкъщи и да си ударят мощно кухите кратуни.
свали си мача от Замундата и го изгледай пак. Тогава да видим от къде точно намирисва на футбол. И не виждам причина да завиждам на някого в тази ситуация. Всъщност искам нещата в българския футбол да се оправят колкото се може по-бързо и на всякакво ниво.
Малко ли положения направихме първото полувреме бе тумбак и то с подавания и мисъл, а не с ритане напред и с някаква случайност, второто полувреме също имахме повече положения от Кипър, а ти си недоволен. Какво трябва да направи Националния ни отбор, за да си доволен.
Dzverko ти си жалка картинка смотаняк такъв, заради такива говносмуци сме на такова положение. Бием и трябва да сме недоволни, правим равен като гост на основния ни конкурент за второто място, без 1/3 от титулярите и пак трябва да сме тъжни, показваме игра, създаваме положения и трябва да псуваме играчите ни според теб. Доста жалък коментар, на жалък човек, от който ме е срам, че ми е сънародник.
намирисва на футбол от всички в офанзиовен план,атаки по фланговете,комбинации с едно докосване,шутове от далеч,а не кюскане като при марков,пената,кюрда и т.н.
-
- Контакти:
ЧЕРВЕН КАРТОН ЗА ПАЦИНИ В 4-ТАТА МИНУТА

- slavistite
Кои ние бе педал грозен... Ти не си ли от този отбор, не искаш ли да бием. Чакай да си взема бира, че ще откача с такива индивиди като славистите и да гледаме Италия-Ейре...[/quote]
КОЙ ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА МЕ ПСУВАШ , КАКЪВ ТОЧНО СИ ТИ
МОДЕРАТОРА ОТ ЛИТЕКС ТВА МАЙ Е ПОЗВОЛЕНО САМО ЗА НЯКОЙ ТАКА ЛИ
КОЙ ТИ ПОЗВОЛЯВА ДА МЕ ПСУВАШ , КАКЪВ ТОЧНО СИ ТИ
МОДЕРАТОРА ОТ ЛИТЕКС ТВА МАЙ Е ПОЗВОЛЕНО САМО ЗА НЯКОЙ ТАКА ЛИ
Недеите да расипвате Манолев заради Коловати! Той "поправи" неговата грешка. И игра достоино. И в двата мача.
От всички коментари до тук ми стана ясно,че всички които критикуват националите,едва ли някога са играли тази игра освен на fifa.Стоят пред компа и се мислят за разбирачи.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
- Контакти:
знам че всеки псевдо разбирач го казва може и аз да съм но цялата работа идва в грешните играчи( защитници )
Манолев е мн неопитен и спича ( мое мнение) - Й.Тодоров е мн по качествен
И.Стоянов просто тоя не знае де се намира ... - В Илиев и Тунчев просто са стена 2мата в екип мн малко грешки правят заедно

Манолев е мн неопитен и спича ( мое мнение) - Й.Тодоров е мн по качествен
И.Стоянов просто тоя не знае де се намира ... - В Илиев и Тунчев просто са стена 2мата в екип мн малко грешки правят заедно

- Lubaka1892
- Контакти:
Играхме лошо единствено в края на първото полувреме,'щото май много си повярвахме.Естествено,че имаше и грешки,но поне всички играха със сърце.Вместо да се радваме на първата ни победа в групата ние гледаме кого да плюем.И то играчи от нашите
Манолев цял мач не спря да тича и в защита и в нападение.Така беше и предния мач,обаче ние гледаме какъв фал бил направил.Странна работа.

Манолев цял мач не спря да тича и в защита и в нападение.Така беше и предния мач,обаче ние гледаме какъв фал бил направил.Странна работа.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Манолев просто е от Литекс момчето и сега трябва да го оплюваме.
За фала просто рискува, защото ако не бе направил същият Кипър изравняваха и за наша радост само с жълт се разминахме.
За фала просто рискува, защото ако не бе направил същият Кипър изравняваха и за наша радост само с жълт се разминахме.