Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zavinagicska
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:08

Като са спечелили да вземат да вложат малко ама май само за тях си печелят а цска нито стадион нито база нито селекция никой неиска да идва при нас да играе вече станали сме за смях на целия свят и ти kiko75 ги защитаваш егати наглоста.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:13

Срам е точната дума за управлението на титан и водене към умишлена гибел и фалит, обезценяванена на ЦСКАРСКИТЕ цености по добре В група отколкото това робство.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 14:14

zavinagicska написа:Като са спечелили да вземат да вложат малко ама май само за тях си печелят а цска нито стадион нито база нито селекция никой неиска да идва при нас да играе вече станали сме за смях на целия свят и ти kiko75 ги защитаваш егати наглоста.

неги защитавам ве просто ти казвам че не нужно ТИ да взимаш страна срещо твоя отбор заради един спорен футболист като тоя от Берое без да знаеш факти ми ако поискал безумни пари кво да му ги дадът ли според тебе :?: е точно затова ги оправдавам че трябва на тия футболисти да им се намалят претеците ЦСКА не дина крава
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:23

kiko75 написа:
zavinagicska написа:Като са спечелили да вземат да вложат малко ама май само за тях си печелят а цска нито стадион нито база нито селекция никой неиска да идва при нас да играе вече станали сме за смях на целия свят и ти kiko75 ги защитаваш егати наглоста.

неги защитавам ве просто ти казвам че не нужно ТИ да взимаш страна срещо твоя отбор заради един спорен футболист като тоя от Берое без да знаеш факти ми ако поискал безумни пари кво да му ги дадът ли според тебе :?: е точно затова ги оправдавам че трябва на тия футболисти да им се намалят претеците ЦСКА не дина крава[/quo
Ма аз съм ти написал че проблема не е само това това е поредния да неможе да се извадят пари за един поне качествен футболист значи са много зле за какво им е цска искам да знам явно е че нямат финансов ресурс да се освободят от него и ние от тях.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2011 14:25

Това с Христов наистина е доста смешна история, но поне е добре, че в ръководството се усетиха, че е неуместно за него да се дават 200 хил. лв, когато имаме задължения към други отбори.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 14:29

и аз искам шеиха на дубаи ама няма не ни трябва богаташ а а човек със сърце а във БГ няма такъв като ни беше президет черепа си мислех кога ако не сега ма тои беше по зле и от титан не вкара и два лева за база и стадион а дааде 2,5 милиона долара за двама футболисти от бразилия вместо да беше направил 6 терена на панчарево и щяха да останат пари и за два чисо нови автобуси ;) НЕ ВИЖДАМ ЖЕЛАЩИ ЗА СОБСТВЕНИЦИ АКО ИМА ТИТАН ЩЕ ПРОДАДЪТ ТРЯБВА ДА СИ СИГОРЕН В ТОВА. поне аз така си мисля
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 13 яну 2011 14:31

Умишлен фалит? е вие направо ме гръмнахте, бе хора!
Това са просто някакви подобия на размисли, без никаква логика! Радуканов е дал списък с хора 1, 2, 3та цедка. първата не става, това е втората. Взимат играч, който изнудва за пари. Първо нито ще измести някой титуляр, второ, иска почти колкото звездите ни. Защо да не го върнат? Платили били 66К на вятъра. Кате не плащат, що не плащали, сега платили отрано, що платили? ЗА ВАС ОПРАВИЯ НЯМА...
сега малко размисъл с логика:
Абе според мен Томи Костадинов като се върне от контузията заедно с Нелсън, ще имаме дето се вика 2ма нови играчи. Чакаме още Апостол да оздравее, нека не забравяме, че имаме и Радулович - крайно време е да почнат да го налагат момчето! Тези новите са само пълнеж и ако може Титан да ги шитне с бърза продажба. Според мен не ни трябват нови играчи, ние за титла не можем да се борим тази година, по-добре да обиграват отбор, а не да сглобяват нов! Другата година живот и здраве сме непоставени в Европа. Как ще стане с разни Костовци, Четиновци и Христовци от изпадащи отбори? Батков е прав да надига рогите и да си чеше езика за 5:0 с Дембеле. Левски си го имат този отбор вече не знам коя година. Сработени са и само си допълват дупките тук и таме. А ние като изкараме на сергията, продаваме повече играчи, отколкото Макдоналдс бургерите си, :lol:
Делев вместо да го шитнат поне за милион и половина, го дават на безценица. Дано да е заради тези %, които иначе трябвало да дават на Пирин. Иначе обаче си е ебати преебавката. Платини има качества, ама ни излезе вече половин милион, нали така? Ако не го продадат след края на сезона, загубите там ще са катастрофални! Да връщат Ивановците от Русия, да продават Акуаро и ако Илиев и Гъргоров дойдат - това е! Липсва ни класен вратар, но Караджата ще влезе в час, той има качества, но се самозабрави. Само нямаме дясно крило изявено, там Тонев е много непостоянен. Според мен може да пробват Нелсън там, понеже той рита и с двата крака и да играе отдясно кога Тонев е в дупка. Гъргоров ако акостира, ще бъде много добре с Марко в средата.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:31

Udoji90 написа:Това с Христов наистина е доста смешна история, но поне е добре, че в ръководството се усетиха, че е неуместно за него да се дават 200 хил. лв, когато имаме задължения към други отбори.

И за това подариха 66000лв абе да излезна да кажат селекция няма да правим ще плащаме дългове и всичко ще ок ма то бива срамна работа бива ужас

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 14:34

dim77dim написа:Умишлен фалит? е вие направо ме гръмнахте, бе хора!
Това са просто някакви подобия на размисли, без никаква логика! Радуканов е дал списък с хора 1, 2, 3та цедка. първата не става, това е втората. Взимат играч, който изнудва за пари. Първо нито ще измести някой титуляр, второ, иска почти колкото звездите ни. Защо да не го върнат? Платили били 66К на вятъра. Кате не плащат, що не плащали, сега платили отрано, що платили? ЗА ВАС ОПРАВИЯ НЯМА...
сега малко размисъл с логика:
Абе според мен Томи Костадинов като се върне от контузията заедно с Нелсън, ще имаме дето се вика 2ма нови играчи. Чакаме още Апостол да оздравее, нека не забравяме, че имаме и Радулович - крайно време е да почнат да го налагат момчето! Тези новите са само пълнеж и ако може Титан да ги шитне с бърза продажба. Според мен не ни трябват нови играчи, ние за титла не можем да се борим тази година, по-добре да обиграват отбор, а не да сглобяват нов! Другата година живот и здраве сме непоставени в Европа. Как ще стане с разни Костовци, Четиновци и Христовци от изпадащи отбори? Батков е прав да надига рогите и да си чеше езика за 5:0 с Дембеле. Левски си го имат този отбор вече не знам коя година. Сработени са и само си допълват дупките тук и таме. А ние като изкараме на сергията, продаваме повече играчи, отколкото Макдоналдс бургерите си, :lol:
Делев вместо да го шитнат поне за милион и половина, го дават на безценица. Дано да е заради тези %, които иначе трябвало да дават на Пирин. Иначе обаче си е ебати преебавката. Платини има качества, ама ни излезе вече половин милион, нали така? Ако не го продадат след края на сезона, загубите там ще са катастрофални! Да връщат Ивановците от Русия, да продават Акуаро и ако Илиев и Гъргоров дойдат - това е! Липсва ни класен вратар, но Караджата ще влезе в час, той има качества, но се самозабрави. Само нямаме дясно крило изявено, там Тонев е много непостоянен. Според мен може да пробват Нелсън там, понеже той рита и с двата крака и да играе отдясно кога Тонев е в дупка. Гъргоров ако акостира, ще бъде много добре с Марко в средата.

Незнам какво трябва да се случи за да разберет че тия ще ни закрият, както и Бъкърджиев не успя.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 14:35

zavinagicska написа:
Udoji90 написа:Това с Христов наистина е доста смешна история, но поне е добре, че в ръководството се усетиха, че е неуместно за него да се дават 200 хил. лв, когато имаме задължения към други отбори.

И за това подариха 66000лв абе да излезна да кажат селекция няма да правим ще плащаме дългове и всичко ще ок ма то бива срамна работа бива ужас

аве можели толкова детцки да ръсаждаваш кой ще им даде така 66 000 лв ще си ги върнат като попове няма влязла в сила договор няма пари това е

Върни се в “Архив”