Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

george
Контакти:

Re: Колко от новите играчи ще останат?

Мнениеот george » 13 яну 2011 13:51

kiko75 написа:
zavinagicska написа:
4oko i boko написа:Христов няма да играе в ЦСКА, засега... Садула също изглежда... а другите???

Аз такава глупост като на титаните за първи път виждам плащаш 66000 лв да дойде да ти направи една тренировка и после го връщаш обратно Боже Боже.
и кво трябва да направят за да те задоволят да дът на някакъв си смешник да ги изнудва ли ве ми това правилнон решение неможе до вчера в берое да си взимал 1500 лв днес да искаш 10 000 лв а да неможеш да ритнеш топката с десния крак за мене правилно да несе подават на натиск на хора с труднио зъвършен 3 клас

Тези с ''трудно завършен 3-ти клас'' се намират в ЦСКА ........ за съжаление това е ситуацията в момента .....

zavinagicska
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 13:55

koi4i написа:Като ти гледам правописа ти и 1-ви клас завършен ако имаш, ще е добре.
грешка.
Последна промяна от zavinagicska на 13 яну 2011 13:56, променено общо 1 път.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 13:56

Христов няма да играе в ЦСКА, засега... Садула също изглежда... а другите???[/quote]
Аз такава глупост като на титаните за първи път виждам плащаш 66000 лв да дойде да ти направи една тренировка и после го връщаш обратно Боже Боже.[/quote] и кво трябва да направят за да те задоволят да дът на някакъв си смешник да ги изнудва ли ве ми това правилнон решение неможе до вчера в берое да си взимал 1500 лв днес да искаш 10 000 лв а да неможеш да ритнеш топката с десния крак за мене правилно да несе подават на натиск на хора с труднио зъвършен 3 клас[/quote]

Тези с ''трудно завършен 3-ти клас'' се намират в ЦСКА ........ за съжаление това е ситуацията в момента .....[/quote]
дали т си вярваш с трети клас несе искарват милиони ама вярваите си че тея хора са глупави не неса и това момче след тая сага е свършено за футбола то си мое мнение а и според мене нямаше да титоляр в ЦСКА така че нищо фатално несе случило гледаХ му четри пет клипа ми тоя десния крак му служи само за подпиране а да дадеш 10 000 лв на такав футболист трябва да си луд или лаик а ТИТАНИТЕ неса нито едно от двете за две години са спечелили повече пари от трасвери и ЛЕ от 99% от президетите в БГ футбола
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 13:56

Христов няма да играе в ЦСКА, засега... Садула също изглежда... а другите???[/quote]
Аз такава глупост като на титаните за първи път виждам плащаш 66000 лв да дойде да ти направи една тренировка и после го връщаш обратно Боже Боже.[/quote] и кво трябва да направят за да те задоволят да дът на някакъв си смешник да ги изнудва ли ве ми това правилнон решение неможе до вчера в берое да си взимал 1500 лв днес да искаш 10 000 лв а да неможеш да ритнеш топката с десния крак за мене правилно да несе подават на натиск на хора с труднио зъвършен 3 клас[/quote]

Тези с ''трудно завършен 3-ти клас'' се намират в ЦСКА ........ за съжаление това е ситуацията в момента .....[/quote]
дали т си вярваш с трети клас несе искарват милиони ама вярваите си че тея хора са глупави не неса и това момче след тая сага е свършено за футбола то си мое мнение а и според мене нямаше да титоляр в ЦСКА така че нищо фатално несе случило гледаХ му четри пет клипа ми тоя десния крак му служи само за подпиране а да дадеш 10 000 лв на такав футболист трябва да си луд или лаик а ТИТАНИТЕ неса нито едно от двете за две години са спечелили повече пари от трасвери и ЛЕ от 99% от президетите в БГ футбола
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 13:57

kiko75 написа:Христов няма да играе в ЦСКА, засега... Садула също изглежда... а другите???

дали т си вярваш с трети клас несе искарват милиони ама вярваите си че тея хора са глупави не неса и това момче след тая сага е свършено за футбола то си мое мнение а и според мене нямаше да титоляр в ЦСКА така че нищо фатално несе случило гледаХ му четри пет клипа ми тоя десния крак му служи само за подпиране а да дадеш 10 000 лв на такав футболист трябва да си луд или лаик а ТИТАНИТЕ неса нито едно от двете за две години са спечелили повече пари от трасвери и ЛЕ от 99% от президетите в БГ футбола[/quote]
Борисов ти ли си айде махайте се от ЦСКА че стнахме селски тим.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 13 яну 2011 13:59

кико75 Братле ти или си Борисов или си им говорител що не дадът едно интервю тия титан що не дадат пари за един свестен футболист нямат един верен ход от както са дошли ма един са да видим със задълженията какво пак ще лъжат.

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 13 яну 2011 14:02

дали т си вярваш с трети клас несе искарват милиони ама вярваите си че тея хора са глупави не неса и това момче след тая сага е свършено за футбола то си мое мнение а и според мене нямаше да титоляр в ЦСКА така че нищо фатално несе случило гледаХ му четри пет клипа ми тоя десния крак му служи само за подпиране а да дадеш 10 000 лв на такав футболист трябва да си луд или лаик а ТИТАНИТЕ неса нито едно от двете за две години са спечелили повече пари от трасвери и ЛЕ от 99% от президетите в БГ футбола[/quote]

На знам за 3 клас и Титаните, но .... тук ЯВНО има нещо подобно... Само прочетете последното изречение!?! Титаните не са спечелили от трансфери, а още повече са задлъжняли...препратка Платини... италианците /Тибони/....

george
Контакти:

Мнениеот george » 13 яну 2011 14:02

zavinagicska написа:
kiko75 написа:Христов няма да играе в ЦСКА, засега... Садула също изглежда... а другите???

Аз такава глупост като на титаните за първи път виждам плащаш 66000 лв да дойде да ти направи една тренировка и после го връщаш обратно Боже Боже.
и кво трябва да направят за да те задоволят да дът на някакъв си смешник да ги изнудва ли ве ми това правилнон решение неможе до вчера в берое да си взимал 1500 лв днес да искаш 10 000 лв а да неможеш да ритнеш топката с десния крак за мене правилно да несе подават на натиск на хора с труднио зъвършен 3 клас[/quote]

Борисов ти ли си айде махайте се от ЦСКА че стнахме селски тим.[/quote]

Братле, като гледам какви глупости ръсиш ми приличаш на ''старшината от Перник'' ...... нито цифрите, които цитираш са верни, нито оценката ти за ТИТАНИТЕ ...... цесекар съм, но ще стискам палци на Тошко пролетта ....

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 13 яну 2011 14:04

научете се как се използва "QUOTE" бутона :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 яну 2011 14:07

zavinagicska написа:кико75 Братле ти или си Борисов или си им говорител що не дадът едно интервю тия титан що не дадат пари за един свестен футболист нямат един верен ход от както са дошли ма един са да видим със задълженията какво пак ще лъжат.

за какво да дават итервюта за кой да дадът пари ти лично харесваш ли някой футболист от БГ щото аз не харесвам нито един от нащо първество според мене нито един от тия кадето идват в момета не заслужават и капка внимание та тоя христов даже не превъзхожда Бахаров за мене лично по добре да си бяхме върнали Благой пасков ОТ пИРИН ОТКОЛКОТО ТОЯ КОСТОВ и да не продаваме никой от фотболистите в момета та Митко Илиев е шест класи над тоя Костов ама си мое мнение не настоявам за трасвери защото знам какво криза а заради тоя бойкот кадето направиха заради пари наще приятел;и от фен клуба лишиха отбора поне от един качествен футболист

Върни се в “Архив”