zavinagicska написа:kiko75 написа:Христов няма да играе в ЦСКА, засега... Садула също изглежда... а другите???
Аз такава глупост като на титаните за първи път виждам плащаш 66000 лв да дойде да ти направи една тренировка и после го връщаш обратно Боже Боже.
и кво трябва да направят за да те задоволят да дът на някакъв си смешник да ги изнудва ли ве ми това правилнон решение неможе до вчера в берое да си взимал 1500 лв днес да искаш 10 000 лв а да неможеш да ритнеш топката с десния крак за мене правилно да несе подават на натиск на хора с труднио зъвършен 3 клас[/quote]
Тези с ''трудно завършен 3-ти клас'' се намират в ЦСКА ........ за съжаление това е ситуацията в момента .....[/quote]
дали т си вярваш с трети клас несе искарват милиони ама вярваите си че тея хора са глупави не неса и това момче след тая сага е свършено за футбола то си мое мнение а и според мене нямаше да титоляр в ЦСКА така че нищо фатално несе случило гледаХ му четри пет клипа ми тоя десния крак му служи само за подпиране а да дадеш 10 000 лв на такав футболист трябва да си луд или лаик а ТИТАНИТЕ неса нито едно от двете за две години са спечелили повече пари от трасвери и ЛЕ от 99% от президетите в БГ футбола[/quote]
Борисов ти ли си айде махайте се от ЦСКА че стнахме селски тим.[/quote]
Братле, като гледам какви глупости ръсиш ми приличаш на ''старшината от Перник'' ...... нито цифрите, които цитираш са верни, нито оценката ти за ТИТАНИТЕ ...... цесекар съм, но ще стискам палци на Тошко пролетта ....