Собственикът на Левски Тодор Батков видя и нещо положително във вчерашното решение на съда относно Гара Дембеле. Според него това решение ще се отрази най-лошо на Вечния съперник ЦСКА.
"Аз съм убеден, че справедливостта ще възтържествува, но защо трябва да се минава през пободбни позорни перипетии?... Нищо, Гара Дембеле ще остане в Левски и ще бием ЦСКА с 5:0. Може пък съдията да е голям левскар и да иска Дембеле да играе при нас следващите три години", сподели Батков.
Изглежда че Гарра ще остане и напролет с Карвалио ще са страшилище за всеки БГ отбор.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=280191[/offtopic]
Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: С Гара бием ЦСКА 5:0
Ако въобще Дембеле направи нормална подготовка.Той нали няма право да напуска БГ?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Нали се сещате играч без подготовка и с паднало желание за игра колко ще ви е полезен? Ще е чудо ако не го извадите от състава по някое време...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- Captain Stottlemeyer
veseo написа:Нали се сещате играч без подготовка и с паднало желание за игра колко ще ви е полезен? Ще е чудо ако не го извадите от състава по някое време...
За съжаление колегата има известно основание. Друг е въпросът, че и ходом да играе, Гара Дембеле ще бъде по-добър от половината нападатели в "А" група.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Ахахаха голям майтапчия тоя Батков,сигурно ще му окапе мустака от яд че неможе да вземе някои лев за Дембеле,с ЦСКА пак почна да се занимава 

Макар че ще почнете да обиждате подигравате и тем подобни, според мен всичко това е едно театро контролирано от Батков, номера е да задържи Дембеле до лятото като видиш ли той не е виновен за обстоятелствата (мое лично мнение не искам да обвързван никой с него) Батков е адвокат и всички много добре знаем че гилдията барабар с съдиите са като едно цяло всичко това може да се уреди с 2-3 телефонни обаждания. Врътката каква е съдът не разрешава на Дембеле да напусне страната 100% съм сигурен че дори и да не заниме на подготовка с Левкси (което ме съмнява) то той ще се подготвя в София и формата му няма да спадне кой знае колко.
отново повтарям лично мнение ще ви помоля да си оставите обидите и подигравките за вас си
отново повтарям лично мнение ще ви помоля да си оставите обидите и подигравките за вас си
LUDAKIS написа:Макар че ще почнете да обиждате подигравате и тем подобни, според мен всичко това е едно театро контролирано от Батков, номера е да задържи Дембеле до лятото като видиш ли той не е виновен за обстоятелствата (мое лично мнение не искам да обвързван никой с него) Батков е адвокат и всички много добре знаем че гилдията барабар с съдиите са като едно цяло всичко това може да се уреди с 2-3 телефонни обаждания. Врътката каква е съдът не разрешава на Дембеле да напусне страната 100% съм сигурен че дори и да не заниме на подготовка с Левкси (което ме съмнява) то той ще се подготвя в София и формата му няма да спадне кой знае колко.
Спокойно двама сме подкрепям мнението ти напълно

IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
LUDAKIS написа:Макар че ще почнете да обиждате подигравате и тем подобни, според мен всичко това е едно театро контролирано от Батков, номера е да задържи Дембеле до лятото като видиш ли той не е виновен за обстоятелствата (мое лично мнение не искам да обвързван никой с него) Батков е адвокат и всички много добре знаем че гилдията барабар с съдиите са като едно цяло всичко това може да се уреди с 2-3 телефонни обаждания. Врътката каква е съдът не разрешава на Дембеле да напусне страната 100% съм сигурен че дори и да не заниме на подготовка с Левкси (което ме съмнява) то той ще се подготвя в София и формата му няма да спадне кой знае колко.
Ако е така мога да кажа само едно голямо БРАВО на Батков. че се опитва да здържи най-добрият си футболст.
LUDAKIS,
Няма никаква логика в разсъжденията ти, недей да правиш конспирация от всяко нещо. Ако Батков иска да го задържи го прави по най-лесния и безболезнен начин - отказва оферти. Целия този цирк влия изключително негативно на имиджа на Гарра, съответно и върху цената. Батков не е изкукуригал толкова, че нарочно да сваля цената на стоката си, никой не го иска това. Просто нещата са ясни, след гафа на Дембеле, се е опитал да го уреду чрез прокурора и донякъде успя, но съдът е на друго мнение.
И сега ситуацията вече е различна.
А Гарра ще замине с отбора, защото забраната за пътуване в чужбина ще бъде свалена от прокурор, а не от съд. А това ще стане или е станало вече тези часове. Така че това изобщо няма да му пречи да си проведе една нормална подготовка с отбора.
А как цялата ситуация ще повлияе на психиката му и как ще се представя пролетта е въпрос на догадки, предстои да видим, а някои да го "изпитат" на гърба си.
Успех Гарра, САМО ЛЕВСКИ!
Няма никаква логика в разсъжденията ти, недей да правиш конспирация от всяко нещо. Ако Батков иска да го задържи го прави по най-лесния и безболезнен начин - отказва оферти. Целия този цирк влия изключително негативно на имиджа на Гарра, съответно и върху цената. Батков не е изкукуригал толкова, че нарочно да сваля цената на стоката си, никой не го иска това. Просто нещата са ясни, след гафа на Дембеле, се е опитал да го уреду чрез прокурора и донякъде успя, но съдът е на друго мнение.
И сега ситуацията вече е различна.
А Гарра ще замине с отбора, защото забраната за пътуване в чужбина ще бъде свалена от прокурор, а не от съд. А това ще стане или е станало вече тези часове. Така че това изобщо няма да му пречи да си проведе една нормална подготовка с отбора.
А как цялата ситуация ще повлияе на психиката му и как ще се представя пролетта е въпрос на догадки, предстои да видим, а някои да го "изпитат" на гърба си.
Успех Гарра, САМО ЛЕВСКИ!
Нека да завърши сезона с 40 гола пък жив и здрав да е
)))

И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!