sMotLiO написа:SuperSpurs написа:Аз съм на 34 години и и трябвало да си доста по-голям за да ми казваш момче. Колкото до фенщината ми - направи справка от другите ми постове и тогава говори глупости. Колкото до 2-та червени картона - те са пресен пример и затова ги споменах...нали не искаш да ти изброявам всички съдийски балтии за Тотнъм и всички аванти за Юнайтед. Общо взето си позволяваш много квалификации към хора, които не познаваш а това е признак на много ама много ниска култура.
Добре,баткоИ аз мога да изкарвам пресни примери,а и такива от преди време. Това обаче не променя каквото и да било. За теб Юнайтед винаги ще бъде съдийски отбор,а за мен хора като теб ще си останат sore loosers,както се казва. Всеки отбор бива ощетяван малко или много. Всеки отбор може да бъде изкаран съдийски,особено като се гледат нещата само от едната им страна.
1. Уважавай другите отбори. Това "отборчета" дето си го написал не говори добре за теб. Защо? Няма да обяснявам. Ако не си разбрал защо, няма смисъл да ти обяснявам. Дали като се пенсионира Фъргюсън Юнайтед ще са все още тази сила? Ако се смъкнат в средата на таблицата, дали ти ще си им все още фен?
2. Училище. Не бягай от клас, наблягай над уроците и чети книжки. Лошо е да си необразован и неграмотен. Като оставим настрана многото грешки и арогантността в предните ти мнения, бих желал да те информирам че разликата между loose и lose е огромна. И когато наречеш някого sore looser, тогава какво говори това за теб? Ако не си усетил иронията, то тогава каузата е изгубена.
3. Всеизвестно е дори на най-запалените фенове на червените дяволи, че Юнайтед си е съдийски отбор. 2 от най-големите съдийски гаври във Висшата Лига са свързани с Юнайтед и Тотнъм.
а/ Гола на Педро Мендеш, когато топката топна на метър зад гол линията в 90та минута на Олд Трафорд при резултат 0-0 и само Марк Клатенбърг не видя гола.
б/ Дузпата на Хауърд Уеб при 2-0 за Тотнъм, отново на Олд трафорд, която само той видя.
Има youtube, потърси и виж за какво иде реч.