Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Базил де Карвальо се контузи ??
Но,най-вероятно не става дума за сериозна контузия 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Santiago Munezz написа:delpi написа:Според Вас възможно ли е да сме предложили на Пирин 180 000 лева за Станислав Костов и в същото време да не го искаме достатъчно много?
Аз мисля, че Гонзо трябва понякога да пада и по гръб и да си признава и неуспехите като спортен директор, в случая с Костов е точно такъв, ЦСКА реално ни надцакаха с офертата и го изпуснахме!
ЦСКА привлече Костов най-вече заради Петър Байкушев,който е в близки роднински отношения с футболиста и го е убедил да подпише с тях.Левски е оптравил оферта към Пирин,но те(байкуша) е предпочел някой лев под масата и да засили Костов към ЦСКА отколкото да приеме жизненоважната за клуба сума.Не виждам в случая какво толкова е надцакването......а и стига сме го коментирали щом е избрал ЦСКА успех му пожелавам и толкова.Дори и да беше подписал с нас основен състезател нямаше да е по-скоро щеше да е на скамейката.А и до селекцията върви добре,не сме се разделили с никой основен футболист за да му търсим заместник.В същото време привлякохме 3-ма мога да кажа добри футболисти очаква се и още един флангови играч.Има и вероятност за нов централен защитник,но дори и да не привлече такъв според мен Сержиньо Грийн е отлична опция за централен бранител.Иво Иванов също заслужава шанс за изява.
Не ми хареса как Гонзо коментира ситуацията... не друго.
Иначе Костов е със сигурност много талантлив, единствения шанс да не се развие е да "потъне" в червеното блато и както казва по-горе колегата след време да си скубе косите за избора си!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Не съм съгласен за Костов. Според мен, той не желае да дойде в Левски. Прав му път
Няма нужда да го коментираме повече. Трябват ни момчета като Пламен Илиев:"На отбор като Левски не се отказва". Ако го бяха взели на сила, лятото щеше да разтрогва. Явно Костов е заклет цесекар. Явно Грийн и Милиев ще е централната двойка защитници. Гаджев и Димовов в средата, Жо в ляво и бързо дясно крило(поне аз така мисля). Интересно ми е щом Йовов ще е титулярният капитан, означава ли, че той ще е предимно титуляр
Огнянов явно оства
Поне сега отбора ще може да има различни варианти. Може Грийн да си играе халф, а Иво с Милиев и при нужда да заменя 1 от двамата. Интересно, ако вземем заместник на Младенов кой ще играе от двамата
Киров,Станчев и Младенов дано се използват и на старите им позиции в някой мач(при нужда). На мача с ЦСКА ще видим 

-
- Контакти:
С, кои номера ще играят Димов и илиев, че не успях да видя?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Santiago Munezz
- Контакти:
delpi написа:Santiago Munezz написа:delpi написа:Според Вас възможно ли е да сме предложили на Пирин 180 000 лева за Станислав Костов и в същото време да не го искаме достатъчно много?
Аз мисля, че Гонзо трябва понякога да пада и по гръб и да си признава и неуспехите като спортен директор, в случая с Костов е точно такъв, ЦСКА реално ни надцакаха с офертата и го изпуснахме!
ЦСКА привлече Костов най-вече заради Петър Байкушев,който е в близки роднински отношения с футболиста и го е убедил да подпише с тях.Левски е оптравил оферта към Пирин,но те(байкуша) е предпочел някой лев под масата и да засили Костов към ЦСКА отколкото да приеме жизненоважната за клуба сума.Не виждам в случая какво толкова е надцакването......а и стига сме го коментирали щом е избрал ЦСКА успех му пожелавам и толкова.Дори и да беше подписал с нас основен състезател нямаше да е по-скоро щеше да е на скамейката.А и до селекцията върви добре,не сме се разделили с никой основен футболист за да му търсим заместник.В същото време привлякохме 3-ма мога да кажа добри футболисти очаква се и още един флангови играч.Има и вероятност за нов централен защитник,но дори и да не привлече такъв според мен Сержиньо Грийн е отлична опция за централен бранител.Иво Иванов също заслужава шанс за изява.
Не ми хареса как Гонзо коментира ситуацията... не друго.
Иначе Костов е със сигурност много талантлив, единствения шанс да не се развие е да "потъне" в червеното блато и както казва по-горе колегата след време да си скубе косите за избора си!
Аз пък точно на това как Гонзо коментира ситуацията се изкефих."Щом Костов не е при нас значи не сме го искали достатъчно" и не мисля,че ни надцакали за него.Той просто е заклет Цскар и за това избра тях,а не че Гонзо се провалил като спортен директор!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
delpi написа:Много съм доволен от привличането на Дани Димов, почти съм сигурен, че ще пасне като дялан камък!
Той в средата с Гаджев а Грийн в защита.
Blue_Girl написа:С, кои номера ще играят Димов и илиев, че не успях да видя?
8 и 23
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Много съм доволен от привличането на Дани Димов, почти съм сигурен, че ще пасне като дялан камък!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
-
- Контакти:
SAMP написа:Blue_Girl написа:С, кои номера ще играят Димов и илиев, че не успях да видя?
8 и 23
Мерси!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Според мен,селекцията ни е много СЛАБА
без центален защитник. Някакво крило на проби,да не говорим,че ако се продаде Гарата,което си е почти сигурно-просто незнам на къде сме тръгнали да ставаме шампиони(което не е чак толкова трудно де ),но ако искаме,както казаха не веднъж от ръководството-да играем в шампионска лига,просто не виждам ,как може да стане(макар.че го искам толкова много,че няма до къде)И ако станем шампиони ще се купуват пак играчи,които ще идват последния момент,докато се сработят и вече сме отпаднали в 1 или 2 кръг,което ще е много тъжно ..

Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!