Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Santiago Munezz » 09 яну 2011 23:13

zlatan написа:На Левски е нужна конкуренция по крилата,може би центр.защитник.Ако Гаррата остане си мисля че ще се забавляват с Базил,но както казах аз съм притеснен относно Базил,но УСПЕХ НА човека.
За това маке Костов братле знай ще изгниеш както Митко Илиев,Муши,Платини и още и още,защото си кух и много тъп,а баща ти е още по тъп от теб.Коща каза днес че марката ЦСКА преборила Левски,ах и ти колко си простоват какъв по точно се водеше ти бе Емо в твоята театрална трупа.

Енес е подписал или по точно е дал дума днес на Гонзо.
Аре лека нощ от мен.

Енес или имаш предвид Юнес Б. :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Re: Базил де Карвальо официално футболист на Левски

Мнениеот slavi_1914 » 10 яну 2011 00:12

Възрастта се гледа от гледна точка на подхода: Взима се -> играе -> продава се - > носи пари за заместник
Иначе би било уникално ако оставят и него и Гарата. Всички защитници ще се насират срещу такова нападение !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Мнениеот slambang » 10 яну 2011 00:49

"Най-вероятно ще вземем Бенжелюн, а този Бувал ще идва ли ? " Наистина какво стана с този Бувал .. А за Бенжалюн-и на мен ми допада,Но според мен си трябват даже двама централни защитника!Не мисля,че е много добра идея да се лишаваме от играч като Грийн в центъра,макар че и в защита играе доста сполучливо.А за Костоя,наистина можеше да се развие в ЛЕВски,но явно иска да играе при прасетата 1 сезон и да го продадът в Русия,освен преди това ,ако не го развалят като футболист още млад.Повтарям се крило също ни трябва ! Дани Младенов почва да издиша,а ЖО прави 2-3 добри мача,после се губи
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 10 яну 2011 01:05

Верно ли е тва за Юнес Бенжелюн/Бенжаюн ... както там е по-правилно.
Четох днес, че е пътувал с Карвальо за София и предположих, че ще се среща с Гонзо.
От една страна би било нормално, щом е идвал, да е уреден и той, заедно с Карвальо, но не съм чул такова нещо.

Бих се изненадал (приятно), ако го привлечем и него. Предвид, че ще струва около 200-250хил. евро... Батков дълги години караше на свободни аганти, тъкмо разтрогнали футболисти и тн., а сега квото взе да вади пари, без да е продаден нито един (все още).
Белким почнат да се усещат, че пари/бизнес от фубол може да се прави - с много инвестиции и участия в ЕКТ.
Как пък Божков, Батков, Гришата, да не говорим за Чорни... със всичките си милиони, не можаха да съставят отбори, които да не влизат в групите (тук-там) с клизма и треперене...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 яну 2011 08:25

Сантон ..... прилично име, дано да е такъв и като игра ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 10 яну 2011 11:29

Току виж става въпрос за Давиде Сантон :) :) :)

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 10 яну 2011 11:46

В момента представят Димов и Илиев. Канал 3...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 10 яну 2011 11:53

Гонзо: Договорихме Карвальо, минава медицински прегледи

Спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо сподели, че Базил де Карвальо вече на практика е играч на „сините” и само се очаква да премине медицински прегледи.

Пресконференцията преди началото на подготовката на отбора се забави именно заради преговорите за нападателя, които са завършили успешно. В момента Карвальо преминава медицински изследвания.

„Първо, ние затова се забавихме, защото Карвальо преминава медицински изследвания, така че след това, когато докторите кажат, че всичко е наред, ще го представим. Всичко е наред, Карвальо е играч на Левски, всичко е договорено”, каза Гонзо.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 10 яну 2011 12:11

Селекцията дотук не е нищо особено.Трябват задължително защитник,дясно крило и още един нападател, иначе нищо няма да направим пролетта ;)
Сега ще се види дали наистина Левски има достойно ръководство, и дали селекцията лятото е плод на щастлива случайност или усилена работа и желание за просперитет и развитие на отбора ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2011 12:20

Ще пробвате освен Сантон още някакъв бразилец с френски паспорт. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Архив”