Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Дано този Сантон има качества. Успех на Карвальо. За всички е ясно, че вече е играч на Левски 

утре всичко ще е ясно,за сега на мен всички попълнения който са заявени са без грешка
п.с никога не съм искал този Костов имаме си Иса,Киров,Чаворски и Коен
п.с никога не съм искал този Костов имаме си Иса,Киров,Чаворски и Коен
Re: Базил де Карвальо официално футболист на Левски
сини богове написа:Една малка загадка за всички които пишат, че Карвальо е възрастен и безперспективен. НА КОЛКО ГОДИНИ БЕШЕ СЕДРИК БАРДОН КАТО ГО ПРИВЛЯКОХМЕ В ЛЕВСКИ И ИМА ЛИ ТОЙ ЗАСЛУГА ЗА ДОБРОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОТБОРА?
Точно това исках да попитам и аз и видях твоя пост. По мой наблюдения формата на футболистите пада някъде след 33-34г. Ако Карвальо изиграе 3-4 сезона на високо ниво, какво повече може да искаме. А и така вероятността да го задържим е по-голяма. Гарата сега като е по-млад и не можем да го задържим повече от един полу-сезон. Ако остане ще си е голям късмет.
Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски
Masaba написа:Чакайте!Не беше ли този футболист,който струва най-малко 1 950 000лв?
Нееее,това беше Спасчо!

Всички реват за защитник, но аз си мисля, че Грийн ще заиграе постоянно в защитата и Димов ще заеме неговото място в средата.
Re: Базил де Карвальо официално футболист на Левски
За мен е добър футболист.
plamenst7 написа:Всички реват за защитник, но аз си мисля, че Грийн ще заиграе постоянно в защитата и Димов ще заеме неговото място в средата.
За съжаление е така ,което не е много правилно,но.......
- Basil_de_(v)Karvalio
- Контакти:
Левскари,Кажете си мнението !
Здравейте,Сини фенове ! Както знаете Левски взе три нови попълнения,които утре ще бъдат представени пред медиите и феновете в 11:30 на Герена - Пламен Илиев,Даниел Димов и Базил де (В)Карвальо.Гарата все още е в отбора и навярно ще остане!Какво по-добро от това ! На кои други постове се нуждаем от подсилване и кой бихте искали да видите на терена с екипа на "Отбора на Народа" 

-
- Контакти:
Re: Левскари,Кажете си мнението !
Basil_de_(v)Karvalio написа:Здравейте,Сини фенове ! Както знаете Левски взе три нови попълнения,които утре ще бъдат представени пред медиите и феновете в 11:30 на Герена - Пламен Илиев,Даниел Димов и Базил де (В)Карвальо.Гарата все още е в отбора и навярно ще остане!Какво по-добро от това ! На кои други постове се нуждаем от подсилване и кой бихте искали да видите на терена с екипа на "Отбора на Народа"
За Карвальо ще си кажа мнението евентуално утре.
Иначе за, кой пост искаме да се подсилим е да вземем централен защитник.
Имам пред вид за Бенжалюн.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
На Левски е нужна конкуренция по крилата,може би центр.защитник.Ако Гаррата остане си мисля че ще се забавляват с Базил,но както казах аз съм притеснен относно Базил,но УСПЕХ НА човека.
За това маке Костов братле знай ще изгниеш както Митко Илиев,Муши,Платини и още и още,защото си кух и много тъп,а баща ти е още по тъп от теб.Коща каза днес че марката ЦСКА преборила Левски,ах и ти колко си простоват какъв по точно се водеше ти бе Емо в твоята театрална трупа.
Енес е подписал или по точно е дал дума днес на Гонзо.
Аре лека нощ от мен.
За това маке Костов братле знай ще изгниеш както Митко Илиев,Муши,Платини и още и още,защото си кух и много тъп,а баща ти е още по тъп от теб.Коща каза днес че марката ЦСКА преборила Левски,ах и ти колко си простоват какъв по точно се водеше ти бе Емо в твоята театрална трупа.
Енес е подписал или по точно е дал дума днес на Гонзо.
Аре лека нощ от мен.
LEVSKI_FOREVER