Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Гара: Искам да си ходя

Мнениеот Neron » 09 яну 2011 13:29

Без да подценявам Дембеле искам да кажа че повечето му голове бяха изработени от Тасевски.Двамата се разбират много добре и се намират идеално.Гара да не си мисли че навсякъде ще е така без Тасевски няма да е същото.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 яну 2011 13:29

veseo написа:
Enravota написа:Стига с тая истерия. И да го продадем и да не го продадем Левски си Левски.
Няма по-голям от клуба. В крайна сметка Дембеле направи такъв сезон благодарение на отбора. Така че и той не бива да забравя, че футболът не е индивидуален спорт.

Да ама ако го продадете ще бъдете посмешището от миналата година. Или си въобразявате, че имате друг свестен играч освен него :?

Колкото вас няма да станем за посмешище, не се притеснявай.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 09 яну 2011 13:31

Ако наистина иска да си ходи,по-добре да го продаваме!Иначе ще вземе съвсем да се пропие...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 09 яну 2011 13:51

NO MERCY написа:Гарата нещо май,много си повярва,майче е забравил къде беше преди 1-2 години. Ама нищо нали знаете,че ние българите имаме една поговорка, от високо се пада най лошо.Защото където и да отиде тази игра и тия голове няма да ги има.Хората в европа играят а не се влачат като BG защитниците.

Само аз ли останах с впечатлението че Гара Дембеле тази година вкара по един или повече голове на всеки един от отборите в Европа, с който Левски игра... Смешно е да се говори че головете са му заради слабите защитници, защото видяхме че направи за смях и защитниците на Лил, Спортинг, Гент и шампиона на Швеция, а те със сигурност са по-"класни" от нашите.
Ако остане в Левски, съм сигурен че пак ще се раздава във всеки мач на 120%, повече от всеки един друг футболист на терена.

ПП. Абе въобще какво му се нахвърлихте на човека, не мога да разбера. И то не заради нещо, което той е казал или направил,а заради думи на агента му, с когото са в лоши отношения. Аман от критици, дето висят по форумите и чакат някоя псевдо новина за да почнат да плюят. Ако не беше Гарата щяхме да сме най-много пети в първенството. Вместо да храните, трябва да ходите и да му целувате краката и да му се молите да остане

Потребителски аватар
svetlozar75
Контакти:

Мнениеот svetlozar75 » 09 яну 2011 13:57

Да целува краката на Гонзо,че го взе в Левски,за да разбере какво означава отбор,публика,идея...Колко е лошо да си повярваш твърде много!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 09 яну 2011 14:10

Незнам какво да си мисля...Гарата се раздава във всеки един мач,в който играе за Левски!А и винаги сме виждали как като някои се разделят било на мениджърски,сексуални или клубни интереси...винаги единя говори лошо за другия или,клубът за играя(или обратното),както и при връзките...защо да не е станало и така сега Ба,да говори така за Дембеле...просто незнам никъде не съм чувал Гарата да казва така!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 яну 2011 14:17

Gary Shaw написа:Айде запрете се малко , бе направете си една тема ,,ДЕМБЕЛЕ'' и там слагайте новините около него , а не при всяка негова дума да правите отделна тема , гара тва гара онова :!: :!: :!: Тоа сякаш е някакъв бог като го продадете няма да си спомняте кое е Дембеле :idea: :idea:

Такава тема има,но някой хора не престават да пускат различни такива теми!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 09 яну 2011 14:20

На глупости от типа "Една женица ми каза на опашката за хляб" не вярвам. Докато Гаррата не излезе по телевизията и не каже тези думи...всичко са спекулации. Фактите са едни:
- човека се раздава в Левски във всяка една секунда през която е на терена
- вкарва голове за щото може, а не защото играе срещу слаби защитници. Справка мачовете в Европа.
- вкарва голове, защото може, а не защото Дарко му подава добре. То преди това имае и един друг дето Дарко му подаваше добре ама не вкарваше.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 09 яну 2011 14:44

ако не го продадът , всички 6те видят че тоя не стръва ;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 09 яну 2011 14:52

Ами естествено, че ще иска да си ходи. Все пак е французин, бил е в трансферните планове на английски и италиански елитни отбори. Нали не сте очаквали да каже, че е левскар от малък, че е закърмен със синята идея и тем подобни глупости, които обикновено ги говорят зомбитата от цска. Естествно, че Гарата ще гледа на Левски като на трамплин за по-силен отбор в Европа, или в най-лошия случай, за по-добро заплащане.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”