Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Гара: Искам да си ходя
Без да подценявам Дембеле искам да кажа че повечето му голове бяха изработени от Тасевски.Двамата се разбират много добре и се намират идеално.Гара да не си мисли че навсякъде ще е така без Тасевски няма да е същото.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
veseo написа:Enravota написа:Стига с тая истерия. И да го продадем и да не го продадем Левски си Левски.
Няма по-голям от клуба. В крайна сметка Дембеле направи такъв сезон благодарение на отбора. Така че и той не бива да забравя, че футболът не е индивидуален спорт.
Да ама ако го продадете ще бъдете посмешището от миналата година. Или си въобразявате, че имате друг свестен играч освен него
Колкото вас няма да станем за посмешище, не се притеснявай.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
- Контакти:
Ако наистина иска да си ходи,по-добре да го продаваме!Иначе ще вземе съвсем да се пропие...
-
- Контакти:
NO MERCY написа:Гарата нещо май,много си повярва,майче е забравил къде беше преди 1-2 години. Ама нищо нали знаете,че ние българите имаме една поговорка, от високо се пада най лошо.Защото където и да отиде тази игра и тия голове няма да ги има.Хората в европа играят а не се влачат като BG защитниците.
Само аз ли останах с впечатлението че Гара Дембеле тази година вкара по един или повече голове на всеки един от отборите в Европа, с който Левски игра... Смешно е да се говори че головете са му заради слабите защитници, защото видяхме че направи за смях и защитниците на Лил, Спортинг, Гент и шампиона на Швеция, а те със сигурност са по-"класни" от нашите.
Ако остане в Левски, съм сигурен че пак ще се раздава във всеки мач на 120%, повече от всеки един друг футболист на терена.
ПП. Абе въобще какво му се нахвърлихте на човека, не мога да разбера. И то не заради нещо, което той е казал или направил,а заради думи на агента му, с когото са в лоши отношения. Аман от критици, дето висят по форумите и чакат някоя псевдо новина за да почнат да плюят. Ако не беше Гарата щяхме да сме най-много пети в първенството. Вместо да храните, трябва да ходите и да му целувате краката и да му се молите да остане
- svetlozar75
- Контакти:
Да целува краката на Гонзо,че го взе в Левски,за да разбере какво означава отбор,публика,идея...Колко е лошо да си повярваш твърде много!
- n0_FeArBG
- Контакти:
Незнам какво да си мисля...Гарата се раздава във всеки един мач,в който играе за Левски!А и винаги сме виждали как като някои се разделят било на мениджърски,сексуални или клубни интереси...винаги единя говори лошо за другия или,клубът за играя(или обратното),както и при връзките...защо да не е станало и така сега Ба,да говори така за Дембеле...просто незнам никъде не съм чувал Гарата да казва така!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Gary Shaw написа:Айде запрете се малко , бе направете си една тема ,,ДЕМБЕЛЕ'' и там слагайте новините около него , а не при всяка негова дума да правите отделна тема , гара тва гара онова![]()
![]()
Тоа сякаш е някакъв бог като го продадете няма да си спомняте кое е Дембеле
![]()
Такава тема има,но някой хора не престават да пускат различни такива теми!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- SuperSpurs
- Контакти:
На глупости от типа "Една женица ми каза на опашката за хляб" не вярвам. Докато Гаррата не излезе по телевизията и не каже тези думи...всичко са спекулации. Фактите са едни:
- човека се раздава в Левски във всяка една секунда през която е на терена
- вкарва голове за щото може, а не защото играе срещу слаби защитници. Справка мачовете в Европа.
- вкарва голове, защото може, а не защото Дарко му подава добре. То преди това имае и един друг дето Дарко му подаваше добре ама не вкарваше.
- човека се раздава в Левски във всяка една секунда през която е на терена
- вкарва голове за щото може, а не защото играе срещу слаби защитници. Справка мачовете в Европа.
- вкарва голове, защото може, а не защото Дарко му подава добре. То преди това имае и един друг дето Дарко му подаваше добре ама не вкарваше.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you
- Neftochimic1892
- Контакти:
ако не го продадът , всички 6те видят че тоя не стръва 

Ами естествено, че ще иска да си ходи. Все пак е французин, бил е в трансферните планове на английски и италиански елитни отбори. Нали не сте очаквали да каже, че е левскар от малък, че е закърмен със синята идея и тем подобни глупости, които обикновено ги говорят зомбитата от цска. Естествно, че Гарата ще гледа на Левски като на трамплин за по-силен отбор в Европа, или в най-лошия случай, за по-добро заплащане.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание