Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот george_speed75 » 05 яну 2011 10:15

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Дано и този отбор да се откаже от него, за да ни радва поне до май месец!
:mrgreen:

Според мен, най добре ще е .... Гарра да се откаже от трансфер, а не отборите от него.
Щото, преди всичко, ако се откаже той от трансфер в подобни отбори, това ще означава, че му се играе в Левски ! ... :P
Противното ще означава, че Дембеле търси и иска трансфер на всяка цена ....
Което, не е добре, ако остане в Левски, щото няма да му се играе ....
Или, поне няма да играе така, както през изминалата вече есен.

Ако ти си играч на Левски и взимаш 25000 евро на месец и ако някой друг отбор от по хубаво първенство ,ти предложи 50000 евро на месец.ТИ кое избираш ?
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 яну 2011 10:24

george_speed75 написа:Ако ти си играч на Левски и взимаш 25000 евро на месец и ако някой друг отбор от по хубаво първенство ,ти предложи 50000 евро на месец.ТИ кое избираш ?

Точно това имам в предвид ...
Ако откаже тези пари, това ще означава, че избира футбола ... амбициите пред парите, и ще продължи да бъде познатата фартуна по терените !
Щото, съгласи се, Киево не може да се мери с Левски като амбиции и цели ...

Ако и този интерес се провали, а Гарра е искал да играе там .... оставането му при нас, ще е грешка ! ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

NWO

Мнениеот NWO » 05 яну 2011 13:35

http://www.dnes.bg/sport/2011/01/05/tra ... val.107872

Трансферът на Гара Дембеле от Левски в чужбина може въобще да не се осъществи.

Звездата на "сините" е със забрана да напуска пределите на България, тъй като срещу него се води дело за шофиране в нетрезво състояние и използване на фалшива шофьорска книжка.

Интересното в случая е, че Дембеле в момента е в родната си Франция, но не е нарушил разпоредбите на българското законодателство, защото забраната е наложена, след като вече си бе тръгнал.

Очаква се той да пристигне в София в началото на следващата седмица.

"Има забрана, но тя е рутинна. По принцип не е пречка за евентуален трансфер на Дембеле", коментира адвокатът на Дембеле – Константин Симеонов и допълни:

"В интерес на него и на Левски обаче е случаят да приключи по-скоро. Това е при условие че клубът държи да го продаде. Ако той остане в Левски, за мен няма проблем дори да се проточат нещата".

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 05 яну 2011 13:57

THE G.A.M.E написа:
george_speed75 написа:Ако ти си играч на Левски и взимаш 25000 евро на месец и ако някой друг отбор от по хубаво първенство ,ти предложи 50000 евро на месец.ТИ кое избираш ?

Точно това имам в предвид ...
Ако откаже тези пари, това ще означава, че избира футбола ... амбициите пред парите, и ще продължи да бъде познатата фартуна по терените !
Щото, съгласи се, Киево не може да се мери с Левски като амбиции и цели ...

Ако и този интерес се провали, а Гарра е искал да играе там .... оставането му при нас, ще е грешка ! ... ;)

Съгласен съм с THE GAME. Обаче има случай в който даден футболист иска да напусне отбора си и да премине в друг, но треньор и собственици го задържат. Сещам се за Фабрегас, който със сълзи на очите казваше, че иска да отиде в Барса, но остана в Арсенал и пак си е най-добрият им футболист. Оферти много имаше и за Суарез от Аякс, за Стойкович от Партизан, но ги оставиха и пак играят на ниво. Може и малко неуместни примери да дадох, но все пак мисля, че играч, който е изпаднал до там да играе във втора дивизия на Гърция едва ли ще има още един шанс да се докаже като футболист и би трябвало да е много глупав за да го пропилее като спре да се раздава. Да не забравяме, че ако е здрав и остане, хипотетично има реална възможност да вземе златната обувка, а само от това цената ще му се вдигне много. Притеснява ме наистина само да не стане втори Рабех, а и някаква контузия или просто спад във формата. Така, че пробажбата му е подходяща точно в този момент, но ако предлагат за него примерно 1-1.20 млн евро естествено, че няма да бъде продаден. Знаем, че отборите дават пари за селекция лятото. Това си е риск, но без риск не става. Ако остане смятам, че това ще е най-големият трансфер, който ще направим.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Дембеле

Мнениеот madhool » 05 яну 2011 21:03

Имам въпрос-На кой са продали Гара и за колко?Съобщили са по Дарик
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 яну 2011 00:06

Blue_Girl написа:
Santiago Munezz написа:По последни информации за Гарра Дембеле има отправена оферта от италиянски клуб най-вероятно Киево да видим как ще се развият нещата с тях....

Дано и този отбор да се откаже от него, за да ни радва поне до май месец!
:mrgreen:

Дано :lol:

Потребителски аватар
Gretna

Нова га(р)а, нов късмет

Мнениеот Gretna » 06 яну 2011 01:25

Този филм сме го гледали вече. Аз поне съм го гледал и то няколко пъти. "Момчето си отива" е класика на Българското соц и не само кино. Рангел харесва Тинка, Мариана харесва Рангел, Рангел флиртува с певицата Нели. Класически сценарии, големи актьори, прекрасен филм.
Днес е 5. Януари. До два дни Гарра-та ще си отиде, или поне така каза Тодор Батков между Коледа и Нова Година. От както шефа на синият клуб смени плочата и пусна новата песен "Гарра се продава", Левскарите започнаха да се въртят в легалата нощем и да си мислят, какво ли ще стане с любимият им отбор след раздялата. Дали ще дойде играч който да вкарва като Меси за Барселона или поне колкото Гарра за Левски. Дали парите от трансфера ще останат в клуба и ще го развият или ще рзвият способноста за раширяване на нечий джоб. Дали Левски ще може да бие както биеше през есента на 2010г. или ще се излага, като Левски през есента на 2009г. Дали, дали, дали??? Надали ще кажа и ще се опитам да го докажа.
От както Наско Сираков се премести от София в Пловдив след скандал с Лафчис, а това беше през вече далечната 1995г. в Левски не помнят, какво е напред да имат "голова машина". През изминалата есен по-старите зрители си припониха а тези на 15- видяха за първи път в живота си какво означава в атака да имаш играч способен да вкара 30+ гола за сезон. И пролета дойде на Герена, въпреки че вече дните на Септември бяха напривършване. Футболна "Синя Пролет", ренесанс в Подуене.
"Каква поредна футболна ирония" бих казал в този момент, редактирайки култовото клише. Какво поредно съвпадение или просто късмет и непредизвикано съпадение. За шест месеца Гарра се превърна от любимец на половин Пловдив в любимец на половин България нареждайки се до онези известни футболисти, носещи прякори всичките започващи с Г. Големите от Г-3, Гунди,Гибона и Гонзо станаха големите Г-4, приемайки при себе си и Гарра-та, нищо че Г-то на последният натурално се изписва на латиница и е част от неговото собствено име а не е прякор роден от синя любов. Ех, Гарра, какво ли щеше да стане ако и ти имаше късмета да играеш в Левски, колкото по-горе назованите икони?
И като всичко хубаво и това ще има карай. Няма лошо в това. Нарича се кръговрат. Лошото е вече, че хубавите неща в България и в частност Левски не са чак толкова хубави и не са хич дълги. Спомнете си само преди няколко години къде беше синят клуб? Къде и на какво ниво играеше? Групи на Шампионска лига а преди това 1/4 финал за купата на Уефа. Едното невиждано от десетилетие а другото мечтан блян, сън с кошмарен Турски край както за червените така и за сините. Е това беше хубавото. Две красиви, цветни години заобиколени от много по две сиви и болезнени лета. И вместо Левски да тръгне по нов, по-хубав, по-щастлив път, изпълнен с дълги успехи, се срина, като в шахта на тротоара, чийто чугунен капак се търкаля в двора на пункта за вторични суровини. Пропадане и само пропадане. Подмина началото от където беше тръгнал към успеите и се срина до невиждани дълбини, там където никога не е бил. И точно когато всички очакваха дъното под краката му отново да изчезне и пропадането да продължи и през тази футболна година се появи Гарра-та. Просто ей така от Пловдивското Локо. И просто ей така само за шест месеца Левски тръгна нагоре и изплува на повърхноста. Ако някой ми беше казал, че е виждал играч който за 5 години е вкарал 15 гола в отбори и първенства на нашето ниво и същият този играч за един полу-сезон ще има 26 гола за Левски във всички турнири нямаше да му повярвам. Всъщност Дембеле дублира головете си за малко над 20 мача със синият екип. И ако това не е симбиоза, то няма какво друго да е. Отборът хареса играча и играча отвърна със същото. Дали във друг отбор той ще блести както блести тук?
И ето, че дойде мига на раздялата. Бързо излитане и ощепо бързо кацане на земята. Слушаме цяла есен, че Гарра не се продава. Гонзо след всеки мач ( от средата на сезона) се изправяше пред журналистите и ни казваше как Левски ще става по-силен, как отборът няма да се разделя с никой, камоли със супер Гарра и как през пролета никой няма да може да ги спре. Тодор Батков насъбрал смелост след добрите игри и най вече след головете на Дембеле, сипещи се като град над Българско нива с домати, започна да се появява на мачовете и след тях да се усмихва под мустак да ни гледа в очите и да ни казва неща от рода на Гарра-та ще стой в Левски, зашото Левски е Гарра, абе както са казали сбирщината от бедна Европа търсеща прехрана по индиянските земи "Бул Шит" ( на кирилища за да не развалям общата картина).
Като се замислим обаче тук се говори за трансфер а не за подигравката от последните години. Понесоха се суми от рода на 3,5 мил евра. Това са парите отчетени като трансферни суми на всички играчи продадени от Левски след онзи грандиозен за едни и ужасен за други трансфер на Гонзо в Франция. Делев отиде във Русия за 120 000 евра ( не че им вярваме ), М'Боли и той тръгна към Сибир за 800 000 долара ( и на него не вярваме ) а за Дембеле давали повече от 6 милиона лева. Е щом е така да върви.
Да върви, да върви ама както е тръгнало никъде няма да ходи. И ако това стане факт ще е поредната голяма издънка на българският футбол в частност на Левски. Какъв играч беше Хичо преди да му завъртят главата с трансфери, проби в Арсенал, пари, звезди и тем подобни? Според мен имаше бъдеще далеч по-бяскаво от настоящето ,което се казва Касъмпаша и се намира на последно място в елитната и престижна Турска първа лига. Ако Дембеле не си отиде след този шум и тези гръмки хвалби за интерес от незнам къде си, то не съм сигурен дали и той, въпреки, че не е българче да забрави какво е правил преди няколко месеца. За всеки Левскар ще е като закъснял Коледен подарък оставането на Гарра в отбора. Само след някой друг месец от подарък да не се превърне в ненужа вещ. Не знам? По добре е през Новата година Левски да има "Нова Гара, нов късмет", отколкото каращ пиян по Софийските улици бивш любимец на сектор Б с излъгани надежди и без никаъв морал.

Football 7
05.01.2011

nikiwm
Контакти:

Re: Нова гар(р)а, нов късмет.

Мнениеот nikiwm » 06 яну 2011 01:46

Много хубава статия, браво на автора! Изложиха много ръководните личности в Левски. От 'няма да го продаваме' минаха на 'ако има добри оферти', и накрая сами започнаха да го предлагат наляво на дясно. Дано го продадат (и дано не е в Русия или Турция), иначе едва ли ще има желането да играе, което имаше до сега.

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 06 яну 2011 09:25

madhool Кога са го казали по дарик радио, че е продаден Дембеле???Може би това е истина, защото едва ли Дарик радио ще си правят номер?Нали?И кой от дарик го каза?Ако знаеж кажи!

П.П. Много жалко, ако е истина!!! :(

САМО ЛЕВСКИ!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Нова га(р)а, нов късмет

Мнениеот rhaegar » 06 яну 2011 09:28

Анализът не е лош, нека го прочетат повече хора. След време ще го върнем във фен темата, ако няма интерес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”