Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Жоржиньо » 30 дек 2010 19:20

И аз мисля,че ще е Карвальо...стига да има кой да му подава той ще вкарва много ;) А при нас има такива играчи,не е нужно да ги изброявам. ;) :)

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Мнениеот slambang » 30 дек 2010 19:29

И аз съм на мнение.че си трябва поне един класен, и един млад и кадърен нападател за резерва поне ..
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 30 дек 2010 19:40

Еми тоя французин Бувал ми звучи точно като Демба Нирен. Класен бил, ако гледаме клипчета в youtube и даваме оценки кой е класен и кой не ще заприличима на един друг клуб, където точно така си правят селекцията. Къде и как бил играл въобще не ме грее, защото тоя Слори е бивш национал на Холандия и е излизал титуляр всеки мач за Фейнорд, а освен това също като тоя Бувал се е подвизавал в английски отбор. За това, че ще намерим играч, който да замени Дембеле въобще не трябва и да мислим, защото такъв трансфер се случва 1 / 1000. Вижте му историята на Дембеле, просто малшанса и нощният живот не му е позволил да играе в европейски гранд. Дембеле е много, мноого по-добър от Сисе примерно, а от Барош и Вилтор в момента е на светлинни години пред тях. Такъв нападател в България не е имало, няма и да има скоро. Дотук селекцията стартира идеално, но едва ли ще завърши така, дори няма да се учудя новите класни централен защитник и крило да са Топузаков и Телкийскки.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 дек 2010 19:46

PFC Litex написа:
siniq_fen написа:
PFC Litex написа:Този ще идва на проби, а заместника на Дембеле на 99% ще е Карвальо от Локото.

Аз лично се съмнявам да е Карвальо, защо така мислиш ?

Изгледай видеото http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=29167 и финалното поведение и думи на Батков, точно в края е.

След това прочети тук http://gong.bg/view_article.php?article_id=177351 последният абзац
„В преговори сме с Левски за Базил, но няма нищо конкретно, сподели Динев. Няма нищо черно на бяло и както те могат да се откажат от предложението си, така и аз мога да не се съглася с тяхната оферта.”

След това навържи нещата и си отговори на домашното както каза Батков във видеото на журналистите.

Това за домашното го каза Гонзо,иначе наистина има логика в казаното от теб.И аз си мисля,че Де Карвальо вече е почти договорен а този ще е на проби и ако го одобрят тогава ще изстине и мястото на Иса.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 дек 2010 19:47

Освен защитник,трябва да се вземе и нападател,въпреки наличието на Гарра,не казвам заместник по-простата причина,че ме съмнява да го продадат,естественно ако самият той не пожелае сам,тогава е лесно плащаш сумата клаузата и готово а тея врели некипели на Батков за два,три и т.н милиона са все едно казан2 ,че те големи будали са тези отбори които го искат да дават повече от сумата в клаузата на договора.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 дек 2010 19:48

Highlander написа:Еми тоя французин Бувал ми звучи точно като Демба Нирен. Класен бил, ако гледаме клипчета в youtube и даваме оценки кой е класен и кой не ще заприличима на един друг клуб, където точно така си правят селекцията. Къде и как бил играл въобще не ме грее, защото тоя Слори е бивш национал на Холандия и е излизал титуляр всеки мач за Фейнорд, а освен това също като тоя Бувал се е подвизавал в английски отбор. За това, че ще намерим играч, който да замени Дембеле въобще не трябва и да мислим, защото такъв трансфер се случва 1 / 1000. Вижте му историята на Дембеле, просто малшанса и нощният живот не му е позволил да играе в европейски гранд. Дембеле е много, мноого по-добър от Сисе примерно, а от Барош и Вилтор в момента е на светлинни години пред тях. Такъв нападател в България не е имало, няма и да има скоро. Дотук селекцията стартира идеално, но едва ли ще завърши така, дори няма да се учудя новите класни централен защитник и крило да са Топузаков и Телкийскки.

Тук си напълно прав,само малшанса и невероятното стечение на обстоятелствата по някаква абсолютна случайност го докараха в България.Такова попадени като него се случва наистина рядко.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 дек 2010 23:30

Highlander написа:Еми тоя французин Бувал ми звучи точно като Демба Нирен. Класен бил, ако гледаме клипчета в youtube и даваме оценки кой е класен и кой не ще заприличима на един друг клуб, където точно така си правят селекцията. Къде и как бил играл въобще не ме грее, защото тоя Слори е бивш национал на Холандия и е излизал титуляр всеки мач за Фейнорд, а освен това също като тоя Бувал се е подвизавал в английски отбор. За това, че ще намерим играч, който да замени Дембеле въобще не трябва и да мислим, защото такъв трансфер се случва 1 / 1000. Вижте му историята на Дембеле, просто малшанса и нощният живот не му е позволил да играе в европейски гранд. Дембеле е много, мноого по-добър от Сисе примерно, а от Барош и Вилтор в момента е на светлинни години пред тях. Такъв нападател в България не е имало, няма и да има скоро. Дотук селекцията стартира идеално, но едва ли ще завърши така, дори няма да се учудя новите класни централен защитник и крило да са Топузаков и Телкийскки.

+ 1 1 1 1 1
Нямам какво да добавя към това !
Все едно, аз съм го писал ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 23:32

Santiago Munezz написа:
Blue_Girl написа:
THE G.A.M.E написа:Абе, нито на Михайлов, нито на Иса може да се разчита, да ти спечелят важен мач, който се е закучил ...
Решението е, двама класни нападатели !

Сега пък двама класни нападатели. :shock:

Само един нов нападател ще купиме дали ще е тоя Бувал дали Де Карвальо времето ще покаже.

Аз също знам, че ни трябва само един и за това попитах The G.A.M.E.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 23:42

Какво имаш нещо против "Топчо" и "Мечо"?
Преди години като играеха на 1 добро ниво, никой не ги критикуваше.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 23:44

Аз също мисля, че на мястото на Дембеле ще бъде Карвальо.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”