Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:siniq_fen написа:PFC Litex написа:Този ще идва на проби, а заместника на Дембеле на 99% ще е Карвальо от Локото.
Аз лично се съмнявам да е Карвальо, защо така мислиш ?
Изгледай видеото http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=29167 и финалното поведение и думи на Батков, точно в края е.
След това прочети тук http://gong.bg/view_article.php?article_id=177351 последният абзац„В преговори сме с Левски за Базил, но няма нищо конкретно, сподели Динев. Няма нищо черно на бяло и както те могат да се откажат от предложението си, така и аз мога да не се съглася с тяхната оферта.”
След това навържи нещата и си отговори на домашното както каза Батков във видеото на журналистите.
Highlander написа:Еми тоя французин Бувал ми звучи точно като Демба Нирен. Класен бил, ако гледаме клипчета в youtube и даваме оценки кой е класен и кой не ще заприличима на един друг клуб, където точно така си правят селекцията. Къде и как бил играл въобще не ме грее, защото тоя Слори е бивш национал на Холандия и е излизал титуляр всеки мач за Фейнорд, а освен това също като тоя Бувал се е подвизавал в английски отбор. За това, че ще намерим играч, който да замени Дембеле въобще не трябва и да мислим, защото такъв трансфер се случва 1 / 1000. Вижте му историята на Дембеле, просто малшанса и нощният живот не му е позволил да играе в европейски гранд. Дембеле е много, мноого по-добър от Сисе примерно, а от Барош и Вилтор в момента е на светлинни години пред тях. Такъв нападател в България не е имало, няма и да има скоро. Дотук селекцията стартира идеално, но едва ли ще завърши така, дори няма да се учудя новите класни централен защитник и крило да са Топузаков и Телкийскки.
Highlander написа:Еми тоя французин Бувал ми звучи точно като Демба Нирен. Класен бил, ако гледаме клипчета в youtube и даваме оценки кой е класен и кой не ще заприличима на един друг клуб, където точно така си правят селекцията. Къде и как бил играл въобще не ме грее, защото тоя Слори е бивш национал на Холандия и е излизал титуляр всеки мач за Фейнорд, а освен това също като тоя Бувал се е подвизавал в английски отбор. За това, че ще намерим играч, който да замени Дембеле въобще не трябва и да мислим, защото такъв трансфер се случва 1 / 1000. Вижте му историята на Дембеле, просто малшанса и нощният живот не му е позволил да играе в европейски гранд. Дембеле е много, мноого по-добър от Сисе примерно, а от Барош и Вилтор в момента е на светлинни години пред тях. Такъв нападател в България не е имало, няма и да има скоро. Дотук селекцията стартира идеално, но едва ли ще завърши така, дори няма да се учудя новите класни централен защитник и крило да са Топузаков и Телкийскки.
Santiago Munezz написа:Blue_Girl написа:THE G.A.M.E написа:Абе, нито на Михайлов, нито на Иса може да се разчита, да ти спечелят важен мач, който се е закучил ...
Решението е, двама класни нападатели !
Сега пък двама класни нападатели.
Само един нов нападател ще купиме дали ще е тоя Бувал дали Де Карвальо времето ще покаже.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта