Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот SANSIRO7 » 29 дек 2010 09:55

А не мислите ли, че играта на защитата ще се стабилизира ако Дарко, Дани и Жо играят малко по-активно във фаза защита и пресират атаките в зародиш. Струва ми се , че прекалено лесно който пожелае стига до нашето наказателно и поставя защитата под натиск, а от там и грешките. Специално Младенов и Тасевски са много зле в този си компонент от играта.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 дек 2010 10:01

Дарко е "над тия неща" :lol:
За кво му е да се бори във фаза защита :mrgreen:

Иначе би било добре :)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 дек 2010 10:16

siniq_fen написа:Thsmith, колега, не съм казвал, че е мечтания защитник, напротив има много още да се учи. Но според мен има качествата да играе за нас. Мисля, че нито Бензукан, нито Иванов са достатъчно добри за негови партньори. Интересно ми е, според теб кои защитници от А група стават за нас (ако има такива) ?

В А група почти няма свесни защитници... както и в националния ни отбор и това се вижда. Иначе от А група изпъкват Хайри и Бодуров... колко биха се справили в ЕКТ срещу найстина силни отбори незнам и няма как да знам при положение, че най-големия им мач е срещу Левски...
Преди 3-4 години беше последния период който в България имаше добри защитници за нашите стандарти който можеха да играят и в Европа. Това бяха Томашич и Топчо, преди тях Коловати, Рабех след това, чорбата имаха тунчев който си беше доста стабилен. по едно време и оня пор вальо илиев играеше стабилно (временно, но все пак...) Ловеч имаха Жан Филип Кайе който беше уникален защитник за БГ... първа топка изобщо не губеше, чудесно пласиране - па и фалове биеше :0 Просто в момента А група и като цяло Бг футбола е адски беден на грамотни играчи и качествени защитници
---

Към горния пич (konvoec)ще вметна, че според мен не нивото на отборите в А група се е покачило и затова са по-равностойни, а чисто и просто грандовете са по-слаби от преди години и изравняването на сили идва от това...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 29 дек 2010 10:57

Thsmith написа:
siniq_fen написа:Thsmith, колега, не съм казвал, че е мечтания защитник, напротив има много още да се учи. Но според мен има качествата да играе за нас. Мисля, че нито Бензукан, нито Иванов са достатъчно добри за негови партньори. Интересно ми е, според теб кои защитници от А група стават за нас (ако има такива) ?

В А група почти няма свесни защитници... както и в националния ни отбор и това се вижда. Иначе от А група изпъкват Хайри и Бодуров... колко биха се справили в ЕКТ срещу найстина силни отбори незнам и няма как да знам при положение, че най-големия им мач е срещу Левски...
Преди 3-4 години беше последния период който в България имаше добри защитници за нашите стандарти който можеха да играят и в Европа. Това бяха Томашич и Топчо, преди тях Коловати, Рабех след това, чорбата имаха тунчев който си беше доста стабилен. по едно време и оня пор вальо илиев играеше стабилно (временно, но все пак...) Ловеч имаха Жан Филип Кайе който беше уникален защитник за БГ... първа топка изобщо не губеше, чудесно пласиране - па и фалове биеше :0 Просто в момента А група и като цяло Бг футбола е адски беден на грамотни играчи и качествени защитници
---

Към горния пич (konvoec)ще вметна, че според мен не нивото на отборите в А група се е покачило и затова са по-равностойни, а чисто и просто грандовете са по-слаби от преди години и изравняването на сили идва от това...

Съгласен съм с това че нивото на защитниците ни спадна в последните години.Но не мисля че само това е главната причина за спада ни в играта в защита.Съгласен съм и с мението на SANSIRO7 защото опредено ако се замислим в момента единствения човек който помага на защитата е Гриин (когато е дефанзивен халф) на моменти дори и Дембеле.Но всички други Гаджев,Тасевски,Младенов и Жо мисля че не вършат работата в защита която вършеха например Боримиров,Ричард,Бардон.И определено има какво да се работи по това защото определено вече взе да става традиция съперниковите отбори много лесно да стигат до границите на накателното ни поле.
ИзображениеИзображениеИзображение

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 29 дек 2010 11:07

Като цяло,не останаха много качествени играчи в българското първенство.А на въпроса за защитата съм на мнение че вина имат и играчите от халфовата линия просто,едно време сме допускали малко голове но тогава Ричард почти не се пускаше в атака,Боримиров и Бардон вземаха също и дейно участие във фаза защита и отделно имаше изграден синхрон м/у Топчо и Томашич,и след напускането им ние всеки полусезон играем с нови централни защитници и ги сменяме през мач.Но съм на мнение че трябва да се привлече силен защитник и по възможност да е чужденец

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Мнениеот slambang » 29 дек 2010 12:29

"щом милиев е най-добрия защитник в България значи нивото ни е на малтийското първенство.

тъй като ти следя изявите във форума,ми е интересно да ми посочиш двойката централни защитници,която е най-добрата в Европа.Сериозен съм защото у теб лъха профисионализъм,но това което днес прочетох за Данчо Милиев направо ме втрещи. :!: :!: :!: :!: " Пич на някои хора май изобщо не им е ясна тази игра.Като чуеш само,че Милиев ми бил добър защитник и правел малко грешки.За какво можеш да говориш с такъв човек,не ми е ясно ....ПОНЕ ДВАМА ДОБРИ ЗАЩИТНИЦИ СИ НИ ТРЯБВАТ.РАЗБЕРЕТЕ ГО ! Иначе пак ще сме трагични.И от спечелени мачове.ще губим точки !!!!
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 дек 2010 12:52

А тези които твърдят, че Милиев е много слаб сигурно още повече разбират от футбол...
Само Левски!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 29 дек 2010 13:54

Кво ми сравнявате Милиев с Коловати? Дай с Георги Марков да го сравним... И щом човек смята, че Милиев за резерва в Левски или макс титуляр в Славия, а счита Бодуров за по-добър, мога да преценя колко разбира...
Бодуров колко често играе централен? Ми той и Коловати не рядко играеше ляв краен...

Да, Милиев правеше грешки и ще прави. Няколко от тях бяха фрапиращи и кво? А що се стига до там, че Иво и Милиев да се чудят кво да правят? Колко пъти Младенов/Жо и Мюлдер/Минев пускат по фланговете да влизат в наказателното и да центрират?

Що не коментирате тва, че Жо от 5-я път успява да уцели врата от 15-20 метра? Или колко грешни подавания правеха Гаджев и Йовов към края на полусезона? А Младенов колко пъти все или не си повежда топката добре...

Беше споменато, че крилата и вътрешните хлафове (вкл. Тасевски), трябва да се връщат назад. Не може само на централните да разчитаме.
Преди много добре Миланов и Мечо се покриваха, както и Вагнер с Йовов (когато играеше крило). Боримиров и Ричард винаги се връщаха в защита, когато противника атакува, а не като ги задминат и да спират (Гаджев, Тасевски...).

И, много се кефя, като почнете да говорите как за цял сезон сме пускали има-няма 10 гола. Кога тва? Края на 90-те? 00-02? То тогава имаше един Левски и един ЦСКА, Литекс ако измъкнат няква победа с едно на мъка, а отбори като Марек, Беласица, Пирин и пр. бяха просто за пълнеж. Е Левски в такава конкуренция ли да го гледаме? Дето тука мачкаме, а в Европа, първия отбор, който срещнем и ни скъсва от гимнастика...
Като ше е така, дайте да връщаме Рюдигер Абрамчик и пак 90мин. бой по топката и победа с 1:0.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 29 дек 2010 15:14

SANSIRO7 написа:А не мислите ли, че играта на защитата ще се стабилизира ако Дарко, Дани и Жо играят малко по-активно във фаза защита и пресират атаките в зародиш. Струва ми се , че прекалено лесно който пожелае стига до нашето наказателно и поставя защитата под натиск, а от там и грешките. Специално Младенов и Тасевски са много зле в този си компонент от играта.

То това хубаво, ама ходи накарай Армандо да пресира. Той е такъв мързел, че няма накъде. :lol: Най-добре си му е зад нападателя, поеме топката завърти се, задроби я и изведнъж пусне извеждащ пас и Гарата вкарва. :oops:

Работата по пресирането трябва да извършват двойката опорни халфове и по-точно разбивача на атаките, а типичен разбивач в момента нямаме. Затова взехме и Даниел Димов, който е такъв. Останалите ни халфове (ама наистина халфове, а не Мариян и Лъчо Балтанов) са все градивни. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 29 дек 2010 15:19

На Даниел Димов му викат Дидо на малко име ;) не Дани, тренирал съм с него в набор 89, всичките му приятели също му викат така, както и досега в Черно море, така че по-добре му викайте така, малко уточнение, понеже чета навсякъде да го наричате Дани :)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Архив”