Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Каде сте бе гонг

Мнениеот veseo » 26 мар 2009 23:50

mike28 написа:Последно, от Гонг пропуснали ли са нещо важно, или просто отново става въпрос за поредния слух за продажба на Ботев?

Това искаме да научим? Ако нещата се знаят без медиите, какъв е смисъла от тях?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 26 мар 2009 23:54

@zalojnik - това, че сте ненадминати по измисляне и реализиране на хореографии в Бг- в е признато. Дори наскоро, вашите комшии от Асеновец ми събраха очите с едно клипче.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 27 мар 2009 00:00

mike28 написа:@zalojnik - това, че сте ненадминати по измисляне и реализиране на хореографии в Бг- в е признато. Дори наскоро, вашите комшии от Асеновец ми събраха очите с едно клипче.

благодаря ти за признанието----аз затова ходя на мачове--заради публиката,хореографиите и хубавия футбол---а той е за феновете........това ,което сам изживявал на дербитата немога да го опиша--това ме кефи
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 мар 2009 00:06

Как е, върви ли продажбата ???
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 мар 2009 00:26

itsoVIII написа:да ве, майна ИзображениеИзображениеИзображение хич не ми пука за отбора на Селския. Помогнете му на човека да се справи с борчовете. А фактите са ясни - Селския си прави каквото поиска. Жалко за Ботев, не заслужава такава гавра, дано най-накрая успеете да се отървете от тоя собственик.

Палячо, няма такова нещо като падане на борчовете. Селския блъфира, но за всеки по запознат със законите ни е кристално ясно, че това му е като спасителна сламка, да се пробва да му се размине. А такива заблудени овце като теб само повтарят написаното от платената драскаческа сган, като дори не си правят труда да прочетат как стоят нещата законово.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 мар 2009 00:33

neoje написа:не знам какво трябва да значи реален фен щом на първите 2 домакински мача на ЦСКА от новия полусезон се събраха по 5 хиляди човека при положение че мачовете бяха през седмицата посред бял ден.....и моля погледнете малко статистика и затова си я има....най-посещаемите мачове са на левски(за жалост) след това на ЦСКА....а вие ми твърдите че сте повече ''истински фенове''

Откъдето и да извадиш статистика, не забравяй,че първите два домакински мача бяхме наказани без публика. После пак сравнявай. И като решиш да се възгордееш, че все пак сте пред нас по посещаемост, погледни класирането. Може да се върнеш и няколко годинки назад.
И за накрая, вземи въпросната статистика и си я заври там , където слънце не огрява. 8-)

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 27 мар 2009 07:59

neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!

Добре,играете с провинциални отбори и ви е под достойнството да ходите на мачовете.Ами помежду си защо не напълните стадиона?На Левски-ЦСКА?
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

kabalero
Контакти:

Мнениеот kabalero » 27 мар 2009 09:45

чакам с нетърпение умниците от гонг с промити сини мозъци да измислят някоя нова глупост срещу черно море-тъй де мача наближава.

vEnKaTa_1912
Контакти:

Re: standartnews.com:СТАРТИРАХА ПРЕГОВОРИ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ

Мнениеот vEnKaTa_1912 » 27 мар 2009 10:18

Ами пловдив пее 1912 ти си уникално прав!!!Няма смисъл да гледаме как ще изпаднем ако селяка е тук!!А я се замислете всички като изпадаме на края кой ще ни изпраати към Б група!!!Ей от тва по кофти няма!!Аз няма да го преживея,за това ако няма сделка до ма4а с литекс...Ще нахлуем на терена ееее ще ебем...!!!
кАнАр До ГрОб

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 27 мар 2009 11:17

КАКВО СТАВА бе гонг??? ТОМИСЛАВЕЕЕЕ? НЯМЯ ЛИ НОВИНИ???

Върни се в “Архив”