mike28 написа:Последно, от Гонг пропуснали ли са нещо важно, или просто отново става въпрос за поредния слух за продажба на Ботев?
Това искаме да научим? Ако нещата се знаят без медиите, какъв е смисъла от тях?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mike28 написа:Последно, от Гонг пропуснали ли са нещо важно, или просто отново става въпрос за поредния слух за продажба на Ботев?
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
mike28 написа:@zalojnik - това, че сте ненадминати по измисляне и реализиране на хореографии в Бг- в е признато. Дори наскоро, вашите комшии от Асеновец ми събраха очите с едно клипче.
itsoVIII написа:да ве, майнахич не ми пука за отбора на Селския. Помогнете му на човека да се справи с борчовете. А фактите са ясни - Селския си прави каквото поиска. Жалко за Ботев, не заслужава такава гавра, дано най-накрая успеете да се отървете от тоя собственик.
neoje написа:не знам какво трябва да значи реален фен щом на първите 2 домакински мача на ЦСКА от новия полусезон се събраха по 5 хиляди човека при положение че мачовете бяха през седмицата посред бял ден.....и моля погледнете малко статистика и затова си я има....най-посещаемите мачове са на левски(за жалост) след това на ЦСКА....а вие ми твърдите че сте повече ''истински фенове''
neoje написа:Като чета тези коментари ми идва наум да вярно е че малко хора ходят по мачовете на ЦСКА и Левски но извинявайте но как да отидат на мач като играем с отбори като Ботев?Защо Армията се напълни с тулуза,блекбърн,ливерпул,байер......левски бяха с огромна публика с/у 3те отбора в ШЛ както и в УЕФА?По същата причина всички българи пълним националния само като играем с Италия или Холандия.....не знам за какво спорим ЦСКА и Левски имат най-много фенове и точка на въпроса.....Вярно признавам че феновете на Ботев и Локо са феноменални но слезте малко на земята моля ви се!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта