JackPackage написа:Евала на Гонзо! Мнозина бяха скептично настроени около неговите качества на изп. директор, но със селекцията от лятото и с тези млади момчета, които вземаме сега (дано само се развият) показва че има "виждане" за трансферния пазар.

Единствения му провал е национал на Холандия, смятайте

Преминаването на Даниел Димов от Черно море в Левски може и да пропадне. Попадналият в полезрението на Лотар Матеус младок обаче има договор за още 2 години с варненския клуб, а и два клуба от чужбина опитват да го купят преди "сините".
"От Левски има само запитване за цената на Димов
. За него има сериозни оферти от Швейцария и Русия, така че още нищо не е решено", коментира пресаташето на "моряците" Краси Николов пред "24 часа"."Интерес от Левски към мен има и това не е тайна. Но никакъв договор не съм подписал все още. Разбрах, че и два отбора от чужбина ме желаят и искам да изчакам", заяви самият Димов. "
Лично аз бих желал да играя зад граница, но не искам и да избързвам. Левски е голям отбор и интересът към мен ме ласкае", добави халфът.
Левият бек на Черноморец Орлин Старокин също обяви, че не знае вече да е станал левскар.На печелившите честито !!