Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pacho80
Контакти:

Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ

Мнениеот pacho80 » 26 мар 2009 14:32

buyhuy написа:
pacho80 написа:
buyhuy написа:Ми анджик де!

Нали и аз това искам да кажа бе приятелю, правоверен.

Амин

"Анджик" - типично българска дума!!! Браво!!! Не се връзва много с Амин, ама карай!

Именно колега. Само ти не разбра, че е умишлено! Знаеш ли какво значи самоирония?

1. Не съм ти колега.
2. Разбрах те много добре.
3. Мисля, че съм много по-наясно от теб със значението на думата "самоирония", за да знам, че не я употребяваш на място. Самоирония означава да иронизираш себе си, а никъде в изказването ти не пролича подобно нещо.
4. И не на последно място - помолих те да не коментираш по темите за Ботев.

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 26 мар 2009 14:41

buyhuy написа:Не е ли странно - ботевисти да жалят за Спартак?

Това е все едно, Максим Стависки да ни обяснява, какво добро момче е бил Петър (Бог да го прости).

Създаването на изрода "Тракия" унищожи Спартак, който спря да съществува до 1981 г, мисля.

Като наследници на Тракия, трябва да си приписвате не само успехите, но и труповете по пътя.

Спартак е ваш труп. Нямате морално право да ревете за него.

Слава Богу, пловдивският любимец бе пощаден от проекта Тракия.

Виж какво,Буфи(виждаш ли колко обичам буферите - наричам ги на галено ;) ),първо се запознай с историята.Тогава ще разбереш,че обединението на Ботев и Спартак е осъществено от държавата уж да се направи един много силен отбор за Европа,тъй като тогава тези два пловдивски клуба са били хегемон в първенството(виж периода 1960-1967).А всъщност истинската цел е била да се разруши хегемонията на двата пловдивски клуба.Така е и станало,постигнали са си целта.Обединението не са го искали нито от Ботев,нито от Спартак.Но никой не ги пита.А като говорим за унищожаване на други клубове,обясни ми какво направи Локомотив Пловдив(който вече не съществува и не знам защо сегашния клуб със същото име си присвои историята на истинския Локомотив Пловдив...),та какво направи този клуб с Велбъжд Кюстендил?При това беше направено напълно с ваше съгласие за да останете в А група.Спомняш ли си?Така че не пиши за неща за които не си подготвен ;)
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

buyhuy
Контакти:

Мнениеот buyhuy » 26 мар 2009 14:53

Когато някой наречен турчин използва "българската" дума анджик, е очевидна самоирония.

Опитвам се да не се занимавам с вас, но то е по-силно от мен.

Ако можеше да се видите отсрани, щяхте да разберете.

Вие сте невероятно шоу. Това не може да се отрече. Нещо средно между Сделка или не, Пътуващ цирк, Страх, митинг на млекопреработвателите, Малката сестра (на по-големият брат), Комиците и т.н. Еми как да не ви гледа човек? Рейтингови сте!

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Re: Бойкот и треньорски оставки в Ботев

Мнениеот bultrasa » 26 мар 2009 14:57

DDD написа:на така наречения протест имаше 15-16 човека и един чаршаф. тва е истината, има и снимки. тук си сде надлъгвайте колкото искате. ШМАТКИ

Ей...В Дивия....в дивия..в дивия.........три Дъта :!: От там сте всички :lol: аркадаши.......излезли :lol:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 26 мар 2009 14:58

[quote="Fallen_Angel"][quote="zalojnik"][quote="Fallen_Angel"][quote="zalojnik"]Този лайняр прецака и Локото навремето, само и само да изпъкне. Миризлив бунак, пародия на журналист
http://www.marica.bg/show.php?id=2109
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Петър Курдов за Димитър Христолов

Мнениеот Тракиец 1912 » 26 мар 2009 15:05

И аз това си мисля. Напрежението трябва да стигне най-възможно големият предел. Трябва Селският да не може да диша! Тотален натиск към човека, който съсипа това, което ние обичаме. Да му покажем колко е сбъркал !!!

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 26 мар 2009 15:06

Това с оставките и бойкота на футболистите трябваше да стане още преди 4 месеца. Сега даже и да се махне Мистър Село ще е минало токова време, че Ботев ще изпадне.
Последна промяна от demy26 на 27 мар 2009 08:53, променено общо 1 път.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
pacho80
Контакти:

Мнениеот pacho80 » 26 мар 2009 15:10

buyhuy написа:Когато някой наречен турчин използва "българската" дума анджик, е очевидна самоирония.

Опитвам се да не се занимавам с вас, но то е по-силно от мен.

Ако можеше да се видите отсрани, щяхте да разберете.

Вие сте невероятно шоу. Това не може да се отрече. Нещо средно между Сделка или не, Пътуващ цирк, Страх, митинг на млекопреработвателите, Малката сестра (на по-големият брат), Комиците и т.н. Еми как да не ви гледа човек? Рейтингови сте!

Явно не се стараеш достатъчно. Вие сте доста по-интересна смесица от цигани, турци, арменци, пумаци..... и да не изреждам още, допълнени от г-жа Галя Топалова, така че мисля, че имаш с какво да си уплътниш времето. А това, че сме рейтингови никога не сме го отричали.Радвам се, че и ти си го проумял. Няма как отбор с история като нашата, с фенове като нашите да не бъде рейтингов. Ако имаш проблем с разбирането на думата рейтинг може да питаш, не е срамно, ще ти отделя 1 минута за обяснение.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 26 мар 2009 15:12

http://www.marica.bg/show.php?id=2109 много истина в тази статия----все пак христолов не е виновен че играят като на село....знаете че има загуби и загуби(тази с локо сф е срамна)
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Христолов плаши с уволнения всички: Наглоста му мина граници

Мнениеот Тракиец 1912 » 26 мар 2009 15:13

Играчи и треньори уведомили Христолов и му обяснили напълно човешки каква е моментната ситуация в отбора, като обявили, че няма да подновят занимания, докато не си получат поне част от парите, които са си заработили до момента, оплакаха се от щаба на пловдивчани пред нашата медия.

От своя страна Митьо Селския, както е известен сред феновете на пловдивчани Христолов, изригнал, като отвърнал остро, че не го интересуват исканията на играчите и треньорите и заплашил подбудителите на бунта с уволнение, като на прицел били най-вече така наречените стари кучета в отбора, или иначе казано най-опитните в отбора.

"Е*авайте си майката, ще ви уволня всички", били единствените думи на собственика на Ботев Пд.

Върни се в “Архив”