Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа

Мнениеот Fallen_Angel » 26 мар 2009 13:33

dimitaru написа:за съжаление никой не дойде на протеста.няма нищо утре пак ще направим и никой да не дойде , други ден пак и така докато някой дойде. тогава ще извикаме журналистите, за да ни видят колко сме много.а футболистите явно са осъзнали колко са слаби и от срам вече не искат и да тренират. те май се надяваха да извадите отбора , за да си имат оправдание, ама май сега те ще го изкарат. е, поне са по-сериозни от шматикте от трибуна истанбул

Репортажът ти от задния двор на ВСИ ли е?

Enravota
Контакти:

Re: Бойкот и треньорски оставки в Ботев

Мнениеот Enravota » 26 мар 2009 13:34

Като страничен наблюдател се убеждавам колко е абсурдна ситуацията.
Ако някой ми каже 1 човек който да е работил за Христолов и на когото да не дължи пари ще го аплодирам.
В случая къде е държавата? Този мушеник какво трябва да направи за да го опандизят...
Кво значи дължи пари на Кръстева, на адвоката си на 20 футболиста на още кой знае кой...а кара мерцедес...
Стига мутри искаме законова държава!

DDD

Мнениеот DDD » 26 мар 2009 13:40

на така наречения протест имаше 15-16 човека и един чаршаф. тва е истината, има и снимки. тук си сде надлъгвайте колкото искате. ШМАТКИ

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 26 мар 2009 13:46

DDD написа:на така наречения протест имаше 15-16 човека и един чаршаф. тва е истината, има и снимки. тук си сде надлъгвайте колкото искате. ШМАТКИ

Това радва ли те? Балеринке?

Jimmy8
Контакти:

Петър Курдов за Димитър Христолов

Мнениеот Jimmy8 » 26 мар 2009 13:46

Петър Курдов - Димитър Христолов трябва да се махне от футбола на всяка цена
Пловдив. Легендарният нападател на Ботев (Пловдив) Петър Курдов заяви, пред Агенция “Фокус”, че обвинява единствено президента на клуба за кризата. “Димитър Христолов трябва да се махне от футбола на всяка цена. Това ще бъде добре за него самия и за Ботев. 60% от гражданите в Пловдив се привърженици на отбора и за тях ще бъде облекчение, ако го направи. За мен той няма място в този велик отбор. Изпитвам невероятна носталгия заради случващото се в момента. Колкото по-бързо този човек се измете ще бъде добре и за футбола и да даде властта си на по-сериозен бизнесмен. Смятам, че в Пловдив има много такива хора, които милеят за Ботев и са готови да му помогнат. Не мога да коментирам решението на колегага Костадин Ангелов. Явно на него му е писнало и затова е предпочел да напусне. Но искам да кажа едно. Всеки достоен човек не би желал да работи с г-н Христолов. Не си спомням в историята да има по-безобразно представяне на Ботев”, каза още Курдов.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Футбол: Петър Курдов призова играчите на Ботев да не стъпват на тренировки
Пловдив. Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Петър Курдов заяви пред Агенция “Фокус”, че призовава играчите на тима да не стъпват на стадиона, докато президент на клуба е Димитър Христолов.
“Аз съм много краен при такива ситуации и затова искам да призова играчите, ако може да не стъпват на стадиона въобще. За тяхно добро е. Не е нормално при положение, че голяма част от тях имат семейства, които хранят, да не им се плащат заплатите. Нормално е да имат претенции. На тяхно място и аз бих постъпил така. Съжалявам много и за феновете на отбора. Боли ме за тях, защото по-всеотдайна публика от тези на Ботев и Локомотив (Пловдив) няма никъде. Тези хора са готови на всичко, за да помогнат на отбора”, каза Курдов. Президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов отказа да коментира за Агенция "Фокус" ситуацията в клуба.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Браво на Петьо Курдов!
А къде са другите ни легенди?Трябва всички да се включат !
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 26 мар 2009 13:47

DDD написа:на така наречения протест имаше 15-16 човека и един чаршаф. тва е истината, има и снимки. тук си сде надлъгвайте колкото искате. ШМАТКИ

Всъщност имаше 50 човека и 2 плаката. :D

Потребителски аватар
pacho80
Контакти:

Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ

Мнениеот pacho80 » 26 мар 2009 13:53

buyhuy написа:Ми анджик де!

Нали и аз това искам да кажа бе приятелю, правоверен.

Амин

"Анджик" - типично българска дума!!! Браво!!! Не се връзва много с Амин, ама карай!

buyhuy
Контакти:

Мнениеот buyhuy » 26 мар 2009 14:09

pacho80 написа:
buyhuy написа:Ми анджик де!

Нали и аз това искам да кажа бе приятелю, правоверен.

Амин

"Анджик" - типично българска дума!!! Браво!!! Не се връзва много с Амин, ама карай!

Именно колега. Само ти не разбра, че е умишлено! Знаеш ли какво значи самоирония?

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 26 мар 2009 14:15

ima nova oferta, stiskaite palci
Последна промяна от Darina на 26 мар 2009 18:02, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Петър Курдов за Димитър Христолов

Мнениеот botev_1912 » 26 мар 2009 14:29

Jimmy8 написа:Браво на Петьо Курдов!
А къде са другите ни легенди?Трябва всички да се включат !

Именно - сега е момента да се излее всичко върху селската гнида
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”