Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа
ЗНАЧИ УТРЕ СМЕ ПРЕД КОЛЕЖА????//НЯМА ДА ИДА НА РАБОТА ,ПРОСТО МИ ПИСНА ОТ СЕЛЯКА !
-
- Контакти:
да сериозно е пичове,който може да дойде за да застанем зад футболистите които не искат повече да тренират и застават срещу селския,а той иска да ги уволни всички!в 9:30 на стадиона..
Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ
Не съм от Пловдивските отбори, но мисля,че Ботев има място в елита, както и Локото. Бил съм в Пловдив на мачове и представлението е невероятно. Сега заради този селския се правят простотии по стадионите и крайно време е сам да се махне. Ботев е отбор с традиций и дано не го постигне участа на Спартак Пловдив,който е бил отбора с най-много фенове там.
- bigbonusprize
- Контакти:
Ако всеки не пробва да го уцели с паве, все едно нищо не е направил!!! Успех! Дребните тарикати не са добре дошли...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Момчета, от години живея в чужбина, но с Ботев съм израснал и кръв ми капе от сърцето от години, камо ли последните месеци. С ВАС СЪМ МОМЧЕТА! Дано успеем! 8)
- sorcererals
- Контакти:
Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов
Не мисля, че е такъв проблем с личните. Да съм написал нещо, което не трябва? Просто ти отговарям на поста, че ми дойде прекалено предизвикателен. Както и ще отговоря на този.
1. Ако имахме държава, щяхме да имаме и полиция, нямаше да имаме такива като селския и всичко щеше да е много по-различно. Да, ама "акото" мирише.
2. Акциите са с право на глас. Проблема е , че селския чрез подставени лица(роднини) изкупи голям процент, промени устава, който не му разрешаваше да притежава повече от 15%. Това беше стопиращ процент, за да не може такива като него да заграбват цялата власт. Но, връщаме се към горната точка, нямаме държава и закони , и той успя да измами всички и сега злоупотребява с властта си.
3. Последното акционерно събрание беше фарс, а той като мажоритарен собственик наруши за пореден път законите и сега го съдят за това. Ще видим какъв ще е резултата.
1. Ако имахме държава, щяхме да имаме и полиция, нямаше да имаме такива като селския и всичко щеше да е много по-различно. Да, ама "акото" мирише.
2. Акциите са с право на глас. Проблема е , че селския чрез подставени лица(роднини) изкупи голям процент, промени устава, който не му разрешаваше да притежава повече от 15%. Това беше стопиращ процент, за да не може такива като него да заграбват цялата власт. Но, връщаме се към горната точка, нямаме държава и закони , и той успя да измами всички и сега злоупотребява с властта си.
3. Последното акционерно събрание беше фарс, а той като мажоритарен собственик наруши за пореден път законите и сега го съдят за това. Ще видим какъв ще е резултата.

спартак не е бил с наи-много фенове, ама караи 

- Fallen_Angel
- Контакти:
Колеги, моля ви, не се пренавивайте... Запазете си "патроните", защото може някой да се е*ава с нас... Нека всички отидем пред стадиона, но нека и не се пренавиваме с някакви очаквания...
- PLOVDIV PEE 1912
plamak написа:Не съм от Пловдивските отбори, но мисля,че Ботев има място в елита, както и Локото. Бил съм в Пловдив на мачове и представлението е невероятно. Сега заради този селския се правят простотии по стадионите и крайно време е сам да се махне. Ботев е отбор с традиций и дано не го постигне участа на Спартак Пловдив,който е бил отбора с най-много фенове там.
Да така е.Имало е момент в който Спартак е бил най популярния отбор.Ако се завърне в елита ще се нареди веднага в челните места по посещаемост.