Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа
Сериозно е, който има възможност да ходи.
Re: СЛУХ ЗА НОВА ОФЕРТА КЪМ ХРИСТОЛОВ РАЗБУНИ ПЛОВДИВ
сигурен съм че ако се видим наживо,ще отделиш сериозно количество миризлив секрет от задника си и доста течност от тази дето все още ти дава да живееш!!!! убеден съм в това но......спирам да се занимавам с неадекватни подобия като теб поне във форумите! надявам се и модераторите да те махнат поради непрестанните нарушения на правилата във форума! иначе,дълбоко се надявам да те срещна някъде по улиците като ходим на мачове или въобще! ще ти бъде тежко!
Внимавай с приказките @WIND да не се разделиш с нашия форум.
ееееи мангал, из4езваи от форума
-
WIND написа:сигурен съм че ако се видим наживо,ще отделиш сериозно количество миризлив секрет от задника си и доста течност от тази дето все още ти дава да живееш!!!! убеден съм в това но......спирам да се занимавам с неадекватни подобия като теб поне във форумите! надявам се и модераторите да те махнат поради непрестанните нарушения на правилата във форума! иначе,дълбоко се надявам да те срещна някъде по улиците като ходим на мачове или въобще! ще ти бъде тежко!
Между другото гадното ти зловоние се усеща и в момента!И крайно време е дори циганите да се научат да пишат правилно!Един съвет спри да тровиш форумите със вонята и кретеноизма си!!
WIND написа:сигурен съм че ако се видим наживо,ще отделиш сериозно количество миризлив секрет от задника си и доста течност от тази дето все още ти дава да живееш!!!! убеден съм в това но......спирам да се занимавам с неадекватни подобия като теб поне във форумите! надявам се и модераторите да те махнат поради непрестанните нарушения на правилата във форума! иначе,дълбоко се надявам да те срещна някъде по улиците като ходим на мачове или въобще! ще ти бъде тежко!
Ще ти изтупам здраво праха манго и то с голямо удоволствие,но се опасявам да не си тръгна с бълхи и въшки.
И ПРЕДИ И СЕГА ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
ПИ4ОВЕ, сасредо4ете се в темата -време разделно, и званете на приатели , утре в 9 на колежа
Re: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО? 26 МАРТ 2009 9:00 пред Колежа
Успех момчета!!!!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов
бууухахахахахахаха, акоооо

- LocoMotion
хайде, нов купувач, да се намери!