Алексиев си е говедо, така че това няма да ме учуди...
А това, че е страшно некадърен треньор не мисля и да го коментирам.Той, ако може цял живот само защитници ще тренира и все с 4-5-1 ще си играе... Спомнете си това 8:1 от Чехия!?
п.п. ако можете вземете си с него и Славчев, та да се прочистиме от чистокопитните!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Митко Алексиев треньор на Левски
що да не става от мача с цска имаме ли равен нямаме и даже и станахме 1-ви аз за сега съм много доволен от велев щом не губим и даже равен нямаме начи е добре надявам се велев да остане в левски и да продължи с победитеkalo написа:Tрябва да си голям лаик,за да не видиш,че от Кокала нищо не става/за тренер на Левски/!

Някой хора май се чудят каквод а правят и измислят "новини"! Левски има треньор, на първо място е засега, има 8 поредни победи и изведнъж някой се и****а на метеното с такава тема!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
MoNteSo написа:Алексиев си е говедо, така че това няма да ме учуди...
А това, че е страшно некадърен треньор не мисля и да го коментирам.Той, ако може цял живот само защитници ще тренира и все с 4-5-1 ще си играе... Спомнете си това 8:1 от Чехия!?
п.п. ако можете вземете си с него и Славчев, та да се прочистиме от чистокопитните!
А не, Славчев си е ваш. Той и армеец беше, по далечна чужбина игра, кмет стана, но прическата остана... Ще ви го оставиме да ви "ограмотява".
Вие лудилисте бе? Това не може да е истина Баи Ганьо не може да го направи това нещо просто не е за вярване.От един некадърник на друг това не е истина

Re: И ТАЗИ СЕДМИЦА СТЕ ТЪЖНИ.ТАКА ЩЕ Е ДО КРАЯ !
BGarmy написа:Тази година ЦСКА ще е спечели рекордна 32 титла,а теленцата рекордно 30 2 места![]()
Стар руски мужик беше казал:
- Голяма водка пийни, голяма дума не казвай!
Ние руснаци не сме, но водка пийваме... Ти май си въздържател?
Велев е много добър треньор, което очевидно някакси ви притеснява - и вас и Бай Ганьо, и усилено търсите някой по-подходящ. Иначе с Кокала като нищо може да биете БАТЕ, Жилина или Олимпия, което не е приятно на никой гей или олигофрен, не така го разбират те живота.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
След още малко време,когато стане Левски шампион кокала ще бъде още по-мразен, но от Левскарите уважаван.
Защо има такива отбори в първенствата на ДЮШ???
1995
Локомотив 101 - Левски - 0:10
Левски - Люлин 27:0
Подуяне - Левски-Раковски 0:19
Мировяне - Левски 1:10
1994
Люлин - Левски 0:20
Елит - Левски 1:20
Левски - Обеля 13:0
1992
/0:8/ Локомотив 101 - Левски - 0:7
/0:24/ Подуяне - Левски - 0:36
/15:0/ Левски - Нови Искър
/0:13/ ЛП Люлин - Левски
/0:12/ ПФК Академик - Левски
ТОВА НЕ СА БАСКЕТБОЛНИ РЕЗУЛТАТИ !!!
Локомотив 101 - Левски - 0:10
Левски - Люлин 27:0
Подуяне - Левски-Раковски 0:19
Мировяне - Левски 1:10
1994
Люлин - Левски 0:20
Елит - Левски 1:20
Левски - Обеля 13:0
1992
/0:8/ Локомотив 101 - Левски - 0:7
/0:24/ Подуяне - Левски - 0:36
/15:0/ Левски - Нови Искър
/0:13/ ЛП Люлин - Левски
/0:12/ ПФК Академик - Левски
ТОВА НЕ СА БАСКЕТБОЛНИ РЕЗУЛТАТИ !!!
Re: Защо има такива отбори в първенствата на ДЮШ???
По-добре такива отколкото никакви! Нищо че падат с по 20 гола разлика, все пак се занимават със спорт а не стоя пред комп-а или да пушат, пият и хиляди други глупости!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!