Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов

Мнениеот Кашчей » 24 мар 2009 20:50

dobermanche написа:пич ,като че ли си прав за драсканиците,но и ти ни разбери-това са вече отчаяните ни ходове да накараме някои хора да се замислят че това е социален проблем,не само изолиран футболен.

Това, че някой е президент на даден клуб си е проблем на самия клуб и на привържениците му..евентуално, но не може да е социален.Това, че вие излизате извън рамките на добрия тон-това вече наистина е социален проблем, защото нямаше да е лошо да протестирате така и срещу самоволията на циганските роми в Столипиново, но вас ви вълнува не Пловдив, а само частта от него, наречена "Ботев".
Христолов може и да е Митю Селския, но е доста по-умен от всички вас, които оревахте България и целият спортен нет с омразата си ...и станахте на доста хора противни с простотията си.

Много уважавах "Ботев"...на Дерменджиев, Попов, на Пашов и Виделов, но тогава нещата бяха много, много по-различни.

Омразата ражда омраза, но вие май не сте в състояние да разберете това, за съжаление.

ПП-И в ЦСКА се радваха на Митал, много му се радваха....и плюеха Божков.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Re: Ново писмо до Кръстева

Мнениеот BPFC1912 » 24 мар 2009 21:01

Благодаря за добрите пожелания "бат Ицо"! Дано да се сбъднат ! Ако ли не , ФК БОТЕВ Пловдив няма да изкара до последния кръг.Нямаме сили и нерви да изтърпим това унижение !

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 24 мар 2009 21:27

Здравейте момчета, фенове на Ботев.От ЦСКА съм, но като гледам какво става при вас, правя доста аналогии с това което се случва и се случваше през последните двайсетина години при нас.Общо взето искам да ви споделя едно мое убеждение, не си мислете, че ако за собственик ви дойде някой богат човек или организация /ДПС/, ще цъфнете и ще вържете.В ЦСКА се изредиха доста такива..., а виждате какво е положението!Убеден съм, че в момента същата тази организация, за която писах преди малко, в лицето на Боби М. и сие ще ви закарат, ако не във В група, то поне в Б, без много опции скоро да се върнете в А група, където ви е мястото.И всичкото това не е, защото Селския иска прекалено много пари за футболния клуб, бъдете сигурни.Реши ли тази "Ирена Кр.", може да ви купи и препродаде стотици пъти, и не само вас, ами и цялата А група.Кой според вас купи Локо Пд.?Дойде един турчин, даде парите и си отиде, а сега навсякъде се тръби, че Галя Т. управлява, прави това, прави онова...Да, ама не...Какво искате?Може би да дойде същият турчин, да плати на Селския някоя и друга пара, да си отиде и "президент и собственик" да ви стане някоя Галя или Ирена - това всъщност няма никакво значение...И още нещо, питам ви какво толкова се промени в Локо Пд., откакто го купи турчина, и какво ще се промени в Ботев след една евентуална такава рокада?Ще ви кажа, промяна ще има.Тогава вие, истинските фенове ще станете зависими и безгласни, дори мнението си няма да можете да изкажете, защото никой няма да му дава гласност, и все вие ще сте виновни, каквото и да се случи.Струва ви се невероятно, и на мен ми се струваше невероятно, че миналата година ЦСКА не игра в евротурнирите, но уви, това е горчивата истина.И то точно заради тези, които и сега управляват българския футбол, затова например Левски не е на вашето място в класирането, а вие на неговото.Не търсете ЗАВИСИМОСТ, търсете НЕЗАВИСИМОСТ.Има и други начини да видите любимия си клуб свободен.Помислете и успех в начинанията ви.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 24 мар 2009 21:31

BPFC1912 написа:Благодаря за добрите пожелания "бат Ицо"! Дано да се сбъднат ! Ако ли не , ФК БОТЕВ Пловдив няма да изкара до последния кръг.Нямаме сили и нерви да изтърпим това унижение !

Момчета и аз ви желая светлина в този тунел. "Ботев" е запазена марка в българския футбол и това което се случва при вас е недопустимо! Но... честно казано нямам никакво доверие на Кръстева и тези зад нея, но както е казано - когато няма риба и ракът е рибе. Успех и само не си го изкарвайте на други, нямащи отношение към ситуацията в клуба.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 24 мар 2009 21:47

bate_itso написа:Пичове,аз съм буфер,но искам в Пловдив да има силен футбол,както беше някога,затова не се радвам на сегашния ви хал.Преди да почнете да ме псувате,ви моля да се опитате да ме чуете.Гледах ви с Локо Сф и ми стана тъжно,защото съм пловдивчанин шовинист.Тези момчета нямаха душа и сърце.Искам това да се промени и всички отбори да треперят,исвайки в Пловдив отново.То си е ваша работа,но не виждам смисъл от писма до Кръстева.Вече има заведено дело срещу Селския,акциите са запорирани и Кръстева може да ги придобие като нищо или:хитрата сврака-с двата крака.Щото Селския ви разби няколко добри отбора,изгони хора ботевисти и е време да си го получи!Наистина ви стискам палци това да стане.Мисля,че можем да обичаме различни отбори без да се мразим.Имам не малко приятели от Ботев!

Това е наистина мъжка приказка! Браво!

;хитрата сврака-с двт
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 24 мар 2009 22:16

Viroglav, помниш ли как беше в ЦСКА по времето на Любо Пенев, когато бяхме независими и управлявани от истински цесекар? В днешния футбол нищо не може да замести парите и е важно шефа да ги има, дори да не обича да дава. Хората трябва да се радват, че някой Ахмед им е пратил някоя Галя или Ирена, защото вече почти никой не иска да се набутва за български футбол. А в Ботев по-лошо няма да стане. Няма и кой да ги базика, щото Локото се потурчиха преди тях.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Феновете на Ботев продължават с акциите срещу Христолов

Мнениеот sorcererals » 24 мар 2009 22:35

Кашчей написа:
dobermanche написа:пич ,като че ли си прав за драсканиците,но и ти ни разбери-това са вече отчаяните ни ходове да накараме някои хора да се замислят че това е социален проблем,не само изолиран футболен.

Това, че някой е президент на даден клуб си е проблем на самия клуб и на привържениците му..евентуално, но не може да е социален.Това, че вие излизате извън рамките на добрия тон-това вече наистина е социален проблем, защото нямаше да е лошо да протестирате така и срещу самоволията на циганските роми в Столипиново, но вас ви вълнува не Пловдив, а само частта от него, наречена "Ботев".
Христолов може и да е Митю Селския, но е доста по-умен от всички вас, които оревахте България и целият спортен нет с омразата си ...и станахте на доста хора противни с простотията си.

Много уважавах "Ботев"...на Дерменджиев, Попов, на Пашов и Виделов, но тогава нещата бяха много, много по-различни.

Омразата ражда омраза, но вие май не сте в състояние да разберете това, за съжаление.

ПП-И в ЦСКА се радваха на Митал, много му се радваха....и плюеха Божков.

А ти от кой отбор си, че не мисе рови в мненията ти?
Любопитно ми е просто?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 24 мар 2009 22:51

защо написа:Viroglav, помниш ли как беше в ЦСКА по времето на Любо Пенев, когато бяхме независими и управлявани от истински цесекар? В днешния футбол нищо не може да замести парите и е важно шефа да ги има, дори да не обича да дава. Хората трябва да се радват, че някой Ахмед им е пратил някоя Галя или Ирена, защото вече почти никой не иска да се набутва за български футбол. А в Ботев по-лошо няма да стане. Няма и кой да ги базика, щото Локото се потурчиха преди тях.

Да ама тоя Ахмед се казва Цветан нещо :roll: Колко лесно се промива българския мозък, неслучайно сме такива овце.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

WIND

Мнениеот WIND » 24 мар 2009 23:03

аз мисля че в поведението на феновете на ботеф няма и капка достойнство! защо?:вижте само краткия текст на поредната им.... декларация!? тук вече христолов е ГОСПОДИН????! и после,на кой се молят след като единственната цел на ирена кръстева е да си върне парите които беше дала през миналата есен на този клуб! тя няма никъкво намерение да ги взима защото я натиснаха сериозно от данс! после,тя видя че единственната и цел а именно терена на който се намира стадиона е със сериозни проблеми около собственността и няма никъква перспектива в този клуб! кой в българия дава пари заради 2-3000 фена или някъква си "червена" история която след 1989-та е пълна отопия? извинете ме за грубия израз но така мисля аз! просто намирам поведението на тези, уж велики фенове за меко казано,недостойно! един голям клуб,дори след трудности би отцелял! имат си жив пример именно във пловдив,техните съграждани! е,щели да изпаднат?! много важно! нали точно така ще почнат и дойдат добрите времена! хубавите неща стават бавно и със жертви!!!!! много е лесно все да биеш и все да си навърха!? аз специално не го искам за своя клуб! и ако може да е така,искам да е аслужено за да мога да се гордея с него! иначе...........бай ганьовшината ще продължава а ние никога няма да имаме футбол в бг.защото нямаме достойнство!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 24 мар 2009 23:16

Wind. Ти как искаш да бъде наречен Христолов в официанлна декларация ?

Мислиш ли когато пишеш въобще ? Мислиш ли , че някой ще те приеме на сериозно ако декларацията ти започва така : " Селски ******* нещастен махай се " или нещо подобно ?
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Върни се в “Архив”