Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на България, 1/8 финал - Левски - Берое
NWО- коментирай сега!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- blue avalanche
- Контакти:
vvessel написа:blue avalanche написа:Слушам Илиев и футболистите на Берое как си били изтървали "чистите" положения и се чудя:за днешния мач ли става дума?
Определено Берое имаха 2 положения при които изтръпнах, така че не умаловажавайте играта на противника. И да не забравяме че първото полувреме играха напълно равностойно, но второто Дарко даде разликата. Все пак те играят на чужд терен срещу най-добрия български отбор и е нормално да играят по-защитно. Освен това с какви футболисти разполагат за да ни се противопоставят ?? Само Гара в момента струва колкото целия им отбор.
Аз не ги критикувам за тактиката,която избраха.Не казвам,че нямаха атаки.Но атаки,които не завършват с,поне,мижав удар във вратата да се броят за "чисти положения"...И после-едва ли не:"Сами се бихме!Изтървахме Левски!"И т.н....Сори!Така разправяше и Дебелазки от Монтана.Ай стига!
-
Нормална победа в турнирен мач ...
Очаквана от мен и като развитие на мача и, като резултат.
Тактиката и намеренията на Берое бяха кристално ясни още от първата минута .... тоест - да докарат мача до продължения !
Ами, с толкова прибрана игра, трудно може да се надяваш на такова нещо.
Все пак са Берое, нормално беше да допуснат някоя голяма грешка .... радващото е, че се възползвахме от нея !
Иначе, за пореден път се видя, че постепенните атаки ни куцат.
Положенията ги правим, когато се отнеме топката от съперника около центъра ... тоест - на контра.
Съгласен с по горните мнения, които посочиха липсата на концентрация в атака ...
Иначе си отиваха минимум на тройка !
Добре играха Милиев, Грийн ( така и аз лично, не разбрах защо беше сменен ) , Гаджев, Дарко ( естествено, че как иначе ... с него сме коренно различен отбор ) .... и донякъде Жо, но той беше познатото ни напористо шило, едва сле 70 мин.
Като заключение ...
Напълно заслужена победа, със средна като качество игра ... то и повече напъване, не ни трябваше, както стана ясно !
Тактиката и намеренията на Берое бяха кристално ясни още от първата минута .... тоест - да докарат мача до продължения !
Все пак са Берое, нормално беше да допуснат някоя голяма грешка .... радващото е, че се възползвахме от нея !
Положенията ги правим, когато се отнеме топката от съперника около центъра ... тоест - на контра.
Съгласен с по горните мнения, които посочиха липсата на концентрация в атака ...
Добре играха Милиев, Грийн ( така и аз лично, не разбрах защо беше сменен ) , Гаджев, Дарко ( естествено, че как иначе ... с него сме коренно различен отбор ) .... и донякъде Жо, но той беше познатото ни напористо шило, едва сле 70 мин.
Като заключение ...
Напълно заслужена победа, със средна като качество игра ... то и повече напъване, не ни трябваше, както стана ясно !
wilge написа:NWО- коментирай сега!
NWO написа:да, Берое играят с 14 човека отзаде, ебаси бетона. Не дават шанс на синия балет да се изяви.....
NWO написа:Берое баси късметлиите, до сега трябваше да е поне 4:0....., нищо де да се стягат Спортинг, тях съдията няма да ги пази и мое им лепнем една 3ка .....
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Нормална победа в турнирен мач ...
Като заключение ...
Грийн излезе,за да влезе Дарко.Можеше и Огнянов да извадят,но е по-добре Грийн да бъде съхранен.Много по-важен е за отбора.
Синьо сърце написа:Не знам,момчета,ама тоя Дарко е егати играча...Не е истина,ако играеше с Лил и Гент там,нямаше да загубим!Рядък футболен интелект,затова Мъри едно време толкоз риеше за него...Между другото-наистина интересно изказване на Томаш-поздравления за достойния противник!
+1
А за Мъри, той не е грешил когато е довел някого на Герена. Но и той трябва да се върне на мястото си. Ако Борат имаше малко акъл никога не би го сменил.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Thsmith написа:Станал той... дай да провали няколко сезона, че да се научи да не е на ниво В група...santi_santi написа:Трябва да имаме търпение към Станчев,навремето и Живко Миланов не знаеше къде се намира но стана играч,така че трябва да бъдем търпеливи,желание не му липсва има някакви качества просто трябва да ги развие,друг е въпроса кой ще ги развие.
Миналата година не беше толкова зле. Тая година обаче е пълен ташак... Няма кой да го търпи в Левски...
+1 Трябва се търси резерва на Дъстли.Иначе честито класиране за 1/4 финалите.Купата е синя!!!

СВОБОДЕН написа:Синьо сърце написа:Не знам,момчета,ама тоя Дарко е егати играча...Не е истина,ако играеше с Лил и Гент там,нямаше да загубим!Рядък футболен интелект,затова Мъри едно време толкоз риеше за него...Между другото-наистина интересно изказване на Томаш-поздравления за достойния противник!
+1
А за Мъри, той не е грешил когато е довел някого на Герена. Но и той трябва да се върне на мястото си. Ако Борат имаше малко акъл никога не би го сменил.
Ако "борат" имаше малко акъл никога нямаше да слага г-н правилен футбол и разни подобни идиоти като ясен и кокала за треньори на Левски, а щеше да вземе истински такъв...

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- edmon_dantes
- Контакти:
blue avalanche написа:vvessel написа:blue avalanche написа:Слушам Илиев и футболистите на Берое как си били изтървали "чистите" положения и се чудя:за днешния мач ли става дума?
Определено Берое имаха 2 положения при които изтръпнах, така че не умаловажавайте играта на противника. И да не забравяме че първото полувреме играха напълно равностойно, но второто Дарко даде разликата. Все пак те играят на чужд терен срещу най-добрия български отбор и е нормално да играят по-защитно. Освен това с какви футболисти разполагат за да ни се противопоставят ?? Само Гара в момента струва колкото целия им отбор.
Аз не ги критикувам за тактиката,която избраха.Не казвам,че нямаха атаки.Но атаки,които не завършват с,поне,мижав удар във вратата да се броят за "чисти положения"...И после-едва ли не:"Сами се бихме!Изтървахме Левски!"И т.н....Сори!Така разправяше и Дебелазки от Монтана.Ай стига!
Берое имаха точно едно сериозно положение за гол - в края на първото полувреме. Това е. Другото са празни приказки и оправдания на ръководството на старозагорци. Няма как да ни заблудят, то на терена се видя.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ