Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жоазиньо-Защо не е още национал на България
най добрия чужденец в момента в България защо не!!!!!
Ай!
Горките. Борат иска сигането в мъжкия, не в младежкия национален. Мач-два в младежкия няма да му вдигнат много цената като тръгне да го продава из Израел и Казахстан...
Горките. Борат иска сигането в мъжкия, не в младежкия национален. Мач-два в младежкия няма да му вдигнат много цената като тръгне да го продава из Израел и Казахстан...

- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Юношите на Левски в първия тим
manoll написа:Както всички знаем, в България има два истински тима - Левски и ... юношите на Левски
Искам да обърна внимание на всички, че вчера Левски започна със 6 (шест) души, започнали от синята школа - Митрев, Миланов, Генев, Минев, Гаджев и Йовов. Закономерно влезе и седми - младия Цачев #19.
Въпреки шампионските си амбиции, Левски е единственият бг отбор с толкова ярко присъствие на собствената школа - на пейката чакат и Н. Димитров, Цв. Димитров, Недялков, Балтанов, Табаков, Димов и т.н.
Успех на младите сини!
Добавям и Георги Сърмов

ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Веско Минев или Лусио Вагнер?
ZYKLON написа:bigbonusprize написа:Аз предпочитам Веско пред Лусио. Веско е от школата, млад е и има безспорни качества! Лусио трябва да е резерва на Веско, а не обратното! Минаха силните му години. Загуби добрата си форма!
Абе младеж.
Аз,от когато гледам футбол,ти не си знаел дали топката е кръгла.
Определено Веско е по-подготвения за мачовете.Вчера,ако беше играл негъра щеше да стане доста сложно.
От кога гледаш футбол? Нали и моето мнение е подобно...

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- ndrangheta
- Контакти:
Re: ще се върне ли телкийски в левски някога
kishe написа:върнете си и кременлиев ще ви е от полза

Аз съм за Джъстис Кристофър.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
Re: Веско Минев или Лусио Вагнер?
bigbonusprize написа:ZYKLON написа:bigbonusprize написа:Аз предпочитам Веско пред Лусио. Веско е от школата, млад е и има безспорни качества! Лусио трябва да е резерва на Веско, а не обратното! Минаха силните му години. Загуби добрата си форма!
Абе младеж.
Аз,от когато гледам футбол,ти не си знаел дали топката е кръгла.
Определено Веско е по-подготвения за мачовете.Вчера,ако беше играл негъра щеше да стане доста сложно.
От кога гледаш футбол? Нали и моето мнение е подобно...
Извинявай.Това не беше към теб.Грешката е поправена.
Жив и здрав!
Значи Саидходжа да не играе в националния защото бил помак а КАТО СТАВА дума за поредната маймуна от Левски може така ли?
Не ме дразни левски а лефскарщината.
Не ме дразни левски а лефскарщината.
Последна промяна от maxbullet на 23 мар 2009 16:30, променено общо 1 път.
- chrisurumis
- Контакти:
Левскар съм по рождение.Не разбирам защо ЛЕВСКИ бие посредствени отбори с малко,а си оправя после головата разлика с ЦЕЦКА от ПАНЧА./6-3,4-1,5-0,7-2,7-1.....и т.н./Ако сте забелязали,когато РИВЪТ по медийте,99% говорят на селско-съветски диалект.Не си сменят и червената петолъчка,а и името.Те не са армейски клуб от 1989г.Играят под наем на армията,а и не си плащат редовно и не поддържат стадиона.Вечно не плащат или забавят заплатите на футболистите а и други плащания...Абе не си падат по плащанията.Колко футболисти избягаха а и ги осъдиха?!? За Жоазиньо съм твърдо ЗА,ДА ИГРАЕ В НАЦИОНАЛНИЯ.Само ЛЕВСКИ,ОЛЕ !!!
Последна промяна от chrisurumis на 23 мар 2009 17:15, променено общо 1 път.
Те цесекарите немогаха да преживеят че Вагнер е национал па камоли ЖО,макар че е мн добър!!!А да не забравяме Тиаго Силва кат играше за Бг сички цесекари се кефеха и никои нищо не казваше ама са нали се сещаш бате.....Само Левски!!!
Стига сте говорили глупости!Тиаго Силва нямаше право да играе за България,защото имаше мачове за Бразилския младежки!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Абе според мен трябва да се забрани натурализирането, не че съм расист, ама направо да си играят клубните отбори тогава, какво да се занимаваме със национални селекции, ала бала.Да събираме Жо,Вагнер,Том,ония двамата от Ботев,Даксон,Мишел Платини, негрите от Славия, Дайо и Митето Удоджи, и да си играят...