haha написа:JackPackage написа:мисуиш уи![]()
Ти гледай Морето да не ви потопи в София, за нас нема се тревожиш![]()
Само,ако ми кажеш кои сме тия "ние",дето играем с Морето няма да ти се разсърдя.

сори, помислих те за червен, ти пък беше май оранжев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:JackPackage написа:мисуиш уи![]()
Ти гледай Морето да не ви потопи в София, за нас нема се тревожиш![]()
Само,ако ми кажеш кои сме тия "ние",дето играем с Морето няма да ти се разсърдя.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
гарфилд написа:bekono написа:Всичко засега клони към финал между ЦСКА и Левски или Левски - Литекс, или ЦСКА - Литекс.
Да,бе да.Само Левски,Литекс и ЦСКА са участниците на 1/4финала.Беконо,защо не предположиш в следващия кръг двубой Литекс-Левски и Славия-ЦСКА и белите пак да ударят червените?Или ЦСКА да гостуват на Лаута ,Черноморец или Тича.И пак да паднат.Възможно е нали?
money1x2 написа:Аз не съм съгласна с горното мнение!
По всичко личи, че цска си разпродават отбора, няма да вземат класни футболисти въпреки всички тия големи амбиции. В БГ футболистите се научиха, че освен да останат без пари, няма какво друго да постигнат при армейците.
Левски ще победи Литекс на всяка цена или ще стане няква врътка едните титлата, другите купата
TopCat написа:ЦСКА няма да има проблеми тук! Литекс би трябвало отново да среже Левски и като нищо, предвид че мачовете ще са сравнително рано през годината, може да стане някоя синя криза! Другите двойки са предсказуеми и домакинските победи са логични!
staria написа:TopCat написа:ЦСКА няма да има проблеми тук! Литекс би трябвало отново да среже Левски и като нищо, предвид че мачовете ще са сравнително рано през годината, може да стане някоя синя криза! Другите двойки са предсказуеми и домакинските победи са логични!
Според мен Черноморец-Славия е троен мач.
TopCat написа:ЦСКА няма да има проблеми тук! Литекс би трябвало отново да среже Левски и като нищо, предвид че мачовете ще са сравнително рано през годината, може да стане някоя синя криза! Другите двойки са предсказуеми и домакинските победи са логични!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта