Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)
Дано вземете точка за коефициент на БГ, че са ни много нужни! Успех!
- storm
- Контакти:
Това М'боли е най добрия ви трансфер в последние 10 години. А какво ще се случи ако се махне просто си нямам и на идея .. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- delqnski47
- Контакти:
storm написа:Това М'боли е най добрия ви трансфер в последние 10 години. А какво ще се случи ако се махне просто си нямам и на идея ..
Така е!Същото е и при вас,само че с Дембеле

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
- Контакти:
Стягаме се второто полувреме и Спас вкарва гол след атака по крилото..може и от неква грешка в защитата на Порто 

Приключих с това ЦСКА ...
Аз съм председател на един от най-големите фен клубове на ЦСКА в страната. По обективни причини ще скрия името си и града . Заявявам,че докато в стартовия състав на ЦСКА са недоразумения като Платини, Грило , Еспозито и Тибони аз няма да посещавам мач на ЦСКА и няма да го гледам по ТВ. Знам по чия поръчка играят тези потресаващи недоразумения и заявявам,че няма да ставам съучастник в убийството на любимия отбор. Моля платените клакьори на убийците да не ме хукат. Аз съм дал живота си и парите си на каузата "ЦСКА" ...аз не печеля от отбора .. не съм Коща , не съм и Боклукчия ... аз съм фен. Мнението си е мое и не ви ангажирам с него . Ако сте на различно мнение - спестете си жлъчните коментари . Ако сте съгласни с мен - има и по-хубави неща на света от Платини, Грило ,Тибони и Еспозито , справка - най-близката кръчма 

batelevski написа:Стягаме се второто полувреме и Спас вкарва гол след атака по крилото..може и от неква грешка в защитата на Порто
и в 90 мин. Янчев прави 1:2...

Сега сериозно... този мач падате с 2:0

-
- Контакти:
Ако не се надявам кво друго..а иначе ми се иска да не вкарат повече от 3LSFC 1914 написа:batelevski написа:Стягаме се второто полувреме и Спас вкарва гол след атака по крилото..може и от неква грешка в защитата на Порто
и в 90 мин. Янчев прави 1:2...![]()
Сега сериозно... този мач падате с 2:0

Последна промяна от batelevski на 15 дек 2010 23:00, променено общо 1 път.
- JackPackage
- Контакти:
добре че М'Боли-то "оздравя", ако пазеше Караджата или Чавдаров ..... 

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Ти кво, да не се обиди?LSFC 1914 написа:batelevski, ти си един от малкото останали комплексари във форума на Гонг. (без бан)

-
- Контакти:
От Делев нищо не видях този мач, да пусне Шеридан, предполагам, че поне той няма да се уплаши, като застане 1в1 с вратата. Платини просто не се справя на тази позиция, по-добре да поеме работата на Делев.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!