Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

opel
Контакти:

Re: Слаба продажба

Мнениеот opel » 14 дек 2010 20:27

trex написа:В "сабодетесе" има 3 грешки ;)

+1

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 14 дек 2010 20:30

Не знам какво се оплаквате, според мен са си нормални нещата за минусови температури и мач без значение. От 90-те години няма стабилно ядро, което да ходи на всеки мач. С карти сме няколко хиляди, но половината си ги вадят за няколко мача.
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 дек 2010 20:32

Нито цените на билетите са изплашили феновете, нито температурите. Истината е, че не може само да получаваш, а трябва и да даваш. Отборът получи сериозна подкрепа срещу Гент и Лил, както и при трите гостувания, а какво даде ? От 5 мача, в три бяхме тотално надиграни, в един изпуснахме победата по най-балъшкия начин.
Много от отборите играят без най-големите си звезди в мачовете без значение, така че е нормално и Левски да остане в този мач без най-добрия си играч - публиката.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Мнениеот Blue_Girl » 14 дек 2010 21:46

Може би лошото време ще спре повечето хора.
Също така е възможно да не се напълни стадиона, защото Левски няма никакъв шанс, което не е добре.
Мисля, че за съжаление ще бъдат продадени макс 10000 билета.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 дек 2010 23:58

Tommi написа:Нито цените на билетите са изплашили феновете, нито температурите. Истината е, че не може само да получаваш, а трябва и да даваш. Отборът получи сериозна подкрепа срещу Гент и Лил, както и при трите гостувания, а какво даде ? От 5 мача, в три бяхме тотално надиграни, в един изпуснахме победата по най-балъшкия начин.
Много от отборите играят без най-големите си звезди в мачовете без значение, така че е нормално и Левски да остане в този мач без най-добрия си играч - публиката.

Аз не си спомням да сме били тотално надиграни срещу Лил във Франция, не си спомням Спортинг да са ни мачкали чак толкова, освен ако говориш след втория гол, но тогава спряхме да играем. В Гент, както и мача в Ловеч, извинявай, но да не го броиш. Особено пък в Гент, на тези условия. Точно за този мач има оправдания тимът. Хайде ти излез да тичаш деветдесет минути на този терен да те видя. Ако не беше скапанякът Иво Иванов и неопитността на Ясен срещу Лил, по - точно страхът, отборът излизаше от групата, а тя си беше и е една от най - тежките. Как може отбор от четвърта урна да ти са пада Гент, а в други групи Шериф, Дебрецен и тем подобни слабаци. Просто тази година жребият беше чудовищен спрямо Левски. Какво искате, отборът е на няколко месеца?
Послепис: Как може това дърво Иванов толкова крива да му е главата, да реве като малко дете, след като си набучи автогола, а иначе един път да не може да уцели вратата на съперника. По - крива и проста глава от неговата, Боже мой, няма.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Мнениеот Santiago Munezz » 15 дек 2010 00:21

Да наистина групата ни беше тежка,а в началото при жребия журналистите едва ли не ни втълпиха,че Левски извадил късмет с тая група и ще е провал за Левски ако не излезем от тая група,но се видя че и Гент и Лил са много стойностни отбори,особено Лил.Спортинг няма да ги коментираме.....
Спокойно мога да кажа,че от представянето съм доволен победихме стойностния отбор на Гент в София,надиграхме един от топотборите на Франция в София и само шибания късмет ни попречи да вземем победата,първия мач между двата отбора във Франция отново Лил с нищо не ни надигра напълно равностоен мач в Гент при тези условия по-здравия физически отбор именно този на белгийците беше с предимство при по-добро състояние на терена(контузията на Мюлдер също беше от значение),пак можехме да измъкнем нещо и да имаме шансове,но това е футбола.Единствено Спортинг ни смачка но заради това,че спряхме да играем след 2-ия гол (явно някви разногласия бяха станали в съблекалнята на почивката) !!!
Пак казвам независимо какъв ще е резултата срещу Спортинг(дай боже победа),представянето ни беше добро според мен,все пак нямаше и нужното сработване между футболистите,доста от тях дойдоха през лятото а и липса на шанс в отделни ситуации ни попречиха все още да имаме шансове !!!
И преди да критикувате,че отбора не дал всичко от себе си нямаше да говорите така ако бяхме устискали победата над Лил? :?
Тези които са били на мачовете през тази есен ще ме разберат,сигурен съм,че всички те са изживяли незабравими мигове и незабравими "сини" вечери !!!
Аз бях на мачовете срещу АИК и Гент и чувството което изпитах беше невероятно,атмосферата беше неописуема.Точно заради това и в четвъртак пак ще съм на "Герена" !!!Да подкрепям Левски защото именно заради тези момчета изживях невероятни емоции тази есен.Само Левски !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2010 08:45

daniel875 написа:Как може отбор от четвърта урна да ти са пада Гент, а в други групи Шериф, Дебрецен и тем подобни слабаци. Просто тази година жребият беше чудовищен спрямо Левски. Какво искате, отборът е на няколко месеца?

Чудовищен жребий :)
Това, че ви се падна най-подходящият отбор от втора урна ли е чудовищно? А напълно сигурен ли си, че предпочиташ Шериф или Дебрецен пред Гент? За първа урна нищо няма да коментирам защото от там който и да се беше паднал, все тая. Нали не се оплакваш, че ви се е паднал изключително тежкия съперник Спортинг, вместо например...не знам, ти кажи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
steve12
Контакти:

Левски - Спортинг Лисабон

Мнениеот steve12 » 15 дек 2010 08:54

Някой може ли да ми каже с какъв състав са пристигнали португалците и дали ще разчитат на титулярни играчи в днешния двубой или са дошли само резервите, а иначе успех на Левски?

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Левски - Спортинг Лисабон

Мнениеот george_speed75 » 15 дек 2010 08:58

2 от основните им футболисти в титулярният им състав не са с отбора заради контузии:Маниш и Лиедсон.А с какъв състав ще излязът никой не може да каже.Най-вероятно ще има доста резерви в мача.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
gonzalves
Контакти:

Re: Левски - Спортинг Лисабон

Мнениеот gonzalves » 15 дек 2010 09:08

steve12 написа:Някой може ли да ми каже с какъв състав са пристигнали португалците и дали ще разчитат на титулярни играчи в днешния двубой или са дошли само резервите, а иначе успех на Левски?

Екипа на Гонг всичко подробно е написал, но май няма кой да си направи труда да чете . http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=174933 Отваряте ненужна тема

Върни се в “Архив”