Малеш Микрево - ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Малеш Микрево - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 11 дек 2010 15:08

Топчооо написа:
delqnski47 написа:
Топчооо написа:Абе Сакаджийски не пропуска :lol: :lol: незам дали щеше да я вкара но мъсълта ми е че ви подпряха в два ключови момента и 1-ия гол на Делев Марката беше в засада а и влияеше да играта.А след като стана 0-1 домакините рухнаха.За това ти казвам че в 2 ключови момента ви подпряха

Да бе и аз се опитвам да ти кажа,че ако не бяха тия съдии,тия щяха да ни размажат просто!Тоя Сакаджийски щеше поне 4-5 голчета да вкара,ама тъпия съдия се намеси....

Абе 4-5 не ама 1 да ви беше забучил и беше достатъчен :lol: (ако нямаше фактора съдийство де) :lol:

Беше достатъчен да ни отстрани,така е!Не можем да се мерим с Малеш(Микрево)!Тоя съдията трябва да го почерпим,че ни спаси от този класен отбор :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 11 дек 2010 15:26

Класата си каза думата.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 11 дек 2010 15:31

Важното е, че се класирахме, пожелавам си Славия за следващ съперник, има да им връщаме :twisted: , ФК "Левски" ги чакаме на пролет, а и мач с тях ще е най-атрактивен за финал, те да ходят при "Литекс" и "пастата", щом ще се правят на ФК "Ощетен", ако Ганьо развърже кесията на пролет, може и да задържат рекорда си за най-много дузпи в първенството. Мачът, като цяло не беше лош, имайки предвид ужасния терен. Радвам се за Делев, че вкара 2 гола, дано е израсъл от мача с Бешикташ, но се чудя как успя да вкара от такива положения сега, а с/у турчолягите остава 1vs1 с вратаря, а дори гредата не уцели.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 дек 2010 16:01

Топчооо написа:С много съдийска помощ ЦСКА победи Малеш

Да съдийска помощ :mrgreen: гледай си левскито и не коментирай тризвездните

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 11 дек 2010 16:27

Нормален мач, а и всичко можеше да свърши много по рано със гредата на Шеридън.Немога да разбера ,защо не дават шанс на Димитър Илиев, въпреки, че мача бе свършил когато влезе се вижда, че заслужава много повече от това да е смъртна резерва.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 11 дек 2010 17:34

Според мен абсолютно заслужена победа,просто сме с класа на тях,може да е имало малко подценяване,но то не се оказа решаващо.А относно положението за засада,да нямаше засада,но не мисля че това щеше да повлияе на мача,дори и да бяха вкарали щяхме да ги обърнем.И за тези които казват че ни подпират,какво ще кажете за мача ни с Ловеч,отменения гол на Делев срещу Сливен,отменения гол срещу Пирин.
Само ЦСКА и дано завършим лошата 2010 година с едно достойно представяне и добър резултат срещу Порто.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 дек 2010 10:42

gogo_cska написа:Според мен абсолютно заслужена победа,просто сме с класа на тях,може да е имало малко подценяване,но то не се оказа решаващо.А относно положението за засада,да нямаше засада,но не мисля че това щеше да повлияе на мача,дори и да бяха вкарали щяхме да ги обърнем.И за тези които казват че ни подпират,какво ще кажете за мача ни с Ловеч,отменения гол на Делев срещу Сливен,отменения гол срещу Пирин.
Само ЦСКА и дано завършим лошата 2010 година с едно достойно представяне и добър резултат срещу Порто.

ЦСКА НАПРЕД

Потребителски аватар
BLUE-CHAMPIONS
Контакти:

Мнениеот BLUE-CHAMPIONS » 12 дек 2010 12:09

kartago написа:
blue avalanche написа:6 смени-0мин. добавено време.Интересно...

И аз мисля, че за 3-е минути продължение поне 4 гола щяха да вкарат домакините! Много си прав!

човека съзнателно изказва мнението си,а що се отнася до твоето мислене, всички знаем, че никак не ти отива да го правиш :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 дек 2010 12:47

Като няма за какво да се захапете един друг, почвате да се заяждате дали е трябвало да има добавено време и колко. :lol:
Аз се чудя какво прави все още тук тази тема. Мачът отдавна свърши и коментарите по същество също.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 дек 2010 13:28

kartago написа:
blue avalanche написа:6 смени-0мин. добавено време.Интересно...

И аз мисля, че за 3-е минути продължение поне 4 гола щяха да вкарат домакините! Много си прав!

Предлагам УЕФА да издаде указ:"При разлика с 2 и повече гола-без добавено време!"Впрочем,за 3 мин. един играч може да си "заработи" ЧК.Например.Чак ли си?

Върни се в “Архив”