Фен тема Гарра Дембеле
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гара Дембеле - светъл пример за българските деца!
Защо пък ключ?
Всичко си е точно така!!!
Всичко си е точно така!!!
Последна промяна от stan71 на 11 дек 2010 10:53, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Уникален футболист, на 5то място и в класацията за златната обувка. Скоро едва ли ще видим отново толкова добър футболист в БГ...
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

Завистта е много лошо нещо! На всички дребни душички все Гара Дембеле ви е в устата (и в буквален смисъл
) Разбираемо е да ви боли, все пак май Гарата не е вкарал гол, само в мач в който не е играл. Доста отбори наказа, и очевидно ви терзае мисълта, че ще продължи да го прави и през пролетта,така че най-добре свиквайте! С години толкова класен футболист не е идвал в БГ и едва ли скоро отново ще дойде! Така че гледкайте си вашите "звезди" Шеридън, Тиеро, Еспозито, Грило... (не моа ги запомна всичките) и не се занимавайте с великия Гара Дембеле!

Всеки прави грешки,важното е какво ще направиш след това...
Простил съм му на Дембеле,както и повечето левскари(предполагам
) и дано няма повече издънки!
Щом ще правим сравнения:
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=173605
В България има много добри футболисти,които смятат нацията ни за лекета и винаги демонстрират пълна липса на уважение!
Простил съм му на Дембеле,както и повечето левскари(предполагам

Щом ще правим сравнения:
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=173605

В България има много добри футболисти,които смятат нацията ни за лекета и винаги демонстрират пълна липса на уважение!
- child in time
- Контакти:
Има тема за Гарата в под форума на Левски! Честно казано не виждам каква информация дава такава тема!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

-
- Контакти:
child in time написа:Има тема за Гарата в под форума на Левски! Честно казано не виждам каква информация дава такава тема!
ОБРАЗОВАТЕЛНА.

А относно дали е свтъл пример - за футбола, може би, но откъм ли4ен живот - на дали.................
-
- Контакти:
Owl написа:Всеки прави грешки,важното е какво ще направиш след това...
Простил съм му на Дембеле,както и повечето левскари(предполагам) и дано няма повече издънки!
Щом ще правим сравнения:
http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=173605![]()
Аз също съм му простила за грешката!
Важното е повече да няма такива изцепки, от негова страна.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- comandosa1
- Контакти:
Re: Фен тема Гарра Дембеле
Аз си мисля че ще го продадат заедно със Жо, дано да се лъжа, ама аз вяра на Борат нямам. При първа оферта от над 2 милиона евро и го продава.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Фен тема Гарра Дембеле
"Софийската районна прокуратура повдигна две обвинения срещу футболиста на Левски Гара Дембеле. Нападателят е обвинен в шофиране в нетрезво състояние и с фалшива шофьорска книжка.
Припомняме, че в нощта на 2 срещу 3 декември Гара се напи на рожден ден на Майкъл Тевия в Студентски град и около 3,30 часа след полунощ 24-годишният французин бе заловен зад волана от полицейски патрул. Взетата тогава проба за алкохол отчете 1,62 промила.
Впоследствие и книжката на Дембеле се оказа нередовна. Близо 8 часа голмайсторът прекара в Седмо РПУ, намиращо се в столичния град на греха, след което бе освободен.
Днес стана ясно, че Софийската районна прокуратура повдигна обвиненията за двете престъпления на футболиста.
Най-тежкото наказание, ако Гара бъде признат за виновен в това, че е шофирал в нетрезво състояние е до една година затвор, а за второто престъпление санкцията е до 8 години лишаване от свобода.
От прокуратурата уточниха още, че документът, намерен у Дембеле, е изцяло фалшив. Адвокатите на Левски ще направят всичко възможно звездата на тима да получи само условна присъда."
Това,общо-взето,се очакваше.Сега на ход са адвокатите на Батков!
Припомняме, че в нощта на 2 срещу 3 декември Гара се напи на рожден ден на Майкъл Тевия в Студентски град и около 3,30 часа след полунощ 24-годишният французин бе заловен зад волана от полицейски патрул. Взетата тогава проба за алкохол отчете 1,62 промила.
Впоследствие и книжката на Дембеле се оказа нередовна. Близо 8 часа голмайсторът прекара в Седмо РПУ, намиращо се в столичния град на греха, след което бе освободен.
Днес стана ясно, че Софийската районна прокуратура повдигна обвиненията за двете престъпления на футболиста.
Най-тежкото наказание, ако Гара бъде признат за виновен в това, че е шофирал в нетрезво състояние е до една година затвор, а за второто престъпление санкцията е до 8 години лишаване от свобода.
От прокуратурата уточниха още, че документът, намерен у Дембеле, е изцяло фалшив. Адвокатите на Левски ще направят всичко възможно звездата на тима да получи само условна присъда."
Това,общо-взето,се очакваше.Сега на ход са адвокатите на Батков!