Raoul_Duke написа:Котев, също като миналата година, е дошъл колкото да се поразтъпче и да не забрави да играе, и като си намери по-свестен отбор да се махне от вас ПАК. А за Крачунов какво ми говориш не знам, след като и той самия е резерва на черните и е жертва на същата "мениджърска игра" като Гаджалов.
[offtopic]Разводняваме темата ама не мога да не ти отговоря - Котев заразлика от пролетта сега има договор за 1.5 г а по свестен отбор от нас - май му е късно да ходи в Манчестър или нещо от рода

Колкото до Крачунов много ме кефите как си приказвате ей така - на Крачунов се гласува достатъчно доверие през сезона за млад и нов за отбора играч влезна в някой мачове като резерва в не малко игра като титуляр гласува му се доверие да бие дузпа с Локо Сф и според мен съвсем правилно не се поставя в позицията на твърд титуляр все още за да не би да стане голяма звезда рано рано има какво да учи и по край Котев и покрай Юнес Бенжелюн
А относно черните имахме 4 сега са 3, 1 е много добър за нашите стандарти Карвальо, един малко над средното ниво пак за Бг стандарта Юнес Бенжелюн един средняк другия Бенжелюн и един слаб който го освободихме, а доколкото си спомням миналата година нямахте нищо против Ола ако се не лъжа така се казваше негъра защитник а и много се кефихте на изп. директор чернилка[/offtopic]