Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот veseo » 07 дек 2010 09:52

Не разбирам какво е предателското на Гаджалов? Избягал е, когато сме били добре финансово, но буферите са му дали повече пари ли, вкарвал ни е голове и ни е показвал среден пръст ли, плюл ни е в интервюта ли? Просто селяка го освободи и потърси щастието си другаде, какво като е бил на лаута? Едно е легенда на кръвен враг, или играч който ни е плюл да вземем, друго е просто играч от кръвния враг. Дайте да не сме такива комплексари, да не ядем черно-бели плодове само защото са черно-бели :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 07 дек 2010 12:33

veseo написа:Не разбирам какво е предателското на Гаджалов? Избягал е, когато сме били добре финансово, но буферите са му дали повече пари ли, вкарвал ни е голове и ни е показвал среден пръст ли, плюл ни е в интервюта ли? Просто селяка го освободи и потърси щастието си другаде, какво като е бил на лаута? Едно е легенда на кръвен враг, или играч който ни е плюл да вземем, друго е просто играч от кръвния враг. Дайте да не сме такива комплексари, да не ядем черно-бели плодове само защото са черно-бели :roll:

+1
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 дек 2010 15:22

За Гаджалов!За Йорданов!Чудомир и Виданов не мисля,че ще са полезни.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 07 дек 2010 15:27

Чудото и Витанов не стават ... пък и те не стоян на дневен ред , имат си договори с други отбори!
Гаджалов , Аргиров и може би Васко Кочев от Марица , той също си е наш юноша , но пък в средата си имаме достатъчно играчи , тук Бакалов ще си прецени.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 дек 2010 22:19

емо73канар написа:Какво значи,как ще бъде посрещнат Гаджала ???След като стана ясно ,че няма да има отбор,трябваше да спре да се развива ли ???Да не мислите ,че на него му е било лесно да отиде в Локото,а и от локомотивци знам ,че е бил най добрият отдзад,но заради скъпо платените чужденци е седял резерва и,че през пролетта е щял да играе но Тото Динев не е успял да спазари нито един от тези тъй наречени "звезди" и затова го освобождават.
п.п. г-н Бакалов иска ме си това момче,той е истински Ботевис и има място на Колежа.

+1
ИзображениеИзображение

burn149
Контакти:

Мнениеот burn149 » 08 дек 2010 07:05

http://www.spartakpd.info/player.php?pid=68
http://www.spartakpd.info/player.php?pid=82
Georgi Stefanov ot Marica + o6te 2-3 mladi mom4eta ot nqkade i zaspivame za dogodina o6te nqkoi dryg i taka . sorry za latineca

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 08 дек 2010 09:07

Изключително много ме зарадва изказването на Марин Бакалов, че няма а купува чужденци.

В момента трябва да си върнем:
Васко Кочев
Костадин Гаджалов
Това момче може искаше да се развива, в такава възраст е, че ако сега не тръгне нагоре, ще залезе. Не го упреквам, че отиде в Локомотив. Надявам се да се върне в Ботев, ще е полезен в дефанзивен план.

Няколко пъти съм гледал Теодор Банев. Ще е полезен като краен защитник. Учиков не е първа младост.
В момента трябва да засилим защитата, нападателите са ни добре.

Трябва да внимаваме с Георги Никифоров, знам някои неща обаче ще ги кажа като си направи първата изцепка(ако въобще го вземат в отбора).

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 08 дек 2010 11:43

Тошко Банев е много добър футболист, но мисля в последно време много контузии го спохождаха и не съм сигурен в момента играе ли в Спартак. Мартин Стефанов е идеален, тъй като ни трябва някой централен нападател, който да вкарва много и да е алтернатива на Курдов. Георги Стефанов четах, че бил на проби в Локото, ако го освободят от там няма да е зле да го вземем. Твърдо ЗА Гаджалов, Кочев и Аргиров и евентуално още един централен защитник.
Изображение

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 09 дек 2010 13:24

Твърдо ЗА привличането на още един нападател.Наско Курдов ще му отправят една оферта 5 дена преди сезона,и к'во правим тогава? Нямам против връщането на Гаджала,но съм сигурен,че бая фенове са го нарочили за предател и няма да го посрещнат добре.Колкото до Аргиров...там няма какво да коментираме - цял полусезон играем без бекове, така че той ще ни дойде идеално!
SINCE 1912

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 09 дек 2010 16:26

Защитникът Стефан Крачунов започна подготовка с Ботев. Бившият играч на Марица и Дунав е първото ново попълнение на "канарчетата" тази зима, научи Plovdiv24.bg.

Утре пък Марин Бакалов ще обяви списъка с ненужни футболисти. Тогава ще стане ясно и дали Ридван Хаджифейзула ще бъде освободен от отбора.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/213534.html#ixzz17cn9dfSk
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Архив”