Честит празник, Бургас !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Честит празник, Бургас !

Мнениеот ntodorov » 07 дек 2010 22:36

Тъъъъъй. И каква стана тя ? Плюем се, храчим се и накрая...всички ще са доволни - в Бургас ще си имаме два горди отбора в незавидно положение. Дай боже поне из Б групите да си поддържам отборите, че иначе кофти. Е, хайде сега колелото пак се завъртя, само че не знам дали усетихте, но и двата ни отбора се изсухлиха на земята и хич даже няма да бъдат на въртележката. Хайде сега момчета - всички вкупом в калта и давайте - пишете, че скоро няма да си имаме представителен отбор в този форум. Честит празник на всички...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 08 дек 2010 00:24

ntodorov написа:Тъъъъъй. И каква стана тя ? Плюем се, храчим се и накрая...всички ще са доволни - в Бургас ще си имаме два горди отбора в незавидно положение. Дай боже поне из Б групите да си поддържам отборите, че иначе кофти. Е, хайде сега колелото пак се завъртя, само че не знам дали усетихте, но и двата ни отбора се изсухлиха на земята и хич даже няма да бъдат на въртележката. Хайде сега момчета - всички вкупом в калта и давайте - пишете, че скоро няма да си имаме представителен отбор в този форум. Честит празник на всички...

За съжаление това беше неизбежно. Писаха го много хора, привърженици и на двата отбора. Но дружно бяха обявявани за черногледци или злобари (според клубната принадлежност). Аз, като привърженик на Нефтохимик, доста отдавна живея в реалността. Скоро и в Черноморец ще разберат много неща. Никой не е щастлив, но този край беше програмиран и дано не съм прав, обаче, ми се струва, че тепърва ще има лоши новини за някои хора.

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 08 дек 2010 00:47

pas написа:
ntodorov написа:Тъъъъъй. И каква стана тя ? Плюем се, храчим се и накрая...всички ще са доволни - в Бургас ще си имаме два горди отбора в незавидно положение. Дай боже поне из Б групите да си поддържам отборите, че иначе кофти. Е, хайде сега колелото пак се завъртя, само че не знам дали усетихте, но и двата ни отбора се изсухлиха на земята и хич даже няма да бъдат на въртележката. Хайде сега момчета - всички вкупом в калта и давайте - пишете, че скоро няма да си имаме представителен отбор в този форум. Честит празник на всички...

За съжаление това беше неизбежно. Писаха го много хора, привърженици и на двата отбора. Но дружно бяха обявявани за черногледци или злобари (според клубната принадлежност). Аз, като привърженик на Нефтохимик, доста отдавна живея в реалността. Скоро и в Черноморец ще разберат много неща. Никой не е щастлив, но този край беше програмиран и дано не съм прав, обаче, ми се струва, че тепърва ще има лоши новини за някои хора.

Да се надяваме лошите новини да са основно за Събев ... Съвсем между другото , ако някой очаква , че когато Ершов вземе властта в клуба , пак ще се изливат пари - много се лъже . Но пък , ако изкупи нематериалните активи от Дражев , ще спечели толкова симпатизанти , колкото Събев няма да успее за цял живот .

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 дек 2010 15:56

Да, Пас. Вярно е. Всичко хубаво или лошо рано или късно свършва. Сега ми е интересно. Опаковката е свалена - дано под нея има съдържание защото мама си джаса. Аз съм оптимист. Ранения звяр хапе най-лошо. Визирам и Нефтохимик и Черноморец. Дано някой събуди тези отбори. Дай боже нещастието да сплоти...Що се касае за промените в Черноморец - виждам повече позитиви. Остана кампуса за нашите деца. Дано само ДЮШ не се пипне. Иначе да. За чий да се хвърлят излишни пари за заплати и то по футболисти, които не са по-добри от нашите - родните. Дори в много теми се шегувах, че ме пренебрегват в титулярния състав, а за тези заплати терена ще изора и с картофи ще го засадя. Инвестираните пари по базата обаче си личат от раз. Откраднатите - не се виждат. :roll: и се чувствам блажен, като незнаещ. Е те това е. Що се касае за затрития Нафтекс ( никога не съм припознавал Нефтохимик в този отбор ). Нефтохимик беше убит при прекръстването. Припознах истинския Нефтохимик обаче преди две седмици. Отбор създаден с любов и отбор тръгващ от там откъдето тръгна НАШАТА Нафта преди 20 години, а Черноморец пак ще го бъде - няма да е толкова лъскав, ама поне ще мяза на себе си. Усмихнете се. Нуждаехме се от раздвижване.
ПС: Е-ееех, ако нафтата вземе лиценза на Поморие, а Черноморец се върне на стадиона си ( блажени са и вярващите ) :roll: :| ;) 8-) ще бъда най-щастливия бургаски фен да речем.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 дек 2010 19:04

Aбе хора, като синтезирам всичките мнения преди и след събитията в Черноморец излиза, че никой нямал нищо против отбора Черноморец, а против лъскавината му и станиолчето, което Събев е измайсторил. ..Хора, станиолчето се отлепва вече. Сега ще има ли повече толерантност между феновете или пак ще търсим на Луната живот ? И няколко хиляди пъти съм споменавал в предишни мои писания. Събев ще си отиде, ние оставаме. Станиолче или не, ст.Лазур или ст. Нефтохимик - реноворането по базата остава за нас и нашите отбори. Какво по-хубаво от това ?...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 13 дек 2010 16:02

Архив.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”