Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски - Спортинг 16.12.2010г.

Мнениеот siniq_fen » 04 дек 2010 00:13

vvessel написа:
Djack_84 написа:A защо си мислите,че трябва да са с резервите за да ги бием.Дори да не се бяха класирали,защо да не ги бием.

Ами сети се как свърши първия мач със Спортинг и се сети за мачовете с Лацио.

Защото за съжаление сме на светлинни години от тях. Не знам как ги правим тия чудеса в България, но като излезем навън се вижда колко далеч сме всъщност. Защото и в трите гостувания не знаехме къде се намираме.
Само Левски!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 04 дек 2010 01:12

vvessel написа:
Djack_84 написа:A защо си мислите,че трябва да са с резервите за да ги бием.Дори да не се бяха класирали,защо да не ги бием.

Ами сети се как свърши първия мач със Спортинг и се сети за мачовете с Лацио.

Мач с мач не си приличат. Кои играчи ще играят за Спортинг си е лично техен проблем. Гент би Спортинг (с титулярите), а ние бихме Гент. Така че всичко е възможно.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
yankovia
Контакти:

Мнениеот yankovia » 04 дек 2010 10:11

Спортинг може и да дойдат с по - малко титуляри, но мачът ще е повторение на мача ни с Гент. Отново ще допуснем поне 1-2 гола, така че е много важно напред да се вкарат колкото се може повече голове. Ще имаме шансове и трябва да се възползваме от тях и да вкараме поне 3 гола.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 04 дек 2010 13:06

Не знам защо трябва да се гледа първия мач.Там играхме слабо и затова допуснахме толкова голове.Разбира се няма нищо нелогично да се загуби в Лисабон.Не виждам обаче и нищо нелогично да ги бием тук - пък те с какъвто искат състав да дойдат.Ами я си представи,че ни трябваха 3 точки за класиране - нали се сещаш,че тогава щяхме да изорем терена пък дори те да са с титулярите и също да не се бяха класирали прди този последен мач.Да не са някакви извънземни,че да не можем да ги бием в София.Себераздаването в домакинските мачове и вярнат публика изравняват везните срещу който и да е отбор тук на Герена(като изключим около 20 топ-отбори) Спортинг обаче не е в този топ 20,така че победа срещу такъв отбор на Герена ,пред 25 хиляди е напълно възможна,независимо от това с какъв състав ще играе и доколко се е класирал вече или не ;)

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 04 дек 2010 18:25

Ще се радвам на всичко останало освен загуба! Дори и да загубим, поне да е подплатено с добра игра - нещо, което не показахме в мача срещу Гент. В най-добрия случай можем да бием с 2-1 или нещо такова :)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 05 дек 2010 01:05

Имам по тази тема само няколко въпроса:

Защо всички си мислите,че Спортинг е отписал този мач ?
Нима Левски ще играе за нещо повече от Спортинг в този мач?

Не мислите ли,че насаждате денонощно в главите на футболистите,че този мач Спортинг ще се бие сам и че всичко това може да ни "удари страшен шамар"?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 дек 2010 08:04

slavi_1914 написа:Не мислите ли,че насаждате денонощно в главите на футболистите,че този мач Спортинг ще се бие сам и че всичко това може да ни "удари страшен шамар"?

Нали не мислиш, че Спортинг, с какъвто и състав да излезе, ще се хвърлят на "кило кръв, метър кожа" в тоя студ .... и кой знае, какъв терен ?

Разбира се .... ако на'ще хубостници ако не играят както трябва ( разбирай, поне на 90% от възможностите си ) ... отново може да стане някоя излагация !
Ние просто нямаме класата да бием, дори и резервите на тимове като Спортниг, ако раздаването и играта не е на макс.

Така, че само от Левски си зависи, дали ще бием този мач !
Спортинг със сигурност няма да се "натягат" , казано на футболен жаргон .... но нашите хора трябва да играят най качествевния си футбол на който са способни, за да вземат нещо !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 дек 2010 11:01

Foxtrot написа:Ще се радвам на всичко останало освен загуба! Дори и да загубим, поне да е подплатено с добра игра - нещо, което не показахме в мача срещу Гент. В най-добрия случай можем да бием с 2-1 или нещо такова :)

Аз също ще съм доволна, ако не загубим!
На мен пък ми хареса играта, която показахме в Белгия, до контузията на Мюлдер!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 05 дек 2010 11:13

Blue_Girl написа:
Foxtrot написа:Ще се радвам на всичко останало освен загуба! Дори и да загубим, поне да е подплатено с добра игра - нещо, което не показахме в мача срещу Гент. В най-добрия случай можем да бием с 2-1 или нещо такова :)

Аз също ще съм доволна, ако не загубим!
На мен пък ми хареса играта, която показахме в Белгия, до контузията на Мюлдер!
8-)

На този тежък терен, повечето се чувстваха като на ледената пързалка. Дори Дембеле, който е доста мощен. Така че, добре се представихме.

Върни се в “Архив”