Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Thsmith » 03 дек 2010 19:40

Няма какво да "мисля" по-въпроса :0 Има си хора в спортно техническото ръководство който ги "мислят" тия работи...
Сърбина е единствения чуждестранен вратар който към този момент може да дойде на Герена...
Като дойдат новите пак ще си говорим :0 за сега спирам относно този транфер ;) по обясними причини.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 дек 2010 22:57

Дай боже наистина да дойде тоя сърбин,хем млад,хем много надежден вратар....само казах че според мен е невъзможно,но си прав.Като дойде време за трансфери ще си покаже !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 03 дек 2010 23:24

Santiago Munezz написа:
scooool написа:3-4 човека максимум.Венков мисля , че може и централен да играе,едно дясно крило и лек нападател.Дарко ми къса нервите а и ми ПИСНА ЛЕВСКИ ДА ИГРАЕ В ЕДИН НАПАДАТЕЛ ПИСНА МИ дори със Горно Нанагорнище играем с един нападател и ялови крила

Ако не беше Дарко,Гарата нямаше да вкара половината от головете си[/q
Дарко бави играта много е чуплив и го чакаме вече 4-години а срещу силен отбор го няма никъде
не е това важния въпрос за мене проблема е ТРЕНЬОРА срещу Генк играхме с 5 офанзивни футболисти говоря за това,че освен тримата нападатели играхме със Йовов и Огнянов който до скоро бяха нападатели-резултат бяхме смазани второто полувреме защото дори реал не играе със 5 офанзивни играчи и един полуофанзивен Гаджев

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 дек 2010 03:11

daniel875 написа:Темата със зимната селекция беше отворена мисля около мача с "АА" Гент тук, което не беше много редно. Както и да е. В интерес на истината не сме ние хората, които решаваме какво ще става. Лично за мен има много резерви в представянето на отбора, които при няколко нови играчи, ще се реализират. Естествено тук става дума и за адекватни ръководни решения.
5ков и Бензукан най - сетне ще се разкарат - омръзна ми от тях. Не е много добро отношението ми към Дарко Тасевски, който има много сериозен потенциал, много способности, но като че ли няма ищах да реализира това за тима. Не мога да разбера това момче защо се подиграва с таланта си, което най - голямата глупост, която може да направи, който и да е човек. Донякъде го оприличавам на Пато от Милан, който е един голям лигльо и нищо повече. Все контузен, все философства. Вярно, вкара някой важен гол, някой финт, но и двамата не са постоянни в изявите си. И докато до миналата година донякъде Дарко имаше оправдание за глупостите си, сега най - сетне му тръгна и го виждаме какъв играч е в Европа. Но пък дойдоха контузиите. Не искам да казвам, че трябва да се разделяме с него, но със сигурност трябва нов човек на неговата позиция.
Не пренебрегвам Иво Иванов. Това момче не е лош футболист, стига сме го плюли. Аз като се сетя Топчо колко го чакахме, как докато не дойде Томашич, правеше много големи грешки, дори и онази глупост срещу ЦСКА пролетта на 2005. Така че Иво Иванов трябва да остане в тима ако ръководството си е на мястото. Трябва обаче да се вземе още поне един централен бранител. Станчев повече трябва да се обиграва, да бъде пускан. Това момче има потенциал, в крайна сметка футболът е колективна игра. Като си спомня Живко на неговите години колко плах беше в дебюта му срещу Славия през 2003, хайде да не го отписваме Станчев.
Вратари не ни трябват, ако Шейтанов наистина си върши работата така добре, както Митрев се представи онзи ден, значи проблемите с този толкова невралгичен пост са минало.
Грийн трябва да си отиде на мястото, толкова много липсваше на хората с неговите отигравания в центъра. Това е един наистина класен полузащитник. Дано да успеем да го задържим след края на сезона през май, защото ако продължи да бъде на това ниво, ще е много трудно.
Балтанов трябва да се превърне в титуляр задължително, Огнянов да седне на пейката, в смисъл да бъде резерва, но не постоянна, а да се старае в тренировките. Защо не и Тевия? Йовов и Алекс трябва един от двамата да ги пенсионираме след края на полусезона. Твърде стари са, за да ги използваме в бъдещи сериозни битки. Може би единият, повтарям, трябва да го оставим, защото първите мачове пролетта ще са трудни. Трябва рутина за тях във важните мигове.
Младенов трябва да има стабилна резерва и това не може да бъде Александър Киров, защото той е централен нападател, тоест никога не е бил особено бърз. Тук трябва да помогне школата или да се вземе наистина силен чужд играч, защото дясното крило не е на нивото на лявото поради доста причини. Жоаозиньо, както е правилно да се изпише името на бразилеца, е единственият ни ляв играч в момента. Това, което ми харесваше в началото на сезона, беше, че двете ни крила често си сменяха позициите в атака и бяхме непредсказуеми за съперника или пък прекалено много тормозиха защитата му. Няма да анализирам защо, казал съм доста неща по въпроса. Сега коментираме селекцията. Жо никога не е бил чак толкова класен играч какъвто трябва да има в Левски. Друг мой любимец Йовов, когато беше по - млад, беше доста над бразилеца. За Хичо не говоря, той хич не ставаше за тима. Специално при Жо там само школата трябва да се намеси. Не може на всеки пост, който има проблем, да се взимат чужденци. Или може някой силен, но наистина да е качествен играч. Всъщност тук не трябва да забравяме, че Мариян навремето играеше ляв полузащитник, така че може да бъде върнат на стария пост.
И стигаме до върха на атаката - лично моето мнение, че Иса не трябва да пращаме в трета глуха, но трябва да му стане ясно на това момче, че така не може. Трябва повече да се старае. Преди няколко години имаше един футболист в Милан - Алберто Палоски. Мисля, че в момента все още играе в Парма. Той е много силен физически играч, колкото пъти е влизал като резерва или титуляр вкарваше за тима преди три години. Играеше с огромно желание, воля за победа. Ето това се иска от Иса. Иначе ако Гарата остане, ще ни е необходим още един нападател най - много. Ръководството да му мисли как ще го намери. Говореше за малкия Курдов, че ще се завърне в тима, но той си хареса Ботев, хората там го боготворят, така че няма да е лесно. А той не е лош играч, но до края на сезона едва ли ще стане нещо.
Послепис: Преди години, когато Стоилов успя с онзи отбор, доста от играчите никой не ги броеше за живи - Асен Букарев, Станислав Ангелов, Димитър Телкийски, Емил Ангелов, Елин Топузаков, Даниел Боримиров особено. Бяха на края на кариерата си, около тридесетте, но бяха страшно амбицирани те самите и това помогна много на треньора тогава. Съмнявам се, че ако я нямаше тази вътрешна амбиция в играчите, щяхме да сполучим.
Сега имаме доказани играчи за нашите стандарти, но трябва същата воля и желание и от двете страни. Нека Ясен готви отборът както той знае, че трябва, да не форсира чак толкова подготовката, че да не стане работата от есента, да ги оставят с Гонзо на терена да си играят играта и ще стане. Добрият треньор се познава по това, че когато един отбор върви, не прави промени.

Само за 1 нещо не съм съгласна и то е:
За това, че Балтанов да е титуляр, вместо Огнянов.
Аз пък мисля, че обратното ще е по-добре!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 04 дек 2010 03:15

blue avalanche написа:"Трансферът на Робинзон Сапата в Левски вече е факт, твърди румънското издание onlinesport.ro. Според медията изпадналият в немилост вратар на Стяуа е подписал предварителен договор с тима от „Герена", който може да влезе в сила още през зимата.
Това ще стане, при положение че Сапата успее да разтрогне настоящия си контракт с румънския гранд на предстоящия арбитражен съд, който изтича през лятото. Това няма да е особено трудно, тъй като от Стяуа са категорични, че нямат нужда от услугите на 32-годишния колумбийски вратар."
Еми...

Нямат си работа и си пишат, неверни неща.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 дек 2010 11:00

scooool написа:
Santiago Munezz написа:
scooool написа:3-4 човека максимум.Венков мисля , че може и централен да играе,едно дясно крило и лек нападател.Дарко ми къса нервите а и ми ПИСНА ЛЕВСКИ ДА ИГРАЕ В ЕДИН НАПАДАТЕЛ ПИСНА МИ дори със Горно Нанагорнище играем с един нападател и ялови крила

Дарко бави играта много е чуплив и го чакаме вече 4-години а срещу силен отбор го няма никъде
не е това важния въпрос за мене проблема е ТРЕНЬОРА срещу Генк играхме с 5 офанзивни футболисти говоря за това,че освен тримата нападатели играхме със Йовов и Огнянов който до скоро бяха нападатели-резултат бяхме смазани второто полувреме защото дори реал не играе със 5 офанзивни играчи и един полуофанзивен Гаджев

За Дарко няма кво да ти обеснявам,всеки който е гледал мачове на Левски ще ти каже,че няма друг футболист в отбора който да умее така добре да задържа топката когато е необходимо,няма друг такъв футболист,който с един пас да разцепи противниковата защита и да изведе Дембеле на голова позиция,той е мотора на Левски,от това дали е на терена зависи как ще играят офанзивните ни футболисти....друго няма кво да ти кажа,за него !!!
А за треньора- всезнайковци като тебе само на тях им е ясно винаги ама винаги с какъв състав да излезем какви,смени да се направят,много такива като теб се извъдиха дето от всичко разбират,само едно не могат да разберат Левски беше в група с Гент и игра срещу тях....какъв е тоя Генк незнам.Вчера пак пускаш тема против Ясен Петров и пак пишеш Генк,запиши си го на ръката да го помниш че играхме с Гент !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 дек 2010 11:54

Santiago Munezz написа:
Santiago Munezz написа:

За Дарко няма кво да ти обеснявам,всеки който е гледал мачове на Левски ще ти каже,че няма друг футболист в отбора който да умее така добре да задържа топката когато е необходимо,няма друг такъв футболист,който с един пас да разцепи противниковата защита и да изведе Дембеле на голова позиция,той е мотора на Левски,от това дали е на терена зависи как ще играят офанзивните ни футболисти....друго няма кво да ти кажа,за него !!!
А за треньора- всезнайковци като тебе само на тях им е ясно винаги ама винаги с какъв състав да излезем какви,смени да се направят,много такива като теб се извъдиха дето от всичко разбират,само едно не могат да разберат Левски беше в група с Гент и игра срещу тях....какъв е тоя Генк незнам.Вчера пак пускаш тема против Ясен Петров и пак пишеш Генк,запиши си го на ръката да го помниш че играхме с Гент !!![/quote]
Някои хора играят твърде много на ФИФА Мениджър и сигурно са взели всички възможни тапии. :) :) :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 дек 2010 12:10

Да сигурно е така за да разбират толкова много :mrgreen: явно много мениджър и фифа са играли :mrgreen: :mrgreen:

admirall
Контакти:

Мнениеот admirall » 04 дек 2010 13:31

Петков вън. Да взимаме Илиев от Видима. Пиер Мбемба от Академик. И едно свястно крило отдясно. Кики би бил добре!

sakaliev
Контакти:

Левски на път да си върне Крум Бибишков

Мнениеот sakaliev » 04 дек 2010 13:56

Крум Бибишков може сензационно да се завърне в Левски. Треньорът Георги Иванов-Гонзо потвърди, че е имал среща със собственика на клуба Тодор Батков. След Коледа двамата ще се видят отново. Дотогава ще се работи по селекцията на Левски. "Сините" имат интерес към Крум Бибишков, който в момента е собственост на Апоел Раман Ган. Нападателят не беше открит за коментар. Агентът му Данчев не отрече, но и не потвърди пред RING.BG за интерес от страна на Левски към неговия футболист.

Аз мисля че е сменил 13 отбора трябва д абъде много полезен :) дори и в Берое е играл 2 мача за националният за малките 21мача и 13 гола за Левски 37 мача 14 гола,в Бай Миунхен има 1 гол в 3 мача ;)

Върни се в “Архив”