Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот daniel875 » 02 дек 2010 18:44

parvanoff написа:
drvasko98 написа:Аз пък съм категорично против да се "дава шанс" на доказано невежи и провалени треньори /Достанич, Яесн/. Мъри наистина беше дебютант и като такъв не знае какво да очакваш и наистина има нужда от година работа. Що не се даде шанс на спечелилия титла Кокал?
Сега наистина има поне 5 читави играчи, което на фона на нямането от последните сезони пак е нещо и те трябва да се дадат на някой тренер с качества, УСПЕХИ и опит

Аз пък съм с добри впечатления от Ясен като треньор. Което какво ти говори-че всеки има право на мнение. Аз ти казах фактите-оспори ги. Какво значение има какъв е бил-важното е какво прави в Левски. Фактите-4 точки в ЛЕ, елиминира Калмар и АИК, които даже може да са по-добри от Тампере. Имаме най-добро нападение в шампионата и сме втори. Това са фактите. Мен лично ми харесва и как играем в огромно количество мачове, но това са субективни неща!

Само да те допълня, че тази година отборът играе футбол всеки мач, иска да спечели, но във важните моменти обстоятелствата срещу нас. Е, срещу такова нещо трудно може да се пребориш. Не трябва да се оплюва отборът, ще е грешка. Повече няма да пиша нищо за мача, защото е безсмислено. Още по - добре е модераторите да затворят тази тема и да пишем за други неща, свързани с клуба.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2010 18:47

vvessel написа:
parvanoff написа:Първо аз съм на 34 години и гледам мачове на Левски от 1985 година, така че доста си се заблудил, но не е само това!
Ще ти кажа един общочовешки факт. Аз за разлика от теб защитавам един човек-ти го очерняш. Казах ти, че умората е много по-вероятната причина и това е ясно дори за децата. Ти ми пишеш сценарии за някакви филми. Някакви изумени неща, че треньор може да провали изграден футболист. Давам ти простичък пример. За Руни Фергюсън ли е виновен, че не е във форма? Ще ми дадеш други фактори, като лоша форма, преса и т.н.-ето, има много фактори, които играят!!! Май ти си заблуденият а? Просто, защото не мислиш човече. А когато очерняш някого е хубаво и да помислиш-иначе ставаш лош човек! Другият отбор го споменах, но няма кой да прочете човече. Даже два пъти го споменах и казах, че представянето им е добро. Но ти не четеш дълги мнения нали?

Четох ти цялото мнение и мисля че малко си се поувлякъл в писане. А относно треньора - аз не го очерням, просто изтъквам факти , които не са в негова полза. Преди мен един колега съвсем точно беше написал, как Станчев и Младенов в Пирин бяха едни от най-добрите, Иво Иванов в Берое стана най-добрия защитник в България. Аз добавям че Иса играеше много силно и вкарваше голове в Локо Мездра, както го правеше и в началото за Левски, Мюлдер дойде и показа страхотна класа в началото както и Гара който пресираше и се бореше като лъв за всяка топка. Сега всички тези футболисти , като изключим донякъде Гара , се представят посредствено а на моменти дори слабо. Като включим и Жоазиньо в сметката, какво се оказва? Че половин отбор страхотни играчи изведнъж изгубват форма едновременно и единствената причина е умората. Забележи - половин отбор. Като включим и контузиите на Тасевски, Йовов и Кривия плюс пълнежа които винаги са играли посредствено, ето ти резултата от една треньорска работа. Това са фактите. Ако не си съгласен с мен, пусни си на запис Т. Русев от днешното спорто шоу гонг и чуй неговата оценка.

Аз те попитах нещо за Рууни. Ще те попитам и за голмайсторът на А-група-Гошо Христов. Има и много други, но за Рууни съм любопитен дали ще изкараш, че Алекс Фергюсън е лош треньор хаха... А очерняш Ясен, защото пишеш неща против него, които са недоказуеми!!! Аз например, а и не само аз предполагам не съм на това мнение-и ти приведох доста факти, които подкрепят моето мнение. А ти говориш за умора и и слагаш други имена. ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2010 18:49

daniel875 написа:
parvanoff написа:
drvasko98 написа:Аз пък съм категорично против да се "дава шанс" на доказано невежи и провалени треньори /Достанич, Яесн/. Мъри наистина беше дебютант и като такъв не знае какво да очакваш и наистина има нужда от година работа. Що не се даде шанс на спечелилия титла Кокал?
Сега наистина има поне 5 читави играчи, което на фона на нямането от последните сезони пак е нещо и те трябва да се дадат на някой тренер с качества, УСПЕХИ и опит

Аз пък съм с добри впечатления от Ясен като треньор. Което какво ти говори-че всеки има право на мнение. Аз ти казах фактите-оспори ги. Какво значение има какъв е бил-важното е какво прави в Левски. Фактите-4 точки в ЛЕ, елиминира Калмар и АИК, които даже може да са по-добри от Тампере. Имаме най-добро нападение в шампионата и сме втори. Това са фактите. Мен лично ми харесва и как играем в огромно количество мачове, но това са субективни неща!

Само да те допълня, че тази година отборът играе футбол всеки мач, иска да спечели, но във важните моменти обстоятелствата срещу нас. Е, срещу такова нещо трудно може да се пребориш. Не трябва да се оплюва отборът, ще е грешка. Повече няма да пиша нищо за мача, защото е безсмислено. Още по - добре е модераторите да затворят тази тема и да пишем за други неща, свързани с клуба.

Нека дискутираме-в дискусията се ражда истината! Иначе и аз съм съгласен с почти всичко в мненията ти-добри мнения, според мен. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 02 дек 2010 18:56

Нека гледаме напред. Станалото не може да се промени. Бием Берое за купата. Скачаме на Спортинг и каквото сабя покаже (зависи от времето, здрви и налични играчи, техните резерви ...) След това ще има пак една тема, в която ше правим равносметка и ще се развихрят същите спорове.

Колкото до треньора, аз съм за оставането на Ясен Петров. Не искам и да си помислям даже кой може да ни бъде натресен.

Сезонът дотук е стъпка напред (лично мнение, не го натрапвам).

И само Левски, обичаме те!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 дек 2010 19:00

parvanoff написа:Аз те попитах нещо за Рууни. Ще те попитам и за голмайсторът на А-група-Гошо Христов. Има и много други, но за Рууни съм любопитен дали ще изкараш, че Алекс Фергюсън е лош треньор хаха... А очерняш Ясен, защото пишеш неща против него, които са недоказуеми!!! Аз например, а и не само аз предполагам не съм на това мнение-и ти приведох доста факти, които подкрепят моето мнение. А ти говориш за умора и и слагаш други имена. ;)

Абе кво ме питаш за Рууни?? Аз ти изброих 7 човека на които им е паднала тотално формата ти ме питаш за Рууни. И какво е недоказуемо срещу Ясен? Октомври месец има 5 загуби (вклювам и приятелски мач с Черноморец в София ). От края на септември до сега са победили Пирин, Академик и Монтана. Кво повече да ти доказвам? И кви ФАКТИ си ми привел,не видях. Възможно е да си му някакъв роднина на Ясен, не знам. Твоя си работа. Но на мен Левски на Ясен не ми харесва.
Тва е. Айде със здраве

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 02 дек 2010 19:03

vvessel написа:
parvanoff написа:Аз те попитах нещо за Рууни. Ще те попитам и за голмайсторът на А-група-Гошо Христов. Има и много други, но за Рууни съм любопитен дали ще изкараш, че Алекс Фергюсън е лош треньор хаха... А очерняш Ясен, защото пишеш неща против него, които са недоказуеми!!! Аз например, а и не само аз предполагам не съм на това мнение-и ти приведох доста факти, които подкрепят моето мнение. А ти говориш за умора и и слагаш други имена. ;)

Абе кво ме питаш за Рууни?? Аз ти изброих 7 човека на които им е паднала тотално формата ти ме питаш за Рууни. И какво е недоказуемо срещу Ясен? Октомври месец има 5 загуби (вклювам и приятелски мач с Черноморец в София ). От края на септември до сега са победили Пирин, Академик и Монтана. Кво повече да ти доказвам? И кви ФАКТИ си ми привел,не видях. Възможно е да си му някакъв роднина на Ясен, не знам. Твоя си работа. Но на мен Левски на Ясен не ми харесва.
Тва е. Айде със здраве

Това, че не виждаш фактите е твой проблем-може би си късоглед? ;) Или да ти ги цитирам, за да ти го покажа, защото всъщност вече се обърка много пъти. Зададох ти прост въпрос, отговорът, на който щеше да те отведе до отговори на мои и твои въпроси-не можа да отговориш конкретно по въпроса, но и предположих какво ще отговориш, затова добавих и Гошо Христов. Колко трябва да изброя-повече от теб ли? Това ли ти е играта? :lol:
само Левски и България

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Мнениеот optimistik » 02 дек 2010 21:23

Странно стадо сте вие феновете,знаете само уууу-дююююю и като ви играят пръта тичате да се оплаквате.Няма да забравя същите разбирачи тука как възхваляваха Левски от Петков до Батков,а сега ревете сякаш са ви гътнали панелката.Футбола е такава игра,че не се влияе от имена,даже и от пари толкова.Но най-му се отразяват глупостите,които се говорят преди,по време и след всеки мач.Футбола е битка,не седянка и затова е обичан и интересен защото не се знае кой кого.Историята добре го показва как загубени предварително битки се печелят с дух.Да ама ние това го нямаме,знаеме да си посипваме главите с пепел и да се вайкаме или пред нероден Петко или след неумрял комунизъм.Това ви е проблема драги фенове,шепнат ви на ушенце,че сте лузъри и вече гащите ви са жълти и кафеви,какво по лесно от това да биеш такъв отбор.Ще го кажа по-просто,тези момчета и момичета,които бяха на стадиона вчера вярваха в победата и силата на Левски,както е вярвал Ботев когато е слязъл на брега на Дунава или Аспарух,когато е стъпил в бъдещата България.И може би Левски щеше да бие,явно не му стигна нещо,късмет ли,вяра ли,не знам,но заслужават подкрепа,а не слюнките ви.Засрамете се :!:

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 02 дек 2010 22:12

ей играх го на 0-3 :twisted: с 300лева
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
Дъстли Мюлдер
Контакти:

Мнениеот Дъстли Мюлдер » 03 дек 2010 23:55