parvanoff написа:drvasko98 написа:Аз пък съм категорично против да се "дава шанс" на доказано невежи и провалени треньори /Достанич, Яесн/. Мъри наистина беше дебютант и като такъв не знае какво да очакваш и наистина има нужда от година работа. Що не се даде шанс на спечелилия титла Кокал?
Сега наистина има поне 5 читави играчи, което на фона на нямането от последните сезони пак е нещо и те трябва да се дадат на някой тренер с качества, УСПЕХИ и опит
Аз пък съм с добри впечатления от Ясен като треньор. Което какво ти говори-че всеки има право на мнение. Аз ти казах фактите-оспори ги. Какво значение има какъв е бил-важното е какво прави в Левски. Фактите-4 точки в ЛЕ, елиминира Калмар и АИК, които даже може да са по-добри от Тампере. Имаме най-добро нападение в шампионата и сме втори. Това са фактите. Мен лично ми харесва и как играем в огромно количество мачове, но това са субективни неща!
Само да те допълня, че тази година отборът играе футбол всеки мач, иска да спечели, но във важните моменти обстоятелствата срещу нас. Е, срещу такова нещо трудно може да се пребориш. Не трябва да се оплюва отборът, ще е грешка. Повече няма да пиша нищо за мача, защото е безсмислено. Още по - добре е модераторите да затворят тази тема и да пишем за други неща, свързани с клуба.