Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Двама нови в БПФК

Мнениеот kishe » 03 дек 2010 10:15

ако ще се взимат чужденци да са доказани и да не са в залеза на кариерите си или даже след края им(жардел).а колкото до момчето от левски поне е младо и не ми се вярва това ръководство да взимат футболисти само защото са св.агенти както правеше НЕЧОВЕКА.аз имам вяра на бакалов и другите ръководители в клуба
селски вземи си скункса не се сърди

veselinpd
Контакти:

Мнениеот veselinpd » 03 дек 2010 10:40

Ето и снимки и инфо за въпросните двама: http://sport.plovdiv24.bg/211708.html

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 03 дек 2010 10:40

Пробите не означават че сме ги взели, споко! Аз лично очаквам ганаеца да си тръгне, за другия не знам...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 03 дек 2010 10:41

Т'ва ,че са дошли да потичат не означава ,че ще играят за Ботев .

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Зимна селекция и подготовка

Мнениеот plovdivchanina » 03 дек 2010 10:46

Гледам, че в доста в някои от форумите на отборите има официална тема за зимната селекция и подготовка и аз реших да направя и за нашият форум. Моля модераторите да я закачат и в тази тема да слагаме всички слухове, футболисти на проби, подписали договори, както и всичко свързано с подготовката за новият сезон.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2010 10:47

kishe написа:ако ще се взимат чужденци да са доказани и да не са в залеза на кариерите си или даже след края им(жардел).а колкото до момчето от левски поне е младо и не ми се вярва това ръководство да взимат футболисти само защото са св.агенти както правеше НЕЧОВЕКА.аз имам вяра на бакалов и другите ръководители в клуба

Че кой "доказан" чужденец ще дойде да играе във В група?

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Трябва ли да има чужденци в Ботев?

Мнениеот the___dog » 03 дек 2010 10:52

Нов футболист на проби дойде в Ботев, видя репортер на Plovdiv24.bg. Ганаецът Принс Ампонса направи първа тренировка днес на клубния стадион. Той беше доведен край Бирената от своя мениджър Кофе Бабоне. Той играе на поста ляв халф и е на възраст 21 години. Преди да дойде в Ботев той се е подвизавал в ганайския футболен клуб Азентико Токо.

Това определено не ми харесва... Първо имаме си два халфа, който играят добре от ляво Какалов и Кръстев,за "В" повече не ни трябват. Второ не искам да се превръщаме, като половината български отбори да си гоним юношите, за да направим място на чужденци, които не могат да играят за да може впоследствие да ги продадем.
Да ме извинят феновете на Локомотив ама те в момента имат трима, четирима собствени играчи,малко българи и чужденци на килограм. Ще ви припомня един случей от скоро. Любо Пенев когато беше треньор на ЦСКА, постепено започна да залага на българи в отбора. Отбора вървеше добре, обаче някой от Титаните не хареса това, че не може да си пробута чужденците на пазара като нямат място на терена. И стана логичното той изчезна от Българска армия, вече спокойни наблъскаха ЦСКА с чужденци и резултата е на лице....
Не искам по подобен начин да се развие Ботев!!!

Предпочитам един Ботев изграден от български момчета, на които се вярва, с които мога да се гордея и с малко повече усилия и талант да стигнат до националния отбор. Нашият отбор носи името на патриот, дал живота си за родината, трябва поне малко да се съобразяваме с това. Момчето от Гана може и да е добро, но смятам че някой юноша на Ботев може да върши същото...Може би ще се впише по-добре в Локомотив Пловдив, Литекс, Черноморец, Левски, ЦСКА.....

Не знам за вас, но аз останах с впечетление от УС, че няма да се купуват чужденци. Който е платил членски внос и има дупе да говори няма да е лошо да изкаже моята позиция.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 03 дек 2010 10:52

Аз искам Пичоне заедно с 3-4 от италианците и тогава ще мачкаме наред :)
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 03 дек 2010 10:56

Аз съм твърдо против, да взимаме подобни играчи, политиката на клуба трябва да е друга. Ако ще е чужденец единствено на Морини ще се изкефя, предполагам, че и всички канари ще се накефят максимално отново да заиграе за Ботев.
Карлет и вратаря Бриньоли, също не бяха лоши.
Тези тримата поне са доказали, че са добри и че играят със сърце за Ботев.
Последна промяна от Месершмит на 03 дек 2010 10:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 03 дек 2010 10:56

пичове нали си имаме т.нар.спортно-техническо ръководство.нека ги оставим те да си вършат работата,т.е да преценяват кой да играе за Ботев и кой не.това което се изисква от феновете е да са на всеки мач с любимия си отбор и да го подкрепят безрезервно , за всичко друго си имаме съответните хора-Бакалов и помощниците му за играчите,тактиката ,методите на тренировки,Йотков за финасите и т.н.Ако се прецени от мнозинството фенове , че не си вършат работата както трябва ,може да им се поискат оставките,но не може ,когато уж всичко върви по план,да им се месим с нашите си претенции-колкото фенове,толкова и разбирания за играта и играчите.Еди кой си бил нацист/националист,расист/-не искал черни!Друг искал чужденци , ама да били доказани/сигурно Майккон/и не в залеза на кариерата си.Трети пък искал само играчи от нашата си школа!Друг пък само млади играчи и затова Саидходжа ,Домакинов и т.н нямали място и т.н.То ако се слушат феновете Васко Василев ще е титуляр и капитан на отбора всеки мач ,и ще ни разпорват отзад,ама като ни дадат дузпа Васко ще я бие/справка мача с Р.Долина ,когато ТИ започна да скандира името му/-щото е канар!да се накефи момчето , че вкарало гол/ако уцели вратата/

Върни се в “Архив”