Относно Дудек, казвал съм го и друг път. Неговата работа е най-приятната в тима, дори по-хубава от на Перес или Валдано. Дудек получава годишна заплата в размер на 1,5 милиона евро,като единствените му задъления са да отваря бутилките с вода на футболистите докато тренират или да им пази дрехите и телефоните в съблекалнята,докато играят някой официален мач. Третия вратар в тима е Адан, юноша от Кастилия, на 23 години е, надявам да се завърта повече покрай Касийяс с надеждата някой ден, да го замести достойно,защото няма нищо вечно в живота
Реал Мадрид: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна селекция 2010/2011 - слухове и новини
Видях,че някой предлага да купуваме защитници спрямо един-единствен мач
. Моето мнение е,че в момента защитата(изкл. последния мач) е доста силна, като ще кажа две неща. Първо- постави рекорд за най-малко допуснати голове в Примера от 25 години насам в първите десет мача на тима. И второ, Реал Мадрид в 12 мача за първенство и 4 за ШЛ има общо допуснати 8 гола,което е един доста добър показател. Наистина, в "Ел Класико" получихме пет гола, но все пак, играхме срещу най-силния отбор в света в момента, а не срещу Леванте или Оксер. Не може от един мач и то срещу толкова сериозен отбор като Барселона да се правят крайни изводи. Мнението ми е,че защитници и халфове в момента на отбора не са нужни. Единствено,може да се взима някой младок от Кастилия за обиграване в някой евентуален протоколен реванш за Купата на Краля. Повтарям се отново, мнението ми е, че трябва да вземем задължително един нападател, дори може и двама,защото липсата на конкуренция е една от най-големите стъпки към провала
Относно Дудек, казвал съм го и друг път. Неговата работа е най-приятната в тима, дори по-хубава от на Перес или Валдано. Дудек получава годишна заплата в размер на 1,5 милиона евро,като единствените му задъления са да отваря бутилките с вода на футболистите докато тренират или да им пази дрехите и телефоните в съблекалнята,докато играят някой официален мач. Третия вратар в тима е Адан, юноша от Кастилия, на 23 години е, надявам да се завърта повече покрай Касийяс с надеждата някой ден, да го замести достойно,защото няма нищо вечно в живота
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
И не се пише Джеко, а Дзеко 
- housestyle
- Контакти:
който и да земете ний-много 2ро место 
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
LSFC 1914 написа:И не се пише Джеко, а Дзеко
Статията е от Спортал. Името му съм го срещал и в двата варианта, не знам кой е по-правилния
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Lord_Dexter
- Контакти:
Държа на мнението си, че един бърз, централен, млад защитник (фен съм на Ричардс) би паснал чудесно на отбраната ни
и защо не един млад плеймейкър, нека има да не стане като някои други отбори които са зависими от 1 или 2-ма играчи 
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Както един приятел ме бъзикаше, след понеделник. Каквото не става с пари, става с много пари, а това което не става с много пари се нарича Реал Мадрид....
Който и да купим трябва да го купим, че ще играе в Реал не за пари, а за РЕАЛ!!!
Който и да купим трябва да го купим, че ще играе в Реал не за пари, а за РЕАЛ!!!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Lord_Dexter написа:Държа на мнението си, че един бърз, централен, млад защитник (фен съм на Ричардс) би паснал чудесно на отбраната нии защо не един млад плеймейкър, нека има да не стане като някои други отбори които са зависими от 1 или 2-ма играчи
Да не забравяме, че Кака след Коледа (по предварителни очаквания) ще е готов!!! Йозил и Кака ми се струват достатъчни, особено ако бразилецът напипа старата си форма
Иначе и аз съм съгласен, че в момента на "белия балет" му трябва нападател .... Предпочитам това или да е Дзеко или Йоренте .... E, един Торес ще е прекрасен за Реал, но ... няма да дойде в Испания
- Los Che
- Контакти:
Madridist написа:LSFC 1914 написа:И не се пише Джеко, а Дзеко
Статията е от Спортал. Името му съм го срещал и в двата варианта, не знам кой е по-правилния
Edin Džeko е най-правилно
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
TodorT написа:Lord_Dexter написа:Държа на мнението си, че един бърз, централен, млад защитник (фен съм на Ричардс) би паснал чудесно на отбраната нии защо не един млад плеймейкър, нека има да не стане като някои други отбори които са зависими от 1 или 2-ма играчи
Да не забравяме, че Кака след Коледа (по предварителни очаквания) ще е готов!!! Йозил и Кака ми се струват достатъчни, особено ако бразилецът напипа старата си форма![]()
Иначе и аз съм съгласен, че в момента на "белия балет" му трябва нападател .... Предпочитам това или да е Дзеко или Йоренте .... E, един Торес ще е прекрасен за Реал, но ... няма да дойде в Испания
Не искам да съм черноглед, но не очаквайте чудеса от Кака! Той повече никога няма да бъде онзи магически играч от световна класа! Контузиите си казват своето и бразилеца дори да се скъсва от тренировки... просто няма как да бъде онзи играч от близкото минало. Лично според мен Кака вече е свършил за големият футбол от най-висока класа. Пожелавам му да е жив и здрав и да ме опровергае!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Thsmith написа:megan fox написа:Ако ще говорим конкретно за нападатели... откупете Алваро Негредо от Севиля!!! Той е ваш юноша, познава обстановката на Бернабеу, т.е. няма да има нужда от адаптация. !
Демек да върнем някой изгонен, а?
Ти сериозно ли?!!
Никой, никога не е гонил Негредо от Реал! Той искаше да играе редовно, но в Реал, при тези играчи, които има отбора той нямаше как да получи шанс и затова пожела трансфер в отбор, в който ще може да играе редовно!
По твоята логика... Пике да не би да беше изгонен в МЮ?! И ако приемем, че е бил изгонен... като си го върнахме да не би да не помага на отбора ни?! Да не би да не си заслужи титулярно място в отбора и в състава на Ла Фурия
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]