Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот Love_ » 02 дек 2010 00:17

Футболистите са ви перфектни според мене ! Просто физическото ви състояние на целият отбор е критично. Нямате никакъв режим. Гледали сте тренировка на Левски, доста са смешни ! Да не говорим, че празнуват редовно. Победа на Гент и сте в дискотеката това си е скандал и то с Гонзо ... Така колко месеца ще издържат ? !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 дек 2010 00:17

И така животът продължава
Вечният си мъдър кръговрат
Някой постоянно оцелява
Защото други срещу бурята, стърча

Браво на отбора на Левски! Бориха се като истински мъже при този ужас ! Браво !
Не заслужаваха тази загуба!
Аз лично съм горд с отбора на Левски София днес !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 02 дек 2010 00:20

JackPackage написа:
сини богове написа:Яд ме е, че загубихме по този начин. На този терен трябваше да излязат биткаджии а не Жо и Младенов. Имам чувството, че имаме само една тактика и друго неможем.

то няма и кой да ги смени - кой ? Сашо Киров ли, той ли ще ни е биткаджията, излязохме с най-доброто налично, видя се че смените само влошиха нещата....

На този терен можеше да играем 442. Крилата ни са бързи, но на този терен какво да направят. Иса и Дембеле в атака и още един халф.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 00:21

tatusindo написа:
Blue_Lion написа:Най-лесно е да се плюе ! Преди няколко месеца дори не можехме да си помислим,че ще играем в ЛЕ,а сега говорихме дори за зимуване там ! В България футбола беше унищожен,и днес за пореден път това се доказа ! Най-малкото вижте манталитета на двата отбора,за стадиона,който не е кой знае какво,въобще да не говорим ! Слаби сме и това е,говоря за всички БГ отбори ! Левски направи всичко възможно според силите си,за което мога да кажа само едно нещо - благодаря момчета ! Гадно ми е,но това е футбола! Най-смешното е,че на мача със Спортинг ще дойдат максимум 10 хил. човека :shock:

Божо,голям си ! Левскарите в Белгия - ОГРОМНИ !!!

САМО ЛЕВСКИ...Сега и ЗАВИНАГИ :!:

Напълно съм съгласен!!!И все пак като се сетиш за мача с Лил-влиза Иво и след 10 секунди си вкарва автогола-не те ли хваща яд,сега щяхме само да си чакаме Спортинг със резервите им,ама .........

Еми да,ама кво да праиш...автогола на Иво ни изяде главата,ама явно не ни е било писано да сме там ! А и като се замисля,нямаме и потенциала да е така...въпреки това,ми се щеше да гледам още мачове от Европа с Левски,НО...

SAMP,любовта към ЛЕВСКИ се показва и в добро,и в лошо ! Като биехме,тия същите"безхаберници" играха ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 дек 2010 00:21

Не сме на нивото на Белгия!Тия имат стадиони,школи,футболисти мама си е*ало....
Всъщтност не са някво страшилище,ма пак сме по зле от тях,това е!
Последна промяна от delqnski47 на 02 дек 2010 00:24, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Foxtrot
Контакти:

Мнениеот Foxtrot » 02 дек 2010 00:23

Интересно е, че по-голяма част от негативните коментари идват от хора с червени аватари :)
Но не трябва да им обръщаме внимание.

Сега ще се изпишат много работи - как треньора трябва да си ходи, как играчите не струват и тн. Аз пък смятам, че на Ясен трябва да му дадат време поне до края на квалификациите за евротурнири следващата година (да видим там докъде ще стигне) - още е твърдо рано да се правят генерални изводи за това дали става или не.
Големият проблем на футболистите е манталитета, настройката. От години играем плахо навън, последният мач който го играхме смело беше със Шалке в Гелзенкирхен, оттам нататък само плахи изяви. Промяната в класата на Левски зависи преди всичко от манталитета на футболистите, надявам се да го осъзнаят. А тези които не го направят - значи нямат място в Левски, и изобщо в големия футбол.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 дек 2010 00:23

delqnski47 написа:Не сме на нивото на Белгия!Тия имат стадиони,школи,футболисти мама си е*ало....

Левски и ЦСКА играят на мускули...рано или късно този балон се пука ;)
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 дек 2010 00:23

blue avalanche написа:Не можем да надскочим възможностите си!При положение,че един от малкото качествени офанзивни футболисти(Дарко) отсъстваше,че титулярният десен защитник се контузи(не знам в какво състояние доигра мача Минев)какво повече можехме да очакваме?

Да неможем,тва е реалността!Но Батков,какво каза преди Уефа:Ще играем минимум 1/8 финал?!?!
Ето и Гаджев играли сме добре и сме били равностойни :shock:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 02 дек 2010 00:24

Всички плюят Станчев или повечето, а Дъстли да не би да беше по-добре.... и точно това ми е въпроса Ясен не видя ли, че цялата втора част и цялото второ полувреме ни нападаха само и единствено през една зона, никаква реакция.....нападате Младенов, а Жо цъфтеше ли????!!!! Всички са виновни и това го разберете, за да се стигне до грешка на 1 се прави грешка от друг преди него......въпроса е защо отново се прибираме като опълченци, просто няма как така да постигнем нещо......и хората от Цска са прави, ами трагични си бяхме днес ДА особено второто, надиграга ни по всички параграфи....и ако някой се оправдае, че терена е бил причината............ ДА терена беше причината да загубим само с 1:0 иначе щеше да е нещо като разгром,,,, това е истината
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2010 00:24

Определено ще ни е по-добре напролет да се концентрираме само в/у шампионата(и купата),защото явно физически не издържаме.Нека не се заблуждаваме.Започнаха в множко да ни идват мачовете.

Върни се в “Архив”