Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Сменят главния съдия на мача Левски - Локомотив (Пловдив)
мисля ,че трябва да е болен даден съдия за да последва смяна ,но това в случая едва ли е така ,даже си мисля че отново ще има дузпа за игра с глава ,направо настръхвам ,като чуя Левски да играе, като домакин .Вечно ще помня "Ръководенето" на Венцеслав Кознички .
Re: Осъдиха Рабес на 4 месеца затвор
Условната присъда забранява напускането на страната докато не изтече срокът й, което автоматично вади Рабех от мачовете за ЕКТ, друг е въпроса, че същото ще бъде подминато 

Re: Осъдиха Рабес на 4 месеца затвор
Ще намерят някаква вратичка и ще може да грае в ЕКТ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: Сменят главния съдия на мача Левски - Локомотив (Пловдив)
Най-добре да им свири Иван Леков,нали вече е невинен....ха-ха-ха..Перуката се опитва по всевъзможни начини да ви подпира,а не разбира,че така ви кара до следващия евроанонимник,който пише история на ваш гръб 

- Ticha
- Контакти:
Re: Осъдиха Рабех на 4 месеца затвор
Те ще са изтекли четирите месеца докато започнат ЕКТ.
Зависи от кога влезе в сила присъдата.

Туко що Томислав каза, че Рабех оттърва затвора.
Известните хора ги съдят бързо,а изметта ги бавят с години.Но все пак ще кажат виждате ли ние работим,визирам съдебната система
Ticha написа:Те ще са изтекли четирите месеца докато започнат ЕКТ.
Това няма значение, пробацията, то ест условната присъда е 36 месеца, време, през което той няма право да напуска България, но 100% има много вратички в закона, които под специален режим да му дадат право на същото.

Значи засега е осъден на 3 години условно,което значи,че ще влезе в затвора ако в следващите 3 години извърши друго престъпление.Пробация няма,поне доколкото прочетох,което значи,че ще играе в евротурнирите,каквото и да стане.Освен разбира се на втора или трета инстанция не го осъдят да излежава ефективна присъда,което надали ще стане.