Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 01 дек 2010 13:42

dxl написа:
blue avalanche написа:Ако ще е Атанасов,имаме си Киров!Какво стана с Чаворски?Уж щяха да го интегрират при мъжете?

За Чаворски се чу уж, че е любимец на Гонзо (един вид го харесва), май игра в някви контроли и беше един-два пъти в групите за мачовете, но до там.

Аз питам кво стана с Боян Табаков. То за него се говореше едва ли не още като играехме в ШЛ. Колко бърз, колко труден за опазване... Аз го гледах всичко на всичко веднъж срещу Лацио. Последно разбрах, че е под наем май в "Любимец"...

Ти се чудиш за Боян, а аз за Балджийски?
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 дек 2010 13:59

Blue_Girl написа:
dxl написа:
blue avalanche написа:Ако ще е Атанасов,имаме си Киров!Какво стана с Чаворски?Уж щяха да го интегрират при мъжете?

За Чаворски се чу уж, че е любимец на Гонзо (един вид го харесва), май игра в някви контроли и беше един-два пъти в групите за мачовете, но до там.

Аз питам кво стана с Боян Табаков. То за него се говореше едва ли не още като играехме в ШЛ. Колко бърз, колко труден за опазване... Аз го гледах всичко на всичко веднъж срещу Лацио. Последно разбрах, че е под наем май в "Любимец"...

Ти се чудиш за Боян, а аз за Балджийски?
:shock:

И Боян и Балджийски не са нищо повече от Огнянов, Балтанов и Киров,какво толко се чудите незнам.Те са вечните надежди ама на столичните дискотеки !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 дек 2010 15:14

tatusindo написа:
Thsmith написа:
tatusindo написа:Наско Курдов - мисля си че може да ни свърши работа :?: :?: :?: :?: :?:

за водоноска ли?

Какво против имаш срещу него или играта му????

Ти за да вземем оня негър от доброславци ли беше? Щото разлика няма... С играч от В група изгонен от регионалните дивизий в Германия който на 21-22 години не е играл организиран футбол... Напрактика тва у В група му е за първи път пускане с мъжки отбор... В група... На всичко отгоре е с физика на избягал от освиенцим... Да не говорим, че още като играеше за наще юноши му трябваше да излезне 5 пъти сам срещу вратаря, че да вкара...

Ся кво искаш? Да почнем да взимаме аматьори и играчи който дори не са играли организиран футбол ли? Ако ще се бориме за влизане у Б група разбирам... ама не ни е тва целта нали?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Левски взима вратаря на Стяуа

Мнениеот bobby198 » 01 дек 2010 15:21

[center]Изображение[/center]

Ръководството на Левски е на път да осъществи солиден трансфер. Това обаче едва ли ще стане по време на зимната пауза, а след края на сезона. Сините почти сигурно ще привлекат колумбийския вратар на Стяуа Робинзон Сапата. Договорът на стража на румънците изтича през лятото, а Сапата няма намерение да го подновява, тъй като в момента е резерва. Не е изключено все пак той да разтрогне по взаимно съгласие и да дойде на Терена' още през следващите седмици.

Вратарят е с впечатляваща кариера, като пази за Стяуа в групите на Шампионската лига преди няколко сезона. За румънския гранд Сапата е изиграл над 90 мача, а също така има записани и три срещи за националния отбор на Колумбия.

Именно богатата визитка е основната причина ръководителите на „Герена" да се ориентират към опитния вратар. Идеята на ръководството е да се подсили за евротурнирите през следващия сезон. Тодор Батков иска да щурмува групите на Шампионската лига, макар че все още не е ясно дали Левски ще стане шампион. Това обаче е друга тема.

Известно е, че на „Герена” от началото на сезона нямат титулярен вратар. Георги Петков вече не попада в сметките, а по всичко личи, че от ръководството нямат особено доверие на Митрев и Лкалски и постоянно ги въртят. Освен това Левски преговаря и за стража на Видима-Раковски Пламен Илиев.

Сапата нямал високи финансови претенции, което е добре дошло за Тодор Батков ;) .
Изображение

Потребителски аватар
Krasi1914

Re: Левски взима вратаря на Стяуа

Мнениеот Krasi1914 » 01 дек 2010 15:29

тоя не ни требва !

Потребителски аватар
bobby198
Контакти:

Мнениеот bobby198 » 01 дек 2010 15:31

Krasi1914 написа:тоя не ни требва !

И що така мислиш?
Изображение

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 01 дек 2010 15:35

Мда, Динамо Букурещ си продадоха вратаря на Рома, пък този на Стяуа си е умрял да играе в България :lol:
Изображение

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 01 дек 2010 15:40

охохохохохоох няма такъв смях :lol: :lol: :lol: Каква шампионска лига ще играе Левски бре :?: На футбол няма как да е там е ЛИТЕКС,на волейбол също нямат шанс понеже и мъжете и жените на ЦСКА са шампиони,на баскет мисля Лукоил няма кой да ги спре остава хандбал но там мисля Добрич и Варна спорят,значи сигурно е на водна топка :lol:
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 01 дек 2010 15:42

big4eto написа:охохохохохоох няма такъв смях :lol: :lol: :lol: Каква шампионска лига ще играе Левски бре :?: На футбол няма как да е там е ЛИТЕКС,на волейбол също нямат шанс понеже и мъжете и жените на ЦСКА са шампиони,на баскет мисля Лукоил няма кой да ги спре остава хандбал но там мисля Добрич и Варна спорят,значи сигурно е на водна топка :lol:

Да а ма който се смее последен се смее най добре.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 дек 2010 15:44

big4eto написа:охохохохохоох няма такъв смях :lol: :lol: :lol: Каква шампионска лига ще играе Левски бре :?: На футбол няма как да е там е ЛИТЕКС,на волейбол също нямат шанс понеже и мъжете и жените на ЦСКА са шампиони,на баскет мисля Лукоил няма кой да ги спре остава хандбал но там мисля Добрич и Варна спорят,значи сигурно е на водна топка :lol:

Човек, тебе кой те отвърза пак? Няма ли санитари там дето си?
По темата: този е добър и струва пари. Тоест - няма начин да дойде на Герена. Освен Батков ако не си тръгне.

Върни се в “Архив”