Защо не, бих казал аз? Макар че го мразя от дъното на душата си (пътя от любовта до омразата е много кратък, така че...), ако си отиде Мболи, няма голяма алтернатива. Така както се зъбеше срещу ЦСКА, едва ли е от нас или просто е показал едно добро качество, силна спортна злоба (за което заслужава уважение, колкото и малко да е то). Такива неща се случват по света, не се случваха, но в момента, в който Емо Кременлиев заигра в ЦСКА на пълни обороти, а Станислав Ангелов в Левски, вече нищо не би ме учудило. Ясно е, че един вратар не е цял отбор, доказателството го видяхте в сряда вечер, когато Валенсия разнищи Бурсаспор, които биха ако не се лъжа антирекорда на Дебрецен и Левски отдавна. Ако се раздава за отбора, аз бих го приел. На мнение съм, че футболист, който те дразни лично теб, значи има качества, както да речем безспорния номер 1 Лео Меси, който отдавна е задминал всичките някогашни футболни идоли. Този човек за мен се подиграва с играта футбол!

Дано поне двама трима са съгласни с мен, иначе очевидно живея на някаква си моя собствена планета, ама кой знае може и така да е!