Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Табаков в 1-я тим
Както каза Хлучо не са важни годините, важен е таланта.... ако го има таланта просто няма причина да не играе за първия отбор, ако ще на 17 или 18 год. да е.

Годините не са важни - да, но не можеш да сравняваш играч тренирал в България и такъв тренирал в Испания.. бас държа, че ако тук имаше условията, който ги има на запад, нещата щяха да са коренно различни и нямаше да се купуват смешни чужденци. Пък и в отбори, които се борят за титлата е трудно да налагаш млади таланти, защото титли се печелят с опитни играчи. За съжаление вече се наливат прекалено много пари във футбола и затова стана така, че не е важно толкова да радваш публиката с много голове и красив футбол, а да печелиш точки.
Икакво - да печелиш кирливи точки с някакви чернилки събрани по плажа или да играеш със собствени юноши и да радваш публиката! Сигурно много от вас помнят 7-8 юноши на Левски,които скъсваха червените задници близо 4 години поред!А сега - 'Да живеят комисионните и перачниците'!!!
Кокала не става за тренер,а Батков за бос!!!

смешни сте все с тия приказки за условията на запад и условията тука .. Футболисти като Марадона и Пеле .. едно време са играли с портокали защото не са имали топка .. Талантът си е талант .. ако ще и бос да играе ..
Еми човече.. честно да ти кажа има страхотни юноши в България и вместо да ми ги пращат във вторите отбори на Дортмунд, Леверкузен и тем подобни, да ги пускат в първия отбор. Юношите са жадни за футбол, а не толкова за пари. Ще играят красиво, ще върнат публиката по стадионите, ще направим нови супермодерни стадиони с парите от билетите и след години ще бъдем домакини на световнотоkalo написа:Икакво - да печелиш кирливи точки с някакви чернилки събрани по плажа или да играеш със собствени юноши и да радваш публиката! Сигурно много от вас помнят 7-8 юноши на Левски,които скъсваха червените задници близо 4 години поред!А сега - 'Да живеят комисионните и перачниците'!!!![]()

f1ght3r написа:Еми човече.. честно да ти кажа има страхотни юноши в България и вместо да ми ги пращат във вторите отбори на Дортмунд, Леверкузен и тем подобни, да ги пускат в първия отбор. Юношите са жадни за футбол, а не толкова за пари. Ще играят красиво, ще върнат публиката по стадионите, ще направим нови супермодерни стадиони с парите от билетите и след години ще бъдем домакини на световнотоkalo написа:Икакво - да печелиш кирливи точки с някакви чернилки събрани по плажа или да играеш със собствени юноши и да радваш публиката! Сигурно много от вас помнят 7-8 юноши на Левски,които скъсваха червените задници близо 4 години поред!А сега - 'Да живеят комисионните и перачниците'!!!![]()
Кокала не става за тренер,а Батков за бос!!!![]()
![]()
![]()
Насълзиха ми се очите! Как си го описал само! Направо не искам за се връщам в реалността!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Punkd написа:смешни сте все с тия приказки за условията на запад и условията тука .. Футболисти като Марадона и Пеле .. едно време са играли с портокали защото не са имали топка .. Талантът си е талант .. ако ще и бос да играе ..
Винаги съм искал да видя как биха се справили Марадона и Пеле на млади години в днешния футбол, но.. няма как нали.
-
- Контакти:
Еми човече.. честно да ти кажа има страхотни юноши в България и вместо да ми ги пращат във вторите отбори на Дортмунд, Леверкузен и тем подобни, да ги пускат в първия отбор. Юношите са жадни за футбол, а не толкова за пари. Ще играят красиво, ще върнат публиката по стадионите, ще направим нови супермодерни стадиони с парите от билетите и след години ще бъдем домакини на световното .
RE : Браво , страхотен коментар , радвам се за такива оптимисти. така трябва да разсъждаваме всички привърженици. Браво момче за коментара. Това само ме радва ! На времето си спомням хубавите години и каква гордост беше за мене да гледам сините юноши - Михайлов , Коев , Илиев , Велев , Сираков , Искренов и другите юноши на клуба ............ Ех ....
RE : Браво , страхотен коментар , радвам се за такива оптимисти. така трябва да разсъждаваме всички привърженици. Браво момче за коментара. Това само ме радва ! На времето си спомням хубавите години и каква гордост беше за мене да гледам сините юноши - Михайлов , Коев , Илиев , Велев , Сираков , Искренов и другите юноши на клуба ............ Ех ....
ЛЕВСКИ ИСКА ДА ОТКУПИ ВЛАДО ГАДЖЕВ !!!
Дано Т.Батков не се стисне за пари и задържи Владо в отбора.Мисля,че с Г.Сърмов могат да направят мн. добра централна двоика в полузащитата.Играе със съмочувствие, борбен е и в момента е най-добрия ни халф, заедно с Дарко. Малко съмочувствие и сигурност на Сърмов и Левски в следващите няколко години няма да има проблем в халфовата линия. 

- Левски София
Re: ЛЕВСКИ ИСКА ДА ОТКУПИ ВЛАДО ГАДЖЕВ !!!
Пичове с такива играчи като Гаджев само за вътрешното първенство стават, а в Европа нали знаете...
Последна промяна от Левски София на 16 мар 2009 22:58, променено общо 1 път.
България е нашата родина, Апостола е нашия баща !