Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Re: Цената на Гара Дембеле ???

Мнениеот sasho007 » 15 ное 2010 21:05

bokluk4iite написа:дори повече,защото след година -две ще стане така ,че отбора който го е купил ще взем над 20 000 000 евро,а Левски ще продължи да си мечтае един ден отново да има футболист като него.и искам да кажа ,че на пролет Левски ще е това което беше срещу Академик-жива скръб,защото без Дарко И Гара се видя ,че бием с едно на мъка и то изпадащ отбор.нищо хубаво не ни очаква.

Именно за това си мислех като пуснах темата. Мисля, че трябва да вземем поне 5 млн. ЕВРО или 3 млн + процент от следващ трансфер.

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Мнениеот sasho007 » 15 ное 2010 21:08

-Ivan- написа:Сашко,личи си,че или си много малък заблуден все още фен на Левски,или не разбираш от футбол.Аз съм от ЦСКА и ти казвам,че Гарата е силен футболист,не силен най-дилния в България(доволен ли си :lol: ),но просто няма как да го продадете за повече от 2 милиона(не е сигурно,дали ще е за толко).Ибрахим Афелай преминава в Барса за 4,направи си сметка ,колко ти е далеч Дембеле от 5те ТИ милиона :lol: :lol:

Аз съм на 35 г. и ходя от поне 20 г. на мачове, но ми омръзна да се разделяме с добри футболисти за без пари.

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 15 ное 2010 21:09

W84me написа:Според сайта Слори е най-скъпият ни футболист,дано да оправдае цената си скоро...

Абе к'ъв е тоя измислен сайт, дори емблемата ни са сбъркали.

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Мнениеот sasho007 » 15 ное 2010 21:11

child in time написа:Вчера го купихте днеска го продавате! После БГ отборите задъхани в Европа ми така ще е !

Ако ни питаш нас феновете ние неискаме да го продаваме за каквито и пари да е, но нас кой ни пита. Нито Дембеле нито Батков се интересува от нашето мнение мисля.

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 15 ное 2010 21:11

sasho007 написа:
-Ivan- написа:Сашко,личи си,че или си много малък заблуден все още фен на Левски,или не разбираш от футбол.Аз съм от ЦСКА и ти казвам,че Гарата е силен футболист,не силен най-дилния в България(доволен ли си :lol: ),но просто няма как да го продадете за повече от 2 милиона(не е сигурно,дали ще е за толко).Ибрахим Афелай преминава в Барса за 4,направи си сметка ,колко ти е далеч Дембеле от 5те ТИ милиона :lol: :lol:

Аз съм на 35 г. и ходя от поне 20 г. на мачове, но ми омръзна да се разделяме с добри футболисти за без пари.

Ааа..Значи съм доста далеч от истината :) .Еми тва ти казвам Гарате е много добър за България,но просто нашето първенство не е фактор чрез,който да се определи силата на даден играч.Реално погледнато 1,5 или 2 не са никак лоша сума,ако го продадете. ;)
Изображение

левскарЪт
Контакти:

Мнениеот левскарЪт » 15 ное 2010 21:13

sasho007 написа:
левскарЪт написа:Струва, колкото платят за него.

Немисля, че колкото дадът толкова струва та те могат да дадът и 50 евра например. трябва да си има цена и сега е моментът който отбор толкова го иска да го изцедим достатъчно.

Хайде, ще бъда по-точен. Колкото дадЪт на Батков, не колкото иска.
Впрочем и аз искам да си продам прашлясалата Мазда за 7 бонки, в лв.

Потребителски аватар
bokluk4iite

Мнениеот bokluk4iite » 15 ное 2010 21:16

child in time написа:Вчера го купихте днеска го продавате! После БГ отборите задъхани в Европа ми така ще е !

абсолютно си прав,но алчния Батков явно не го интересува че повече ще загуби като го продаде отколкото да спечели

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Без всеки друг можем,но без Дарко-не!

Мнениеот Синьо сърце » 15 ное 2010 21:46

Много се изписа и изговори за факторите и причините,довели до серия негативни резултати и слаби игри на сините-но твърде рядко с споменаваше основната.Да,умората е факт,грешките на треньор и футболисти-също,проблемите с вратар и защита няма и да коментирам.Но истината е,че липсата на основният ни футболен аргумент в средата на терена,който дава класа и интелект в играта ни,нямаше как да бъде компенсирана!Една злощастна контузия и едно още по-злощастно наказание доведе до загуба в Ловеч,загуба от Локо Пд,хикс на Овча купел и солиден аванс за оранжевите.Без него нещата просто не стават,ефективността на нападателите ни пада с пъти!Не само на Дембеле-и крилата ни зациклят,когато няма кой да задържи топката в центъра и да даде точния пас.Дарко е способен да спи цял мач и да го реши с едно-две докосвания,спомнете си мача в Ловеч,докато беше на терена...Ако беше играл срещу Славия,щеше да има поне две-три извеждания на нападателите,а Локо Пд надали щяха така смело да си разиграват коня!
Но станалото-станало!Както съм казвал и преди-Дарко е ключът към победата в Белгия.В Монтана също.Смея да твърдя,че когото и друг да бяха изгонили в Ловеч,щяхме да спечелим,а в Лил нямаше да загубим!В този ред на мисли гледах много внимателно всички кадри от мелето срещу оранжевите и ми е много интересно решението точно той да бъде изгонен...Имаше доста кандидати и от двата отбора,да е Гаджев или Грийн-разбирам,но Тасевски...Последвалото наказание от три мача е ясно,а какво стана с идиота,който ритна Веско в гърба с бутоните?Но случайно или не-именно решението да се изгони македонеца донесе повече дивиденти,отколкото неотсъждането на станалите впоследствие традиционни волейболни прийоми на ловешките защитници в собственото им наказателно поле!
Та идеята ми е,че липсата на Дарко така или иначе постави ръководството ни в тежка ситуация-в интерес на истината бяха пробвани всички възможни варианти за решение на проблема,за съжаление без успех...Едно време критикуваха Мъри:"Къв е тоя,че го чакаме като Марадона?"!Не е Марадона,но без него се видя,че не става...Без него и Гара се изравняваме с другите.И тогава загубата на точки е логична и закономерна.А това надали е убягнало от анализите на противника...Въобще въпросният противник имаше много предимства тази есен,но когато напролет нещата се изравнят,дали ще е така?Защото в 26 кръг Дарко ще е на терена и дали ще го изгонят в 30 минута?
Ще поживеем-ще видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Без всеки друг можем,но без Дарко-не!

Мнениеот Gonzi_407 » 15 ное 2010 21:59

Има много истина в тази тема, но ако зимата продадем Гара и дарко пак се счупи, означава ли че ще се борим да не изпаднем?!?! И преди и сега и винаги ще твърдя че Ясен няма нужния багаж да е треньор на ЛЕВСКИ! Адски тактически неграмотен!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Без всеки друг можем,но без Дарко-не!

Мнениеот Santiago Munezz » 15 ное 2010 22:01

+11111 Както винаги много точно написано,съгласен съм напълно !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”