Момчета няма значение слаби или силни сме,ние за това сме на стадиона за да покажем каква е любовта ни към отбора,за да разберат така наречените футболистчета на Ботев какво е да играеш със сърце за най-стария и най велия отбор в България!!!
Моля някой да ми припомни кога мач с Левски е бил изигран толкова бездушно пред пълни трибуни?!?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Слаби силни тва е... митю остава..
Cesc Fabregas написа:SHYNE написа:и аз така мисля , попаднах в точно голямата олелия след мача с колата между много сини фенове . и в интерес на истината не се стигна до нищо ,и въпреки че бях с дегизиран с шалове . хората се държаха доста културно ....
Разберете,ние ви подкрепяме!Стига някой невинен да не пострада!
То хубаво, ма с вашата подкрепа няма да се махне Сельо. Ако трябва да стигнем до крайности, с които да го махнем и вие не ни "подкрепяте" в тях, еб*м ви подкрепата

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Пак почват преговори Христолов - Кръстева
Пропадналите преговори за собствеността в Ботев между Димитър Христолов и Ирена Кръстева отново са актуални, научи "Топспорт". Веднага след мача в събота между "канарчетата" и Левски (0:1) бившият изпълнителен директор на тима Боби Димитров и финансовият шеф от есента - Христо Андреев, са се срещнали с феновете на отбора в пловдивското заведение "Водолей".
На сбирката е присъствал и треньорът Велислав Вуцов. Запалянковци на Ботев признаха, че преговорите между Ирена Кръстева и Димитър Христолов не са приключили и може да се стигне до сделка съвсем скоро. Във "Водолей" случайно или не се е озовал и бившият треньор на "канарчетата" Тенчо Тенев. Както е известно, през есента Вуцов бе склонен да поеме "жълто-черните", при положение че собственик на тима е Ирена Кръстева.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1377468637
пак интриги

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Пак почват преговори Христолов - Кръстева
Поне един от тези фенове не влиза ли в Гонг, та да каже кое как?
аз си мисля че това е фишек . но все пак имам едно на ум . в предаването вчера по канал 3 Боби се изпусна малко ... от което може да съдим че може би има нещо ...

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Fallen_Angel
- Контакти:
SHYNE написа:аз си мисля че това е фишек . но все пак имам едно на ум . в предаването вчера по канал 3 Боби се изпусна малко ... от което може да съдим че може би има нещо ...
В кръга на майтапа - Боби често се е... изпускал на метеното

Поживем - увидем.
ами да .....
сега ако гонга са наистина обективна медия както все трабят ,може би трябва да се обадят на селския и да го питат как той вижда ситуацията в клуба ..и колко още смята да се гаври с нашия клуб ...
сега ако гонга са наистина обективна медия както все трабят ,може би трябва да се обадят на селския и да го питат как той вижда ситуацията в клуба ..и колко още смята да се гаври с нашия клуб ...

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Преди Нова Година,беше голяма еуфория!Всеки ден някой купуваше Ботев,преговори,лъжи.Сега ще е същото!Така правят за да са кротки феновете! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
nn72 написа:Преди Нова Година,беше голяма еуфория!Всеки ден някой купуваше Ботев,преговори,лъжи.Сега ще е същото!Така правят за да са кротки феновете!
едва ли този път номера ще мине

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Надеждата крепи човека,в случаят Ботев! 

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!